پیام خوزستان

آخرين مطالب

رصد 24 ساعت مصرف برق در خوزستان اجتماعی

رصد 24 ساعت مصرف برق در خوزستان
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از راه‌اندازی قرارگاه 24 ساعته رصد مصرف در شرکت توانیر خبر داد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، علی خدری در نشست هماهنگی و اتخاذ تدابیر لازم برای آماده‌سازی نهایی شبکه و اقدامات مدیریت مصرفی، با اشاره به اهمیت مدیریت بار در ماه‌های پیش رو بر ضرورت آمادگی کامل واحد‌های اجرایی، هماهنگی بین‌بخشی و اجرای دقیق برنامه‌های مصوب برای کنترل مصرف و پایداری شبکه تأکید کرد.
وی با اشاره به دمای هوای خوزستان و کاهش ذخایر آبی سد‌ها و لزوم همکاری جدی و برنامه‌ریزی دقیق در تابستان پیش رو در سطح استان، گفت: اجرای طرح‌های کاهش بار، کنترل مصرف برق در ادارات، تعامل با مشترکان پرمصرف و مدیریت مصرف در ساعات اوج بار از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در این دوره خواهد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: رشد فزاینده مصرف برق طی دوره گرم امسال و عبور از اوج بار در تابستان پیش رو مستلزم تغییر روش‌ها و بهره‌گیری از شیوه‌های جدید و اجرای دقیق 36 بسته ابلاغی مدیریت مصرف توانیر است.
وی تصریح کرد: میزان مصرف برق در ماه‌های تیر و مرداد به اوج خواهد رسید و پیش بینی حداکثر تقاضا بر اساس رشد متعارف را داریم که با اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف این میزان باید کاهش یابد.
نشست هماهنگی و اتخاذ تدابیر لازم برای آماده‌سازی نهایی شبکه و اقدامات مدیریت مصرفی، با حضور مدیران عامل شرکت‌های توزیع برق خوزستان، اهواز و برق منطقه‌ای و دیگر مدیران صنعت برق استان، جهت عبور از پیک بار تابستان 1404 در محل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان برگزار شد و جزئیات 36 بسته ابلاغی مدیریت مصرف از سوی شرکت توانیر؛ تشریح و بر ایجاد هماهنگی‌های لازم برای اجرای اقدامات عملیاتی مدیریت مصرف در اوج بار سال تاکید1404 شد.
بر اساس این گزارش، 36 اقدام عملیاتی تدوین شده از سوی توانیر؛ بخش‌های مدیریت مصرف، مدیریت و پایش، هوشمندسازی، تولید در محل مصرف، آموزش و اطلاع‌رسانی و همچنین بهینه‌سازی مصرف برق را شامل می‌شود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت تا با هماهنگی و تعامل صنعت برق استان وارد فاز اجرایی شوند.
در این جلسه همچنین وضعیت شبکه در بخش‌های مختلف آنالیز و پروژه‌های وارد مدار شده و در دست اجرا و وضعیت رشد بار در تابستان مورد بررسی قرار گرفت و تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081004/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ غمی که در سخنت داری همان غم است که من دارم

سرلشکر باقری: ایران و تاجیکستان برای مبارزه با تروریسم همکاری می‌کنند

آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

نیویورک تایمز: تیم ترامپ در مواجهه با ایران آشفته است

حواشی پیش بازی صنعت نفت آبادان و مس شهر بابک

رزاق‌پور مقابل استقلال به 6 رسید!

استاندار خوزستان: از طریق وزارت خارجه در حال رایزنی با کشورهای همسایه منشاء ریزگردها هستیم

جریمه استقلال و 5 باشگاه لیگ برتری

گزارش زنده: گل‌گهر 1 – استقلال 0 + حواشی و گل ها

کاویان پور: پرسپولیس در آزادی سپاهان را می‌برد

اجتماع کارکنان دستگاه‌های اجرایی اصفهان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

حماس: آزادی اسرا را اولین اولویت مهم خود می‌دانیم

در فکر کسب سه امتیاز مقابل ذوب‌آهن هستیم

پاسخ دندان شکنی که شهید هنیه به خلع سلاح مقاومت داده بود

فیلم گل اول گل گهر به استقلال با گل به خودی محمدرضا آزادی

به باتلاق خوش آمدید

آزادی 10 اسیر اهل غزه از زندان‌های رژیم صهیونیستی

برای ما مساله آزادی اسرا در اولویت است

حماس بیانیه داد

قدرت دیالوگ گویی جمشید خان!

شبیه یه نهنگی‌ام که افتاده باشه تو حوض حیاط

نمایش قسمت پایانی پایتخت در برج میلاد تهران

قسمت آخر ستایش کلی گریه کردم!

تازه منتشر شده هابل یادآور آواز قوی برای یک ستاره و دوربین‌ است!

فردا آغاز مسابقات بین‌المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد در اندیمشک

چمدان‌های طلایی قاچاقچیان در کمین پلیس راه‌آهن اهواز

اخبار خوب خوزستان در مجوعه خبر خوب

لیگ یک؛ اولین گل سال، اولین برد سال

وی ای آر تلخ؛ اولین برد بوژوویچ دود شد!

تاج: چنین مراسماتی به ورزشکاران انگیزه می‌دهد

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

شاعرانه/ عصر تلخی بود عصر آخِرین دیدارمان

گمانه‌زنی جدید درباره مکان مذاکرات ایران و آمریکا

حکیم: عراق نخستین کشوری است که از گفتگوی ایران و آمریکا سود می‌برد

عراقچی با همتای پاکستانی تلفنی گفت‌وگو کرد

اظهارات جنجالی رسایی؛ من در مجلس به درخواست عراقچی با مذاکرات مخالفت می‌کنم تا دستش برای چانه‌زنی باز باشد!

دیدار و گفتگوی گروسی با عراقچی

کشف بیش از 17 هزار نخ سیگار قاچاق در شوشتر

پرسپولیس و سپاهان؛ جدال سرنوشت در آزادی | دوئل بزرگ نایب‌قهرمانی در آستانه خط پایان

استقلال تهران 0 – 0 گل گهر سیرجان/ گزارش لحظه به لحظه

ترتیب استقلال مقابل گل‌گهر اعلام شد

گفتگو با هواداران نفت مسجدسلیمان

استقلال تهران 0 - 1 گل گهر سیرجان/ مرد مونته‌نگروئی در اندیشه اولین پیروزی

سردار رمضان شریف: در تاریخ‌نگاری جبهه مقاومت باید متفاوت‌تر عمل کنیم

گل اول گل گهر به استقلال با گل به خودی محمدرضا آزادی

گل به‌خودی آزادی، گل اول گل‌گهر به استقلال

گل گهر صفر - استقلال یک/ گزارش زنده؛ مهاجم استقلال به تیم خودش گل زد

اسیر صهیونیست خطاب به نتانیاهو: خونم به گردن تو است

گل به خودی محمدرضا آزادی مقابل گل گهر (گل گهر 1-0 استقلال)

پیروزی خارج از خانه کرمانشاهی‌ها