پیام خوزستان

آخرين مطالب

خروش دانشگاه تبریز علیه جنایات رژیم صهیونیستی سیاسی

خروش دانشگاه تبریز علیه جنایات رژیم صهیونیستی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت کنندگان در این تجمع با سردادن شعارهای «الله اکبر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر صهیونیسم، یا ایها المسلمون اتّحدوا اتّحدوا، هیهات من الذله و ما همه سرباز توییم خامنه ای گوش به فرمان توییم خامنه ای» حمایت خود را از مردم مظلوم غزه و انزجار خود را از آمریکا و صهیونیسم نشان دادند.
حجت الاسلام و المسلمین محمد انوری؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی طی سخنانی در این تجمع اظهار کرد: ما امروز برای ادای کمترین وظیفه دینی و انسانی خود جمع شده‌ایم. دانشگاه‌ها همیشه جلودار آزادی‌خواهی در دنیا بودند و دانشگاه تبریز نیز همواره در حمایت از مظلومان و جبهه مقاومت پیشران بوده است.
وی ادامه داد: موضوع غزه صرفاً یک صحنه دفاع از خاک نیست؛ بلکه صحنه مواجهه حق با باطل، کفر و ایمان، عدالت و ظلم است و هرکسی که ادعای حق‌مداری، ایمان، عدالت‌خواهی و… را دارد، باید غزه را صحنه آزمون خود بداند و اگر کسی می‌خواهد بدون شعار و ادعا در جبهه حق و ایمان بایستد، باید خود را در صحنه غزه به آزمون بکشد.
حجت الاسلام و المسلمین انوری با بیان اینکه امروز مواجهه این دو جبهه بسیار عریان و روشن شده و هیچ بهانه‌ای باقی نمانده و هیچ‌کس نمی‌تواند در برابر این جنایت ساکت بنشیند، افزود: حمایت از مردم غزه نه فقط تکلیف دینی و مربوط به کشور ما است؛ بلکه یک مسأله انسانی در جای جای عالم است و انسان‌های آزاده در جهان نیز در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی صدای خود را بلند می‌کنند.
وی یادآور شد: امروز شاهدیم که آمریکایی‌ها با همه ادعای حقوق بشری و آزادی بیان که در طول تاریخ گوش همه را با این ادعا کر کرده‌اند، اساتید و دانشجویان آمریکایی را به جرم حمایت از مظلومان فلسطین، اخراج می‌کنند و رسانه‌های در اختیار رژیم صهیونیستی هم نه‌تنها این جنایت‌ها را نشان نمی‌دهند، بلکه آن‌ها را توجیه می‌کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: امروز دیگر از غزه چیزی نمانده و حتی آوارهای باقیمانده را هم بمباران می‌کنند و مردمی را که کوچ کرده و با اندک امید برگشته بودند، با عهدشکنی و بدعهدی رژیم صهیونیستی مواجه شدند که این حکایت از شکست رژیم صهیونیستی و پیروزی جبهه مقاومت است.
وی با اشاره به رسوایی رژیم جنایتکار صهیونیستی در ماجرای تبادل اسرا گفت: اسرائیل گمان می‌کرد با بمباران غزه، ترور فرماندهان مقاومت و شهادت مردم مظلوم، می‌تواند پرچم پیروزی را بلند کند. اما همه عالم دیدند که در ماجرای تبادل اسرا رسوای عالم شدند و همه بدانیم که وعده الهی در خصوص پیروزی جبهه حق قطعاً محقق خواهد شد و اگر می‌بینیم که دشمنان به عقوبت کارهای خود نمی‌رسند، قطعاً حکمت خداوند است.
کد خبر 6435111

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1080828/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقشه عجیب دختر جوان برای آزادی نامزدش از زندان

ساعات سعد و نحس امروز چهارشنبه 27 فروردین

قوانین بازدارنده جهت بهبود روند سرمایه‌گذاری به نهادهای مربوطه اعلام می‌شود

استیلی و شاهرودی با حضور در زمین شماره 2 آزادی با استقبال ویژه اعضای پرسپولیس روبرو شدند

بیفوما صدای رقبا را درآورد!

