پیام خوزستان

آخرين مطالب

فرمانده ارتش: از جنگ بیزاریم اما در دفاع از کشور لحظه‌ای درنگ و غفلت نخواهیم داشت سیاسی

فرمانده ارتش: از جنگ بیزاریم اما در دفاع از کشور لحظه‌ای درنگ و غفلت نخواهیم داشت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران بمناسبت 29 فروردین، روز ارتش در پیامی تایکد کرد: در دفاع از منافع ملی، هویّت و صَلابت ایران و مردم، لحظه‌ای درنگ و غفلت نخواهیم داشت.
به گزارش روابط عمومی ارتش، متن پیام امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی بدین شرح است:
 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و بزرگداشت حماسه آفرینی های نیروی زمینی قهرمان، مظهر دور اندیشی و تصمیم سرنوشت‌ساز حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، سرآغاز مجاهدت‌ها و پایمردی‌ها برای آرمان‌های بزرگ و یادآور رویش‌های امید بخش و دستاوردهای ارزشمند است.
روزهای نکوداشت این مقطع مهم، با نام اسطوره اخلاص و جهاد، صیاد شیرازی منور شد و در روزشمار این ایام، شهادت سپهبد قرنی، بزرگ مرد مبارزه در راه حفظ ارتش، برای کشور و انقلاب اسلامی، می‌درخشد تا در سالروزعروجشان، مجاهدت‌های ارتش و آن شهیدان والامقام در دو برهه حساس انقلاب و دفاع مقدس یادآوری شود.
بازار
از آن روز تا امروز، فرزندان ملت در ارتش انقلابی با خون پاک خود، شجره طیبه انقلاب اسلامی و نام بلند ایران را پاس داشتند وجراحت‌های بسیار بر تن و روح مدافعان دین و وطن نشست تا پرچم زیبای کشورمان در اهتزاز بماند.
 بجاست با یاد و تکریم شهیدان، جانبازان، آزادگان، پیشکسوتان و خانواده معظمشان، از آحاد سربازان شریف، کارمندان عزیز، درجه‌داران دلیر، افسران مومن، امیران خِرَدورز و روحانیان عالِم در ارتش مردمی و خطرپذیر برای اجرای ماموریت‌های مقدسِ دفاع از استقلال، تمامیت ارضی ایران و مردم شریف، قدردانی نمایم.
 صمیمانه‌ترین سلام ها و درودها تقدیم یکایک شما همرزمان گرانمایه و خانواده شریفتان در ارتش سرافراز و نیرو های بصیر و غیور زمینی، پدافند، هوایی و دریایی که سرو قامت و بشکوه در برابر تهدید و تحریم و توطئه‌های آشکار و پنهان دشمنان، ایستاده‌اید، سختی‌ها را به جان خریده‌اید ونه تنها ارعاب و عملیات روانی آمریکا و رژیم منحوس صهیونی خللی در ادامه این مسیر ایجاد نکرده بلکه با اراده‌ای مرصوص، همچنان آماده جانفشانی برای این نظام و ملتید.
اجرای صدها رزمایش، طراحی و تولید هزاران نیاز دفاعی از پهپادها وموشک‌ها و ماهواره‌ها تا ناوشکن‌ها، تانک‌ها و ادوات و سامانه‌های پدافندی و ایجاد پایگاه‌های متعدد زیرزمینی تا حرکت در مرزهای دانش و تقویت دیپلماسی دفاعی و حضور مقتدارانه در اقیانوس‌ها و فداکاری در سیل و زلزله و کرونا و ده‌ها طرح مردم‌یاری، صفحاتی از کتاب پرافتخاری است که شما را در چشمِ رهبرِ حکیم، مسئولان دلسوز و ملت مَنیع، محبوب ساخته است.
شما همرزمان عزیز، در شرایطی که ایمان، امید، عزت و امنیت ملت بزرگ ایران با پیشینه تاریخی و فرهنگ کهن، آماج حملات دشمنان قرار گرفته، با فرمان استقامت و اعتقاد به تحقق وعده قطعی الهی در این صراط مستقیم، استوار ماندید تا دست در دست همه مدافعانِ آرمان‌ها و مرزهای ارزشی و جغرافیایی، اجازه هیچگونه تعدی به این مُلکِ پر گهر ندهید .
عزم و اراده شما برای بقای کرامت، شرافت و عظمت ایرانِ ارجمند، ستودنی است و من و شما خوب می‌دانیم تکلیف سربازی ما حفظ و افزایش آمادگی رزمی برای روز مصاف و تقویت روح مقاومت به عنوان اکسیر عبور از سختی‌ها و موانع است.
جنگ افروزان همیشه منفورند، ما نیز از جنگ افروزی و جنگ بیزاریم و بهترین لحظات زندگیِ سربازی ما، آرامش و امنیت ملتِ ماست اما در دفاع از منافع ملی، هویّت و صَلابت ایران و مردم، لحظه‌ای درنگ و غفلت نخواهیم داشت، ما این لباس را، خلعت افتخار، خدمت، رزم و شهادت می‌دانیم و دفاع عزتمندانه از آرمان‌ها و منافع ملی و مردم عزیز تحت ولایت رهبر حکیم و شجاع خود امام خامنه‌ای عزیز را سرلوحه خدمت خود قرار داده‌ایم.
از خدای متعال پاداش یکایک همرزمان صادق و سخت‌کوش، و همسران، پدران، مادران و فرزندان متعهد، فهیم، صبور و کم‌نظیر خانواده بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران در این ماموریت مقدس را مسئلت می‌نمایم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081111/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آواز خوانی چند بیت از اشعار حافظ توسط صادق شیخ زاده

