پیام خوزستان

آخرين مطالب

عباس عبدی: مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است سیاسی

عباس عبدی: مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / عباس عبدی با تاکید بر اینکه مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است، گفت: توافق تاکتیکی نیز قطعا با شکست مواجه خواهد شد و بیش از آنکه مشکلات ایران را حل کند، به نفع ترامپ است.
«عباس عبدی» فعال سیاسی در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان، اظهار داشت: اعتقاد دارم که دیر یا زود باید تصمیم مقتضی، اتخاذ و گفت‌وگوهای میان دو کشور آغاز می‌شد.
وی با تاکید بر اینکه هیچ جامعه‌ای نمی‌تواند از یک سو درگیر تنش باشد و از سوی دیگر رشد و توسعه قابل قبولی داشته باشد، گفت: سال هاست که کشور با مشکلاتی در حوزه های مختلف مواجه است و معیشت و رفاه مردم نیز تحت تاثیر این اختلافات قرار گرفته است.
بازار
عبدی افزود: شواهد نشان می‌دهد که اراده طرفین، حل و فصل اختلافات و کاهش تنش است؛ در این میان فقط برخی عوامل داخلی و یا خارجی می‌تواند روند مذاکرات را مختل کند و برخی تندروها در داخل کشور از یک سو و رژیم صهیونیستی از سوی دیگر مترصد ایجاد اختلال در روند مذاکرات هستند.
این فعال سیاسی دور اول مذاکرات میان ایران و آمریکا را مهم ارزیابی و تاکید کرد: به نظر می‌رسد که به نوعی توافق درباره دستور ادامه مذاکرات دست پیدا کرده ایم که اگر این تحلیل درست باشد، برداشتن گام‌های بعدی ساده‌تر خواهد بود.
وی بیان داشت: با مذاکره غیر مستقیم برای دستیابی به توافق درباره چارچوب بحث مخالف نیستم و برداشت من از منع گفت‌وگوی مستقیم از جانب ایران نیز شامل بخش اول و رسیدن به توافق درباره چارچوب و موضوعات گفت‌وگو است.
عبدی کوتاه شدن زمان مذاکرات را پیشنهاد و تاکید کرد: مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است. بعلاوه توافق تاکتیکی نیز قطعا با شکست مواجه خواهد شد؛ توافق تاکتیکی دردی از ایران درمان نمی‌کند و بیشتر به نفع ترامپ است.
این فعال سیاسی در پایان پیش بینی کرد که اگر درباره چارچوب گفت‌وگوها، توافق حاصل شود بدون تردید گفت‌وگوها به طرق دیگر ادامه خواهد یافت.
به گزارش ایرنا، دور اول مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا روز شنبه 23 فروردین 1404 به میزبانی مسقط پایتخت عمان برگزار شد.
پس از پایان دور اول مذاکرات، وزارت خارجه ایران در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که این گفت‌وگوها در فضایی سازنده و مبتنی بر احترام متقابل و حول دو محور برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و رفع تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران انجام شد و طرفین موافقت کردند که این گفتگوها شنبه آینده 19 آوریل 2025 (30 فروردین 1404) ادامه یابد.
وزارت خارجه عمان نیز بر بیانیه وزارت خارجه ایران صحه گذاشت و تاکید کرد: گفتگوها در فضایی دوستانه و مناسب برای نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها و در نهایت دستیابی به صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی انجام شد و ادامه خواهد داشت.
استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه نیز پس از این مذاکرات تصریح کرد، مذاکرات با ایران در 19 آوریل 2025 (30 فروردین 1404) ادامه خواهد یافت.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه شب گذشته (دوشنبه شب) در پاسخ به پرسش ایرنا درباره محل برگزاری دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا از میزبانی دوباره مسقط برای این دور از گفت و گوها خبر داد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ غمی که در سخنت داری همان غم است که من دارم

سرلشکر باقری: ایران و تاجیکستان برای مبارزه با تروریسم همکاری می‌کنند

آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

نیویورک تایمز: تیم ترامپ در مواجهه با ایران آشفته است

حواشی پیش بازی صنعت نفت آبادان و مس شهر بابک

رزاق‌پور مقابل استقلال به 6 رسید!

