پیام خوزستان

آخرين مطالب

چشمان هوشمند در قلب صنعت؛ سامانه‌ای که خطا را پیش از وقوع شناسایی می‌کند علمي

چشمان هوشمند در قلب صنعت؛ سامانه‌ای که خطا را پیش از وقوع شناسایی می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا /سامانه‌ای پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی، با توانایی پردازش تصاویر دوربین‌های مداربسته، وارد عرصه صنایع کشور شده است؛ سامانه‌ای که می‌تواند آتش‌سوزی، نشت مواد و حتی خطاهای انسانی را پیش از آنکه حادثه‌ساز شوند، شناسایی کرده و هشدار دهد.
در دنیای امروز، استفاده از فناوری‌های نوین برای افزایش ایمنی، بهره‌وری و کاهش خطاهای انسانی در صنایع، به یک ضرورت تبدیل شده است. یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی با طراحی و پیاده‌سازی یک سامانه جامع پردازش تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی، گامی مهم در این مسیر برداشته است. این سامانه با اتصال به دوربین‌های مدار بسته صنعتی، به طور هوشمند رفتارهای غیرعادی را تشخیص داده و هشدارهای لازم را به اپراتورها ارسال می‌کند؛ فناوری‌ای که در حال حاضر در چند پتروشیمی در حال اجراست و نوید تحولی جدی در پایش هوشمند محیط‌های صنعتی را می‌دهد.
امیرعباس برادران، مدیر بازاریابی و فروش یکی از شرکت‌های دانش بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: آخرین دستاورد این شرکت سامانه پردازش تصویر است که در حوزه‌های صنعتی کاربردهای وسیعی دارد.
وی با بیان اینکه این سامانه پایش تصاویر مبتنی بر دوربین‌های مدار بسته است، اظهار کرد: از طریق این سامانه رفتارهای غیرنرمال و غیر استاندارد در محیط‌های عملیاتی رصد خواهد شد و هشدارهای لازم به اپراتور ارسال می‌شود.
برادران، نمونه این هشدارها را وقوع حریق و آتش‌سوزی دانست و یادآور شد: ایجاد دود، ایمنی کار و بهداشت کار که در محیط‌های عملیاتی رعایت شود و کنترل خط تولید از دیگر مواردی است که از طریق پردازش تصویر پایش و مانیتور می‌شود.
مدیر بازاریابی و فروش این شرکت دانش‌بنیان، نشت خوردگی و حوزه HSE را از دیگر مواردی دانست که این سامانه قادر به پایش آن است و ادامه داد: این سامانه مبتنی بر هوش مصنوعی است و هر آن چیزی را که پایش می‌کند، با کمک هوش مصنوعی پردازش می‌کند.
به گفته وی، این سامانه در پتروشیمی‌ها، محیط‌های صنعتی، نیروگاه‌ها و شرکت‌های مختلف کاربرد دارد.
برادران با اشاره به عملیاتی شدن این سامانه در صنایع، خاطر نشان کرد: در حال حاضر با چند پتروشیمی همکاری داریم. این فناوری یک فناوری نو و جدید است و با توجه به توسعه زیر ساخت‌های هوش مصنوعی و کاربردهای صنعتی آن، کاربرد چنین سامانه‌هایی در صنایع به تازگی مطرح شده است.
وی با اشاره به فرآیند کاربردی‌سازی سامانه پردازش تصویر این شرکت، توضیح داد: این سامانه یک سیستم نرم‌افزاری است که روی سرورهای شبکه صنایع نصب می‌شود و با اتصال به دوربین‌های مداربسته صنعتی تصاویر را دریافت و با بهره‌گیری از هوش مصنوعی آن را پردازش می‌کند. برخلاف برخی سامانه‌ها که هر قابلیت را به‌صورت جداگانه ارائه می‌دهند، محصول ما یک سامانه جامع است که قابلیت‌های مختلفی را در خود جای داده است.
وی با بیان اینکه این سامانه یکپارچه و برای کاربردهای متعددی طراحی شده است، گفت: از این طریق این سامانه در حوزه‌های مختلف قابل کاربرد است.
برادران اضافه کرد: یکی دیگر از قابلیت‌های این سامانه تبدیل داده‌های آنالوگ به دیجیتال است که برای صنایع بسیار مهم محسوب می‌شود، چرا که صنایع گِیج‌های مختلفی دارند و باید برای هر یک از آنها یک نیروی انسانی تخصیص داده شود، ولی با کاربرد این سامانه، چالش‌ها و خطاهای انسانی در صنایع کاهش خواهد یافت.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081863/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برنامه‌های یادروز سعدی اعلام شد/ برگزاری برنامه‌های بزرگداشت در 15 کشور

از بیش‌فعالی تا گریه بهاءالدین خرمشاهی!

