پیام خوزستان

آخرين مطالب

نماینده ولی فقیه در خوزستان: حمایت از دانش‌بنیان‌ها و شهرک‌های علمی، اولویت توسعه خوزستان گفتگو

نماینده ولی فقیه در خوزستان: حمایت از دانش‌بنیان‌ها و شهرک‌های علمی، اولویت توسعه خوزستان
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - حجت‌الاسلام والمسلمین روز شنبه در نشست با معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به پیشینه علمی ایران اسلامی، اظهار کرد: قبل از اسلام، آثار علمی در ایران بسیار اندک بود، اما پس از اسلام، دانشمندانی مانند ابن‌سینا، فارابی و ملاصدرا ظهور کردند که جایگاه جهانی دارند.
موسوی‌فرد با مقایسه وضعیت علمی و دفاعی ایران قبل و بعد از انقلاب، تصریح کرد: در ابتدای انقلاب، در چهار حوزه دفاعی، علمی، اقتصادی و فرهنگی با مشکلات جدی روبه‌رو بودیم، اما امروز به پیشرفت‌های چشمگیری دست یافته‌ایم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رشد علمی ایران مرهون اسلام و انقلاب است
وی به جایگاه علم در اسلام و دستاوردهای علمی ایران پس از انقلاب اشاره کرد و گفت: جایگاه علم در اسلام بسیار والاست و رشد تمدن ایران پس از اسلام قابل مقایسه با دوران قبل از آن نیست.
امام‌جمعه اهواز به وضعیت دفاعی کشور در دوران جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: در ابتدای جنگ، حتی تولید سیم خاردار و فشنگ برایمان دشوار بود، اما با رهبری امام خمینی(ره) و مقاومت مردم، یک وجب از خاک کشور را از دست ندادیم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه امروز ایران در حوزه‌های علمی و دفاعی به خودکفایی رسیده است، تاکید کرد: رشد علمی کشور پس از انقلاب بی‌سابقه بوده و نباید با وجود برخی فراز و نشیب‌ها ناامید شد.
وی همچنین به چالش‌های فعلی از جمله بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: باید بستری فراهم شود که دانشجویان پس از تحصیل، وارد بازار کار شوند.
موسوی‌فرد در پایان گفت: با حمایت از نخبگان و تقویت زیرساخت‌های علمی، می‌توان به رشد بیشتر استان و کشور کمک کرد.
نخبگان، سرمایه‌های نادیده کشور هستند
در ادامه حسین افشین معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تأکید بر اهمیت حفظ و حمایت از نخبگان، گفت: نخبگان، سرمایه‌های نادیده کشور هستند که باید حفظشان کنیم و از توانایی‌هایشان بهره ببریم.
وی افزود: ایران از نظر نیروی انسانی و سطح علمی، جزو کشورهای سرآمد جهان است، اما گاهی قدر این نعمت را نمی‌دانیم.
اهواز؛ شهری با ظرفیت‌های علمی و صنعتی بالا
افشین با اشاره به ظرفیت‌های علمی و صنعتی اهواز، گفت: این شهر با داشتن دانشگاه‌های معتبری مانند دانشگاه شهید چمران، همواره یکی از قطب‌های نخبه‌پرور کشور بوده است.
وی با بیان اینکه متأسفانه در سال‌های اخیر شاهد افت نسبی جایگاه علمی برخی دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه شهید چمران بوده‌ایم، اظهار داشت: این روند تنها مختص اهواز نیست، بلکه از سال 98 به بعد، بسیاری از دانشگاه‌های کشور با کاهش رشد علمی مواجه شده‌اند.
لزوم تقویت زنجیره دانشگاه، صنعت و شرکت‌های دانش‌بنیان
معاون علمی رییس‌جمهور با اشاره به نقش کلیدی دانشگاه‌ها در حل مشکلات کشور، گفت: رییس‌جمهور تأکید ویژه‌ای بر مشارکت جامعه نخبگانی در پیشبرد اهداف کشور دارد و ما باید دانشگاه‌ها را به میدان بیاوریم.
وی از قانون جهش تولید دانش‌بنیان به عنوان ابزاری مهم برای توسعه مناطق صنعتی نام برد و افزود: بر اساس این قانون، مالیات‌های جمع‌آوری‌شده باید در همان منطقه صنعتی هزینه شود، نه اینکه به مرکز منتقل گردد.
افشین با بیان اینکه خوزستان پتانسیل تبدیل شدن به یکی از قطب‌های علمی و فناوری کشور را دارد خواستار همکاری بیشتر بین دانشگاه‌ها، مراکز علمی و صنایع استان شد و گفت: امیدوارم در سفر بعدی به اهواز، شاهد تحولات مثبت در این زمینه باشیم.
وی در پایان از آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برای حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای خوزستان خبر داد و گفت: ما با تمام ظرفیت از تلاش‌های دانشگاهیان و نخبگان خوزستانی حمایت خواهیم کرد تا جایگاه واقعی خود را در کشور بازیابند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1079350/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنان ارزشمند دکتر انوشه

