پیام خوزستان

آخرين مطالب

رفع مشکلات چندین ساله بهداشت و درمان آبادان در دستور کار قرار گرفت گفتگو

رفع مشکلات چندین ساله بهداشت و درمان آبادان در دستور کار قرار گرفت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سید محمد مولوی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به دیدار با معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار کرد: در این جلسه مسائل متعددی در خصوص توسعه آموزش پزشکی و بهبود زیرساخت‌های حوزه سلامت آبادان بررسی شد که مهم‌ترین محور مطرح شده، جذب اعضای هیأت علمی برای دانشگاه علوم پزشکی آبادان بود چرا که این دانشگاه با ظرفیت‌های علمی بالا، نیازمند تقویت کادر آموزشی برای ارتقا کیفیت تدریس است.
وی همچنین بر توسعه آموزش بین‌الملل در این دانشگاه تأکید کرد و گفت: موقعیت جغرافیایی آبادان فرصت مناسبی برای جذب دانشجویان خارجی و ایجاد درآمد پایدار فراهم کرده است.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود زیرساخت‌ها در دانشگاه علوم پزشکی، خواستار گسترش فضای فیزیکی شد و توضیح داد: افزایش ظرفیت فضاهای آموزشی برای پاسخگویی به نیاز فعلی و توسعه آینده دانشگاه ضروری است.
مولوی با بیان اینکه استقلال هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی یکی از مطالبات ما است، تصریح کرد: استقلال این بخش می‌تواند فرآیند جذب نیرو را سریع‌تر، دقیق‌تر و کارآمدتر کند.
وی ادامه داد: استقلال دانشکده‌های پیراپزشکی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان نیز از دیگر موارد مهم بود؛ معتقدیم استقلال این دانشکده‌ها موجب تقویت مدیریت و توسعه آموزشی آن‌ها خواهد شد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: یکی از مطالبات جدی مردم، شبانه‌روزی شدن مرکز جامع سلامت منطقه ابوشانک است. این مرکز تنها محل مراجعه بسیاری از ساکنان منطقه است و ارائه خدمات 24 ساعته در آن ضروری است.
مولوی با اشاره به وضعیت نامطلوب برخی مراکز بهداشتی، خواستار تأمین اعتبار برای احداث خانه‌های بهداشت جدید شد و همچنین بر جایگزینی مراکز استیجاری که فاقد شرایط مناسب هستند، تأکید کرد.
وی بیان کرد: یکی دیگر از مسائل مهم، تأمین اعتبار برای پرداخت حقوق 304 نیروی شرکتی حوزه بهداشت است. به طور حتم این نیروها نقش مؤثری در ارائه خدمات دارند و نباید دغدغه مالی داشته باشند.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در کنار این مورد، تأمین اعتبار برای پرداخت کارانه پرسنل حوزه بهداشت نیز ضرورت دارد زیرا کارانه سهم مهمی در حفظ انگیزه و کیفیت خدمات کادر درمان به همراه دارد.
مولوی با اشاره به کمبود تجهیزات سرمایشی و نرم‌افزاری در مراکز بهداشتی، توضیح داد: طبق بررسی‌ها 176 دستگاه کولر گازی و 65 دستگاه رایانه برای مراکز بهداشت نیاز است. همچنین تجهیز مراکز به سامانه‌های نرم‌افزاری کارآمد، جزو اولویت‌های این حوزه است.
وی تاکید کرد: بهسازی فضاهای فیزیکی موجود در مراکز درمانی، نیازمند اعتبارات مشخص است، افزود:
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود نیروی بهورز در آبادان افزود: در حال حاضر شهرستان با کسری 90 بهورز مواجه است که این امر خدمات در خانه‌های بهداشت را با اختلال مواجه کرده است و بر همین اساس از وزارت بهداشت خواستار صدور مجوز برای جذب بهورز جدید شدم.
مولوی بیان کرد: همچنین پیشنهاد دادم در صورت امکان، تا زمان فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان، از نیروهای مراقبت سلامت استفاده شود.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به طور حتم با همراهی وزارت بهداشت، این مطالبات به مرحله اجرا برسد و تحقق آنها گامی در راستای ارتقا عدالت آموزشی و بهداشتی در جنوب غرب کشور تلقی می‌شود.
کد خبر 6434137

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1080177/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای یک خبرگزاری؛ درخواست عجیب تراکتور از فدراسیون/ جشن قهرمانی در تبریز برگزار می‌شود؟