در اشعار قدیم پهلوانی چگونه تعریف شده است؟

معاون وزیر خارجه: مکان دور دوم مذاکرات «رم» است

رفتارهای زیگزاگی مقامات آمریکایی و تغییر لحن آنان با نزدیک شدن به دور دوم مذاکرات غیر مستقیم

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود

فلاحت‌پیشه: نگران شرطی‌شدن مذاکرات نسبت به منافع روسیه باشیم

کرملین: موضوع ایران در دستور کار مذاکرات پوتین و ویتکاف نبود

ماجرای توهین و ضرب و شتم به دو پزشک در ایذه و شوش چه بود؟

خلیفه اصل: استقلال خوزستان سه بازیکن جدید جذب خواهد کرد

فانوس روشن استقلال در قعر؛ VARفرشته نجات استقلال

ارائه مقاله پژوهشی از سوی شرکت فولاد اکسین خوزستان در چهارمین همایش آزمایشگاه‌های زنجیره معدن و فولاد کشور

تماشای رایگان پرسپولیس ـ سپاهان برای فرزندان زیر 10 سال

ویدئوی گل بخودی آزادی از زاویه متفاوت

نوسانات بازار و مقاومت Tron ($TRX): پیش‌بینی آینده این آلتکوین

رایزنی استاندار خوزستان با معاون اول رئیس‌جمهور در خصوص ریزگردها

چهارمین همایش و نخستین نمایشگاه آزمایشگاه‌های زنجیره معدن و فولاد ایران به‌ کار خود پایان داد

استایل شیک و رسمی بازیگر زیبای سریال گیلدخت

حضور مدیرعامل پرسپولیس در تمرین؛ جلسه ویژه با کارتال قبل از بازی بزرگ

حماس امروز با صدور بیانیه‌ای آزادی اسرا در صدر اولویت‌های خود دانست

خلیفه: هم قسم شده‌ایم که برابر ذوب‌آهن به پیروزی برسیم

تاثیر آزادی و قید و بند بر رشد کودکان

تصاویری از نقش روحانیت در سریال پایتخت

حضور هما و جمیله در اکران مردمی سریال پایتخت

مچ باباش رو گرفتِ!

ما هیچ وجه مشترکی با هم نداشتیم

عظیمی نژاد: آهنگ سازی در پایتخت برای من مثل یک رازگشایی است

داستان جزوه گرفتن در دانشگاه

به شوهر دوستش چشم دارد

تصویر روز ناسا؛ هاله مرموز در اطراف سحابی چشم گربه

شبیه ساز هلیوسفر!

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 فروردین 1404

شاعرانه/ هر‌جا که روی زود پشیمان به درآیی

عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی: ایران عاملان ترور اتباع پاکستانی را مجازات می‌کند

مهر: علت تغییر محل مذاکرات، مهیا نبودن شرایط میزبانی طرف عمانی بوده است

پزشکیان: اصلاح روش‌های آموزش معطوف به نیازهای آینده انجام شود

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از حیاط دولت امروز با دولتمردان

توییت گروسی پس از دیدار با عراقچی: در حال حاضر دیپلماسی به شدت نیاز است

رویترز: گروسی برای حضور در جلسات مذاکرات ایران و آمریکا به رُم دعوت شد

اظهارات معاون وزیر خارجه درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

جزئیات نظر مخالفان و موافقان در جلسه مجمع تشخیص برای «پالرمو و CFT»

گل گهر یک - استقلال یک/ گزارش زنده؛ مهاجم استقلال به تیم خودش گل زد/ رامین رضاییان و کاپیتان حسینی مانع آبروریزی بیشتر در سیرجان!

گل گهر یک – استقلال یک/ گزارش زنده؛ مهاجم استقلال به تیم خودش گل زد/ رامین رضاییان و کاپیتان حسینی مانع آبروریزی بیشتر در سیرجان!

جهاد اسلامی ویدئویی از یک اسیر صهیونیست منتشر کرد

استقلال یک، گل گهر یک ؛ فاجعه‌ای به نام استقلال بوژوویچ! | آبی محبوب ایران همچنان در منطقه سقوط

گل‌گهر 1 - استقلال 1: حسرت مضاعف آزادی در سیرجان!

کارشناسی داوری بازی گل گهر - استقلال : پنالتی بود!؟ مردود شدن گل دقیقه 96 آزادی درست بود؟ + نظر کارشناسان

گل‌گهر 1 – استقلال 1: حسرت مضاعف آزادی در سیرجان!

گل‌گهر 1 - استقلال 1؛ رامین، ناجی آزادی و بوژوویچ!

گل‌گهر 1 – استقلال 1؛ رامین، ناجی آزادی و بوژوویچ!

خلیفه‌اصل: بیفوما قرارداد دارد/ برای پیروزی هم قسم شده‌ایم