پیام خوزستان

آخرين مطالب

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: درحال حاضر مردم غالباً موافق مذاکرات هستند سیاسی

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: درحال حاضر مردم غالباً موافق مذاکرات هستند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایلنا / عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درمورد مذاکرات بین ایران و آمریکا در عمان،گفت: اید همه کمک کنیم و بپذیریم مذاکره در عالم دیپلماسی و سیاست خارجی یک ابزار است و کسی نباید مخالفت کند و الان هم غالباً موافق هستند.
عباس گلرو در گفت‌وگویی درمورد این‌که در روز آغاز مذاکرات بین ایران و آمریکا یک نشاط اجتماعی به وجود آمد و آن سرمایه اجتماعی که مدت‌ها بحث درباره‌اش است خواستار موفقیت تیم مذاکره کننده شد، حالا برای حفظ این اتفاق و ادامه مذاکرات چه باید کرد، گفت: تیم مذاکره کننده برای اینکه ذهن‌اش راحت باشد و بتواند در یک شرایط بسیار خوبی ظاهر شود، پشتوانه می‌خواهد؛ پشتوانه هم حاکمیت، دستگاه‌ها، مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم و به طور ویژه مردم هستند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطر نشان کرد: مردم اگر به تیم مذاکره کننده اطمینان داشته باشند که دارند و مردم اگر بدانند منافع آنها را تامین می‌کنند که چنین است، لذا حامی تیم مذاکره کننده می‌شوند و هنگامی که چنین شود، تیم مذاکره کننده راحت‌تر و بدون تردید می‌تواند استدلال و از منافع دفاع کند.
بازار
او با بیان این‌که شروع خوب و مثبت است، عنوان کرد: باید همه کمک کنیم و بپذیریم مذاکره در عالم دیپلماسی و سیاست خارجی یک ابزار است و کسی نباید مخالفت کند و الان هم غالباً موافق هستند.
گلرو ادامه داد: نکته بعدی این است شما هنگامی که مذاکره می‌کنید، آن چیزی که مورد قبول نیست این است که از موضع ضعف مذاکره کنید و نتیجه هم به نفع ملت نباشد و اِلا وقتی مذاکره کنید و برای تامین منافع باشد، ملت خودشان در شرایطی هستند که بهبود شرایط را طلب می‌کنند.
او افزود: اینکه نتیجه چه خواهد شد؛ باید منتظر بمانیم در دوره‌های بعدی چه خواهد شد و به چه سمت و سویی می‌رود. مهم این است جمهوری اسلامی ایران به دنیا نشان داده است اهل مذاکره است، منطق و استدلال دارد و این‌که بهانه را از دست طرف مقابل خارج کرده است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره این‌که آیا امکان دارد مذاکرات بین ایران و آمریکا مستقیم شود، گفت: فعلاً دستورعمل اجازه تیم مذاکره به شکل غیر مستقیم است.
گلرو یادآور شد: شاید احیاناً اگر طرف مقابل حسن نیت خودش را نشان دهد و سنگ اندازی و بهانه تراشی نکنند و نشان بدهد واقعا برای نتیجه آمده نه برای استفاده از ابزار مذاکره برای رسیدن به اهداف خاص خودش؛ طبیعتاً این حاصل خواهد شد.
گلرو تاکید کرد: به هر حال مذاکره و گام‌هایی که ایران برمی‌دارد منطقی است و بر اساس عزت، حکمت و مصلحت است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081457/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پزشکیان در رژه روز ارتش: نیروهای مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح‌ است

رنگرز: مسابقات کشتی جوانان جام شاهد تراز بین‌المللی دارد

چهره‌های برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان مشخص شدند

ناحیه نوآوری صنعتی در خرمشهر راه‌اندازی می‌شود

جشنواره بین المللی شناورهای کارتنی در خرمشهر برگزار می‌شود

خاطرات محسن تنابنده از نگارش پایتخت

اختراع شگفت‌ انگیز ژاپنی/ خانه‌هایی که هنگام زلزله از زمین جدا می‌شوند

هنر دفاع کردن به سبک ویرجیل فن‌دایک

عملکرد ستاره‌های فوتبال در هفته گذشته

اوج حساسیت در جام حذفی هندبال

فاضل نظری به «نیست» رسید

رژه روز ارتش در سراسر ایران آغاز شد

النصر به خاطر استقلال جریمه شد

جلوگیری اسرائیل از سفر عباس به سوریه

بیفوما: دوست دارم فصل بعد اینجا بازی کنم | استقلال خوزستان را هرگز فراموش نمی‌کنم | در استقلال نیستم که قضاوت کنم

حسرت بزرگ پرسپولیس برابر سپاهان در ورزشگاه آزادی

حماس: توافق‌های موقت دیگر محلی از اعراب ندارد

این سریال جایگزین پایتخت شد

کشف دورترین و قدیمی‌ترین همزاد کهکشان راه شیری توسط «جیمز وب»

هواوی از نسل دوم عینک هوشمند خود با قابلیت ترجمه زنده و فریم تیتانیومی رونمایی کرد

روز تاریخی برای برادر ستاره پرسپولیس

بلانش: کار بی‌سابقه‌ای در بوکس ایران انجام دادیم

طارمی یک شبه در اینتر میلیاردر شد

چهار غول اروپا مشتری ستاره مغضوب یونایتد!

سالم الدوسری پادشاه لیگ حرفه‌ای عربستان است!

ترکیب احتمالی سپاهان مقابل پرسپولیس

پیام پوستکوگلو به منتقدان: باید بیشتر تحملم کنید!

پرسپولیس پر پرواز ستاره سپاهان!

فرمین لوپز: بهترین گلم را مقابل رئال در دالاس زدم

جدول خاموشی برق خوزستان فردا شنبه 30 فروردین 1404 + برنامه قطعی برق خوزستان و اهواز شنبه 30 فروردین 1404

بیفوما-استقلال خوزستان: منفی یک بازی!

پایان رویای یکی، پرواز دیگری؛ جدال سرنوشت‌ساز آزادی و تب‌وتاب تبریز

نتانیاهو از توافقات جزئی به‌عنوان پوششی برای اجرای اهداف سیاسی خود استفاده می‌کنند

حماس: آماده آزادی همه اسرای صهیونیست در ازای پایان جنگ غزه هستیم

بازدید معاون امنیتی وزارت کشور و استاندار خوزستان از مرز شیب عراق

خلاصه بازی ذوب آهن 1-0 استقلال خوزستان

منچستریونایتد 5-4 لیون؛ تیم سرالکس زنده شد

گل چهارم لیون توسط الکساندر لاکازت از روی نقطه پنالتی در دقیقه 109

گل سوم منچستریونایتد توسط برنو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 114

گل چهارم منچستریونایتد به لیون توسط کوبی ماینو

گل پنجم منچستریونایتد به لیون توسط هری مگوایر

خلاصه بازی آینتراخت فرانکفورت 0 - تاتنهام 1

خلاصه بازی چلسی 1 - لژیا 2

فریاد بازیکنان ذوب آهن برای دو مصدوم جدید (عکس)

اشتباه مدافعان؛ گل سوم لیون توسط رایان چرکی در دقیقه 104

چهره برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد

مرکز رشد هسته‌های مردمی در خوزستان تشکیل شد

ماموریت جولانی در منطقه چیست ؟

آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت در لرستان برگزار شد+ عکس

شهدا و ایثارگران چشم و چراغ ملت هستند