واکنش عربستان به مذاکرات عمان

استقبال کویت و قطر از مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط

تجلیل از سردار عراقی به‌دلیل حمایت‌های ویژه از موزه دفاع مقدس و مقاومت قزوین

بازگشت اسراییل به مذاکرات؛ هیئت حماس راهی قاهره شد

کلیه گردان‌ها توجه کنن: صیاد صحبت می‌کنه!

چهره ها/ پربازدیدترین تصویر از پشت صحنه «تاسیان»

خواستگاری رفتن حبیب توی بیمارستان

بانو سوسانو و همسر مشهورش در یک قاب عاشقانه

ربات انسان‌نمای اطلس فیلم‌بردار شد

گل اول النصر به الریاض توسط رونالدو

منچستریونایتد جود بلینگام بعدی را می‌خواهد!

سوپر گل رونالدو؛ دبل کریستیانو رونالدو در بازی امشب النصر مقابل الریاض

گل دوم یوونتوس توسط کنان ییلدیز در دقیقه 34

دو سناریو بازار دلار درباره مذاکرات

شعرخوانی دلنشین دکتر کاکاوند

در دور اول گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا چه گذشت؟

تصویری که سفارت عمان در تهران منتشر کرد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

عباس آخوندی در واکنش به مذاکرات امروز: این تازه آغاز راه است

بازتاب گسترده مذاکرات مسقط ‏‌در رسانه‌های مطرح جهان

واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به مذاکرات عمان

آذری جهرمی: ارزش ریال ایران در یک روز و تا این لحظه بیش از 7 درصد رشد کرده است

استیو ویتکاف، نماینده ترامپ در مذاکره با ایران در عمان را بشناسید

محمد مهاجری: به ستون پنجم اجازه ندهید این مذاکرات را به سرنوشت ‎برجام دچار کند

بازتاب مجازی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی مسقط عمان

سرهنگ سلامی: نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس شاخص بود

مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهدای راه مقاومت برگزار می‌شود

سرهنگ سلامی: نیازمند روحیه مجاهدت و استقامت در ملت ایران هستیم

رشد علمی و دفاعی ایران مرهون اسلام و انقلاب است

ماجرای جالب گریم بهرام افشاری در سریال پایتخت و واکنش مردم

بچه های مردم دستشویی نمیرن!

تشکر بازیگر تاجیکی سریال پایتخت از مهربانی مردم ایران

عصبانیت نوید محمدزاده از انگلیسی حرف زدن بازیگران!

فلور نظری: من به سن اعتقادی ندارم!

بهرام افشاری: با موتور رفتم برای قرار داد پایتخت!

همای سریال پایتخت 30 سال پیش!

کشف فک انسان‌های منقرض‌شده، پازل تکامل انسان را کامل‌تر می‌کند؟

استاندار: اقتصاد دانش‌بنیان، راهبرد اساسی توسعه خوزستان است

صادقی با نساجی قرارداد بست

قیمت دلار تتر پس از بیانیه مثبت کاخ سفید دوباره ریخت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 24 فروردین 1404

من غلام قمرم!

شعری از آزاد کاعباسی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

معاون رئیس‌جمهور: مذاکره بخشی از مبارزه است

توئیت عباس عراقچی به انگلیسی پس از پایان دور اول مذاکرات مسقط

عارف: فرهنگ ایرانی نشان داده است اهل گفت‌وگو و مذاکره هستیم

اسلامی: اگر غنی‌سازی اورانیوم را انجام نمی‌دادیم، قادر به راه‌اندازی راکتورهای خود نبودیم

عراقچی عمان را به مقصد تهران ترک کرد

بقائی: عمان همچنان میانجی مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود