سرمایه گذاری 460 میلیارد ریالی در حوزه گردشگری آذربایجانشرقی
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش بازار، احمد حمزه زاده روز چهارشنبه، این میزان سرمایه گذاری در زیرساخت ها و تاسیسات گردشگری استان را بی سابقه خواند و اظهار کرد: این حجم سرمایه گذاری نشان می دهد که رویکردها نسبت به مقوله میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان شرقی در مقایسه با سالها و دهه های گذشته به کلی دگرگون شده است و امروز شاهد استقبال قابل توجه سرمایه گذاران در این حوزه هستیم.
وی توجه به هتل سازی و توسعه خدمات گردشگری را مولفه و سرفصل اصلی سرمایه گذاری های آذربایجان شرقی با هدف بسط و توسعه صنعت و اقتصاد گردشگری برشمرد و افزود: بر همین اساس ایجاد هتل، هتل آپارتمان و هتل بوتیک امروز در شهرها، بخش ها و حتی روستاهای هدف گردشگری به نسبت سال های گذشته رونق خوبی گرفته است.
حمزه زاده ادامه داد: اکنون تعداد 35 واحد هتل و هتل آپارتمان در شهرهای مختلف آذربایجان شرقی شامل 15 واحد در تبریز و 20 واحد در سایر شهرستان ها در دست ساخت است که حجم سرمایه گذاری آنها افزون بر 150 هزار میلیارد ریال است.
به گفته وی پیشرفت فیزیکی هتل و هتل آپارتمان های فوق به طور متوسط 60 درصد است که تلاش می شود تعداد 6 واحد حداقل در یک سال آینده به بهره برداری برسد.
حمزه زاده با بیان اینکه تعداد هفت هتل از مجموع مراکز اقامتی در دست ساخت آذربایجان شرقی چهار و پنج ستاره هستند، میزان اشتغالزایی این تعداد هتل و هتل آپارتمان را 2 هزار نفر اعلام کرد.
وی علاوه بر تبریز، شهرهای جلفا، کلیبر، خداآفرین، سراب، اهر و هشترود را از دیگر شهرهایی آذربایجان شرقی برشمرد که ساخت هتل و هتل آپارتمان در آنها توسط بخش خصوصی آغاز شده است و با پشرفت قابل توجهی ادامه دارد.
حمزه زاده با بیان اینکه آذربایجان شرقی از لحاظ خدمات هتلینگ جزو پنج استان برتر ایران است، یادآور شد: با توجه به استانداردسازی سال های اخیر به خصوص پارسال که اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با جدیت و قاطعیت وارد این قضیه شد، اکنون بسیاری از اماکن اقامتی استان و تبریز استانداردسازی شده و نوع و نحوه خدمات آنها با بالاترین معیارها سنجش و ارزیابی می شود.
وی از حوزه گردشگری به عنوان حساس ترین حوزه های اجتماعی و فرهنگی یاد کرد و با تاکید بر اینکه گردشگری نگاه صنعتی را بر نمی تابد، یادآور شد: مشتری مداری اصل محوری این حوزه است که باید در آن مقوله مهمان نوازی سرفصل باشد که این امر نیز جز با استانداردسازی و توجه به هتلینگ میسر نمی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی ماموریت مهم و اصلی این مجموعه در سال جاری را تداوم و تقویت استانداردسازی هتل ها و مراکز اقامتی اعلام و اضافه کرد: بر همین اساس تیم های نظارتی و بازرسی از اکنون واحدهای اقامتی را بررسی و کنترل می کنند.
حمزه زاده افزود: بر همین مبنا امسال حتی واحدهای بومگردی آذربایجان شرقی نیز تحت پوشش طرح استانداردسازی می روند، اما با توجه به کارکردهای این واحدها بیشتر بازرسی ها روی بهداشت، نظافت، تمیزی و استفاده از وسایل و امکانات استاندارد استوار می شود تا روح اصلی بوم گردی و زندگی سنتی در این واحدها دمیده شود.
وی با اشاره به اینکه مسافرخانه ها نیز در قالب طرح استانداردسازی اماکن اقامتی مورد توجه هستند، اظهار کرد: هرچند در گذشته غفلت هایی در این زمینه وجود داشته است، اما از امسال تلاش می شود حداقل ها در این اماکن رعایت شده و مسایل بهداشتی، نظافتی و موضوعات فرهنگی در این محل ها مورد توجه جدی قرار بگیرد.
حمزه زاده تعداد مسافرخانه های فعال در آذربایجان شرقی را 35 واحد اعلام کرد که اغلب آنها به دلیل قدیمی بودن دارای ساختمان های فرسوده هستند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081873/