هلاکت سارق به عنف در عملیات پلیسِ خوزستان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - مهر / فرمانده انتظامی استان خوزستان از هلاکت و مجروحیت اراذل و اوباش و سارقان به عنف در شهرستانهای شادگان و خرمشهر خبر داد.
سردار سید محمود میرفیضی، فرمانده انتظامی استان خوزستان اظهار کرد: بامداد امروز سهشنبه مأموران پلیس شهرستان شادگان فرد اراذل و اوباش که با سلاح شکاری اقدام به قدرتنمایی و اخلال در نظم عمومی میکرد را شناسایی و در عملیاتی مقتدرانه با آتش متقابل او را به هلاکت رساندند.
وی تصریح کرد: مأموران پلیس در عملیاتی دیگر دو سارق بهعنف را حین سرقت در شهرستان خرمشهر شناسایی و در عملیات تعقیب و گریز و قانون به کارگیری سلاح یکی از آنها را مجروح و هر دو نفر را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان خوزستان بیان کرد: در مجموع دو عملیات از متهمان سلاح شکاری، تعدادی فشنگ، موادمخدر و سلاح سرد کشف شد.
سردار میرفیضی با تأکید بر اینکه پلیس در حوزه تأمین امنیت مردم اهل مماشات نیست، تاکید کرد: پلیس بدون اغماض و طبق قانون با اراذل و اوباش برخورد خواهد کرد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081463/