سحابی زیبای reflection

اسرائیل به دنبال از بین بردن یکپارچگی جغرافیایی غزه است/تصرف رفح ریشه در نگرانی‌های امنیتی‌ تل‌آویو دارد

چهارمین همایش آزمایشگاه‌های زنجیره معدن و فولاد ایران به میزبانی شرکت فولاد خوزستان

بازدید مدیر عامل شرکت فولاد اکسین خوزستان از انبار محصولات؛تأکید بر بهینه‌سازی فرآیندها و قدردانی از کارکنان

کاسبان تحریم به دنبال افزایش روانی نرخ دلار و طلا/ آیا افزایش ارزش پول ملی برخی را ناراحت می کند؟

کلاس های درس نوبت صبح چهارشنبه 27 فروردین ماه خوزستان غیر حضوری اعلام شد

استقلال خوزستان: داوری ناعادلانه ما را از سه امتیاز محروم کرد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مخالفت نیروهای ملی و اسلامی فلسطین به خلع سلاح مقاومت

عضو جدید در کادر فنی نفت مسجدسلیمان – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

تصاویر؛ اُسامه؛ نماد مقاومت کودکانه در برابر گرسنگی

تصاویر؛ گرد و غبار در اهواز

ادامه وزش بادهای و برخاستن گرد و غبار در خوزستان

ادامه وزش بادها و برخاستن گرد و غبار در خوزستان

خوش شانسی بارسا؛ مدافع دورتموند کامبک را خراب کرد

هافبک پرتغالی منچسترسیتی نیز راه دی بروینه را پیش خواهد گرفت؟

آسنسیو امشب امری را تا مرز سکته برد!

آغاز شمارش معکوس برگزاری رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام شاهد در اندیمشک

بازگشت یک اسطوره؟ تماس شالکه با رائول برای هدایت این تیم در فصل آینده

شب باشکوه ولی تلخ سرو گیراسی مقابل بارسلونا؛ مهاجم دورتموند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شد

برنامه کارتال برای تقویت پرسپولیس مشخص شد

منچسترسیتی رقیب لیورپول در راه جذب ستاره بورنموث

اجتماع «انا علی العهد»؛ تجدید پیمان با مقاومت فلسطین

طرح فوریت‌های اداری به زودی کلید می‌خورد/ اصلاح ناکارآمدی اداری در دستور کار قرار گرفت

عکس: برف در چالدران و گرد و خاک در اهواز!

حجت الاسلام ابراهیمی: اختتامیه سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود

دورتموند 3-1 بارسا؛ وداع باشکوه بی‌وی‌بی

استون ویلا 3-2 پی‌اس‌جی؛ کامبک تکمیل نشد

چلسی در آستانه کاهش شدید در بودجه نقل و انتقالاتی خود

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت

دوومیدانی نوجوانان آسیا؛ یک برنز برای ایران در روز نخست

گل مردود یولیان برانت به بارسلونا

بارسا اسیر دیوار زرد؛ دورتموند نصف راه را رفت!

بالاتر از صلاح، دروگبا و اتوئو؛ گیراسی تاریخ‌ساز می‌شود

فرداشب هم‌زمان طرفدار اینتر و بایرن هستم!

هشدار برای بارسا؛ دورتموند استارت معجزه را زد!

تلاش نساجی برای بقا و نبرد بی‌دغدغه‌ها!

صعود نماینده امارات به فینال لیگ قهرمانان آسیا

عارف: گزارش‌های دستگاه‌ها باید «دقیق» و «معتبر» باشد

نیکی هیلی: آمریکا برای در اختیار داشتن هیچ سطحی از تولیدات هسته‌ای به ایران اعتماد ندارد

قائم‌پناه: پزشکیان سال 1367 در گزینش رد شد

طنین فریاد مقاومت از جمکران تا قدس

تحلیل پیش‌بینی افزایش 450٪ قیمت : Tron از مقاومت کلیدی عبور می‌کند

الشارجه فینالیست آسیا شد؛ مقاومت حریف تراکتور در دقایق پایانی شکست!

لطفی: کارگاه فیلم‌نویسی در همدان برگزار می‌شود

اجتماع باشکوه مردمی؛ از حرم تا جمکران در حمایت از مردم مظلوم غزه