گل‌محمدی: فصل آینده هم با فولاد هستم/ از پرسپولیس پیشنهاد نداشتم

صحبت های خداداد عزیزی درباره جنجال های وی ای آر در بازی فولاد و تراکتور

طولانی‌ترین تونل پیش‌ساخته جهان در اروپا احداث می‌شود؛ از دانمارک به آلمان در 7 دقیقه

واکنش یحیی گل محمدی به شایعه پیشنهاد مربیگری استقلال و پرسپولیس در نیم فصل

صحبت های یحیی گل محمدی درباره درگیری لفظی با خداداد عزیزی

خداداد عزیزی: چه کسی گفته است بازیکنی که سی میلیارد می گیرد باید فحش ها را تحمل کند

واکنش یحیی گل محمدی به شایعات نقل و انتقالاتی فولاد

تحویل 40 کولر اسپیلت به بیمارستان امام علی اندیمشک جهت تقویت سیستم سرمایشی

یحیی گل محمدی سرمربی فولاد: برای برد مقابل تراکتور به میدان آمدیم

حواشی بازی ملوان و سپاهان

اینفوگرافیک هفته گذشته فوتبال ایران

حواشی جنجالی بازی فولاد یک - دو تراکتور

آنچلوتی سرمربی برزیل تا جام جهانی

کارشناسی داوری بازی فولاد و تراکتور

کارشناسی داوری ملوان - سپاهان

اولین بخشش خدا چیست؟

پزشکیان باکو را به مقصد تهران ترک کرد

تایید محکومیت 214 میلیون دلاری بحرین؛ لاهه به نفع ایران رای داد

رکوردهای 40 ساله در فولادسازی و احیا شکسته شد

فهرست بزرگ‌ترین صادرکنندگان فولاد ایران| فولاد خوزستان در صدر

رئیس شاباک بالاخره رفتنی شد/رونین بار: 25 خرداد استعفا می‌دهم/در دفاعیه جنجالی رئیس اطلاعات اسرائیل چه بود؟

برگزاری اردوی جهادی به همراه ویزیت رایگان در ملایر

محرومیت خداداد و اسکوچیچ از بازی بعدی تراکتور

استقلال و پرسپولیس بدون محروم در هفته بیست و هشتم لیگ برتر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

از من ترسیدی بادیگارد آوردی

پژمان بازغی مهمان رسانه تصویری «آن» شد

چهره ها/ عکس پربازدید از دیدار 2 بازیگر سریال خانه‌ به دوش

داوران جشنواره کن معرفی شدند

اسکلت روباتیک پیشرفته پوشیدنی

یحیی یک فصل دیگر در فولاد!

توضیحات خسروی درمورد وقفه طولانی بازی فولاد-تراکتور

قطع برق تمرین اتلتیکومادرید را خراب کرد!

گفتگو بی‌پرده با حبیبی‌نژاد، ستاره تازه شناخته شده لیگ!

خوشبختی واقعی چیه؟

ادعای رویترز درباره پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپایی

وزیر اطلاعات: اگر منافع ملی ما تامین شود توافق در دسترس است

پاسخ معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری به چرایی عزل شهرام دبیری

پیام تسلیت اردوغان در پی حادثه بندر شهید رجایی

رئیس‌جمهور: مصمم به اجرای توافقات با جمهوری آذربایجان هستیم

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: درمورد نقش عوامل خارجی در انفجار بندر شهید رجایی هنوز به قطعیت نرسیده‌ایم

ادعای آکسیوس درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

مقام سابق ارتش اسرائیل در واکنش به اظهارات ترامپ: به نظر می‌رسد شکاف‌ها میان اسرائیل و آمریکا درباره مسئله ایران در حال گسترش است

پیام تسلیت روحانی برای حادثه بندر شهید رجایی

تکمیل نیمه‌نهایی جام شگفتی‌ها؛ امید ضعفا به فتح جام حذفی

دختران ایران اسلامی سنگرسازان توانمند در برابر جنگ شناختی دشمن هستند

تصویر؛ تندیس آزادی در روز‌های پایان ساخت

بغض تلخ مجری تلویزیون برای تازه‌داماد حادثه بندرعباس

اشکان از همه بیشتر درد کشیده

ویدئوی دردآور مونا فرجاد در این ساعات پربازدید شد

ویکی پدیاجستجو