استاندار خوزستان: از طریق وزارت خارجه در حال رایزنی با کشورهای همسایه منشاء ریزگردها هستیم

جریمه استقلال و 5 باشگاه لیگ برتری

گزارش زنده: گل‌گهر 1 – استقلال 0 + حواشی و گل ها

کاویان پور: پرسپولیس در آزادی سپاهان را می‌برد

اجتماع کارکنان دستگاه‌های اجرایی اصفهان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

حماس: آزادی اسرا را اولین اولویت مهم خود می‌دانیم

در فکر کسب سه امتیاز مقابل ذوب‌آهن هستیم

پاسخ دندان شکنی که شهید هنیه به خلع سلاح مقاومت داده بود

فیلم گل اول گل گهر به استقلال با گل به خودی محمدرضا آزادی

به باتلاق خوش آمدید

آزادی 10 اسیر اهل غزه از زندان‌های رژیم صهیونیستی

برای ما مساله آزادی اسرا در اولویت است

حماس بیانیه داد

قدرت دیالوگ گویی جمشید خان!

شبیه یه نهنگی‌ام که افتاده باشه تو حوض حیاط

نمایش قسمت پایانی پایتخت در برج میلاد تهران

قسمت آخر ستایش کلی گریه کردم!

تازه منتشر شده هابل یادآور آواز قوی برای یک ستاره و دوربین‌ است!

فردا آغاز مسابقات بین‌المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد در اندیمشک

چمدان‌های طلایی قاچاقچیان در کمین پلیس راه‌آهن اهواز

اخبار خوب خوزستان در مجوعه خبر خوب

لیگ یک؛ اولین گل سال، اولین برد سال

وی ای آر تلخ؛ اولین برد بوژوویچ دود شد!

تاج: چنین مراسماتی به ورزشکاران انگیزه می‌دهد

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

شاعرانه/ عصر تلخی بود عصر آخِرین دیدارمان

گمانه‌زنی جدید درباره مکان مذاکرات ایران و آمریکا

حکیم: عراق نخستین کشوری است که از گفتگوی ایران و آمریکا سود می‌برد

عراقچی با همتای پاکستانی تلفنی گفت‌وگو کرد

اظهارات جنجالی رسایی؛ من در مجلس به درخواست عراقچی با مذاکرات مخالفت می‌کنم تا دستش برای چانه‌زنی باز باشد!

دیدار و گفتگوی گروسی با عراقچی

کشف بیش از 17 هزار نخ سیگار قاچاق در شوشتر

پرسپولیس و سپاهان؛ جدال سرنوشت در آزادی | دوئل بزرگ نایب‌قهرمانی در آستانه خط پایان

استقلال تهران 0 – 0 گل گهر سیرجان/ گزارش لحظه به لحظه

ترتیب استقلال مقابل گل‌گهر اعلام شد

گفتگو با هواداران نفت مسجدسلیمان

استقلال تهران 0 - 1 گل گهر سیرجان/ مرد مونته‌نگروئی در اندیشه اولین پیروزی

سردار رمضان شریف: در تاریخ‌نگاری جبهه مقاومت باید متفاوت‌تر عمل کنیم

گل اول گل گهر به استقلال با گل به خودی محمدرضا آزادی

گل به‌خودی آزادی، گل اول گل‌گهر به استقلال

گل گهر صفر - استقلال یک/ گزارش زنده؛ مهاجم استقلال به تیم خودش گل زد

اسیر صهیونیست خطاب به نتانیاهو: خونم به گردن تو است

گل به خودی محمدرضا آزادی مقابل گل گهر (گل گهر 1-0 استقلال)

پیروزی خارج از خانه کرمانشاهی‌ها