روسیه: منتظر دومین دور مذاکرات ایران و آمریکا هستیم

گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است

واکنش بقائی به خبرها درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا

آخرین وضعیت پرونده چای دبش؛ حکم زندان دو وزیر سابق چه شد؟

تدوین درس «علوم دفاع مقدس و مقاومت» متناسب با هر دانشگاه و رشته

تدوین درس «علوم دفاع مقدس و مقاومت» متناسب با هر دانشگاه

جشنواره فیلم مقاومت میزبان 3 هزار و 500 فیلم مستند و داستانی

شهردار کرمانشاه: ضوابط میراث‌فرهنگی در تله‌کابین کرمانشاه اجرا می‌کنیم

خبر مهم برای خوزستانی‌ها / از این تاریخ منتظر ورود توده جدید گردوغبار باشید

سردار کارگر انتصاب «محسن اسماعیلی» را تبریک گفت

همدلی هنری در شمشک برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد

خاکساری: دانشگاه آزاد در ارائه درس علوم دفاع مقدس و مقاومت پیشگام است

آخرین آمار از ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن/ بنیاد مسکن چند واحد در دست ساخت دارد؟

میزبانی بیمه تجارت نو شعبه استان خوزستان از رییس کل بیمه مرکزی و هیأت همراه

مسمومیت غذایی 25 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز

نظری: دانشگاه‌ها نقش موثری در انتقال میراث دفاع مقدس دارند

گوشه ای از بازی روزبه حصاری در فیلم «عزیز» روزبه حصاری

رونمایی از نقش‌آفرینی متفاوت نادر سلیمانی در فیلم سینمایی صیاد

مرور آثار جعفر پناهی در جشنواره سیدنی

تورنادوی کیهانی را ببینید!

کیش، میزبان گردشگری حلال منطقه؛ تأکید کبیری بر حفظ هویت فرهنگی و گسترش تعاملات بین‌المللی

جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری

غایب مهم نارنجی‌ها قبل از پرسپولیس

ترکیب استقلال برای غلبه بر میزبان سرسخت

هوادار برای اولین بار با هوادار شد!

روایت جالب محمدرضا طالقانی از کشتی نگرفتن به دلیل حمایت از مردم

روایت جالب محمدرضا طالقانی پیشکسوت کشتی از سفرش به پاریس تا بادیگاردی امام خمینی (ره)

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «کرد نیرسی»

انتصاب سرپرست اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل

رتبه اول کشوری در شاخص درمان توسط بیمه دی در سال گذشته برای اولین بار/ بنیاد شهید و امور ایثارگران مسئول ستاد برگزاری یادواره شهدای خدمت

کمیسیون صنایع موضوع یکپارچگی سامانه‌های وزارت صمت‌ را پیگیری می‌کند

رشد تقاضای جهانی نفت و عرضه نفت آمریکا کند می‌شود

سرپرست دانشگاه صنعت نفت منصوب شد

اولین جلسه ساماندهی بازارچه‌های غیر رسمی و دستفروشان اهواز

ایجاد جذابیت برای سرمایه‌گذاران در صنعت نفت

شاعرانه/ هم دل شکنی هم تن، دلدار چنین خوش‌تر

که باد صبح نسیم گره گشا آورد!

نشست روسای ادوار سازمان برنامه و بودجه؛ محمدعلی نجفی هم حضور یافت

گزارش رسانه آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران

خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد

کرملین: منتظر دومین دور مذاکرات ایران و آمریکا هستیم

زیدآبادی نطق امیرحسین ثابتی را به چالش کشید

توییت فارسی مقام سابق دولت اوباما در مذاکرات هسته‌ای در واکنش به بیانیه ویتکاف

عراقچی فردا به روسیه می‌رود

ادعای آکسیوس: دور دوم مذاکرات در رُم برگزار می‌شود

گروسی هشدار داد: هر توافقی بدون ما «یک کاغذ» فاقد اعتبار است

هشدار محسن رضایی نسبت به تداوم مانور آمریکا روی خطوط قرمز ایران

واکنش سخنگوی دولت به شایعه بازگشایی سفارت آمریکا