پیام خوزستان

آخرين مطالب

عضو حزب‌الله به اظهارات درباره خلع سلاح این جنبش واکنش نشان داد سیاسی

عضو حزب‌الله به اظهارات درباره خلع سلاح این جنبش واکنش نشان داد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری موج
، محمود قماطی عضو شورای سیاسی در واکنش به اظهارنظرها درباره خلع سلاح این جنبش و محدود شدن سلاح در دولت لبنان، گفت: همه دنیا امروز اعم از اجانب، عرب‌ها و صهیونیست‌ها، مشکل دیگری به جز سلاح (حرب‌الله) ندارند. سلاح نماد هزاران شهیدی است که از لبنان در برابر دشمن خارجی دفاع کردند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
حزب‌الله عزت و سربلندی لبنان است و کسی را که به دنبال تضییع این جنبش باشد، نخواهد پذیرفت. قماطی گفت: حزب‌الله با گفت‌وگو و راهبرد امنیت ملی موافقت کرده است اما در سخنان خود پیشنهاد تسلیم سلاح را نداد.
وی گفت که یک میلیون لبنانی برای مراسم تشییع پیکر شهید « سید حسن نصرالله » دبیرکل سابق حزب الله ببه خیابان‌ها آمدند و اعلام کردند که به عهد خود پایبند هستند و اولین بند این میثاق حفظ مقاومت بود و اولین حفظ مقاومت، سلاح بود.
وی افزود که شیخ «نعیم قاسم» دبیرکل حزب‌الله لبنان تأکید کرد: موضوع امنیت کشور، انحصاری بودن سلاح و دستیابی به امنیت لازم است و ما موافق آن هستیم. اما بحث مقاومت، در بند دوم مربوط به راهبرد دفاعی قرار می‌گیرد و مقاومت پایه‌ای در این استراتژی است و این موضوع منوط به گفت‌وگو است.
قماطی در مورد اظهارات «ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان درباره ادغام حزب‌الله در ارتش تاکید کرد این جنبش نمی‌خواهد در مورد راهبرد دفاعی در رسانه‌ها بحث کند.
وی افزود: رئیس‌جمهور عون حق ارائه ایده‌های خود را دارد، اما این باید قبل از گفت‌وگو انجام شود. حزب‌الله نمی‌خواهد نظرات خود را در رسانه‌ها اعلام کند، به ویژه اینکه دشمن به تجاوزات خود ادامه می‌دهد و هرگونه صحبت با وجود اشغالگری زودهنگام است.
رئیس‌جمهور لبنان در مصاحبه با العربی الجدید گفته بود:‌ حزب‌الله به دنبال ورود به یک جنگ جدید نیست. نیروهای حزب‌الله در نهایت لبنانی هستند و می‌توانند به ارتش بپیوندند و دوره‌هایی را ببینند مثل اتفاقی که در پایان جنگ در لبنان در سال 1990 درباره احزاب مختلف اتفاق افتاد.
وی گفته بود: من تلاش می‌کنم تا سال 2025 سال محدود شدن سلاح به دولت باشد. من و «نبیه بری» رئیس پارلمان درباره تمام مسائل به ویژه محدود شدن سلاح به دولت توافق داریم.
عضو حزب‌الله در خصوص تبادل پیام با عون توضیح داد که «ارتباط و پیامی وجود دارد، اما در مورد راهبرد دفاعی هیچ جلسه بحث و گفت‌وگویی برگزار نشده است».
وی همچنین تصریح کرد: هیچ درگیری بین ارتش و مقاومت وجود ندارد و این یک موضوع حل شده است. پیام دوم همکاری همه جانبه با ارتش برای آزادسازی سرزمین و اسرا و توقف تجاوز به لبنان است.
او این امر را مقدمه‌ای برای آغاز گفت‌وگو دانست.
قماطی در پایان با تاکید بر اینکه «هنوز بر سر زمان و جدول زمانی مشخصی برای گفت وگو توافق نشده است»، گفت: صحبت از «قطع دستی که به سمت سلاح‌های مقاومت می‌رسد» متوجه صهیونیست‌ها، تکفیری‌ها و یهودیان صهیونیستی است.
همچنین «احمد قبلان»، مفتی اعظم جعفری در لبنان اعلام کرد: مقاومت ضامن حاکمیت یک کشور است و هرگونه اشتباه در مقاومت، سلاح یا موقعیت آن، لبنان را منفجر خواهد کرد. از آنجایی که موضوع لبنان، حاکمیت و قدرت ضامن آن است، ما باید به صراحت بگوییم که مقاومت و ارتش، هر دو نیروی قانونی تضمین کننده حفاظت از لبنان در میان زرادخانه و تروریسم صهیونیستی و ​​حمایت آشکار آمریکا از اسرائیل هستند. این معادله امنیت استراتژیک است و هر کس به آن ضربه بزند، به لبنان ضربه وارد کرده است و استراتژی دفاع ملی در گرو بهره‌مندی از قدرت مقاومت و قدرت ارتش به عنوان مبنایی ساختاری برای واقعیت امنیت ملی لبنان است و در گرو برچیدن وزن قدرت ملی و قرار دادن لبنان در برابر تروریسم صهیونیستی نیست. آنچه در جنوب رودخانه (لیتانی) اتفاق می‌افتد، بهترین شاهد آن است.
وی ادامه داد: ناتوانی از کشور محافظت نمی‌کند و ضعف نمی‌تواند سرزمین‌های اشغالی را پس بگیرد، باید به یاد داشته باشیم که وقتی صهیونیست‌ها بیروت را اشغال کردند و دولت، نهادها و بخش‌های مختلف آن را در دست گرفتند، این مقاومت بود که دولت و نهادهای آن را باز پس گرفت. اگر مقاومت، قیام 6 فوریه و رهبر تاریخی مقاومت «نبیه بری» نبود، همه لبنان با همه چیز، صهیونیستی می‌شد. از نظر تاریخی، اعراب جبهه مقاومت لبنان را باز کردند، اما امروز برخی از آنها به مخالفت برخاسته‌اند و می خواهند از شر آن خلاص شوند، خلاصی از مقاومت به معنای خلاص شدن از لبنان، سلاخی کردن مردم جنوب و آواره کردن آنهاست. دست کشیدن دولت از وظایف خود، ما را وادار به دست گرفتن اسلحه کرد و این سلاح همان چیزی است که لبنان را آزاد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1083258/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غزه نماد پایداری مردم فلسطین

برد خانگی فولاد مقابل شمس آذر/نزدیک تر از همیشه به پرسپولیس

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

تأکید ائمه جمعه اهل سنت گلستان بر جهاد با صهیونیست های غاصب

نجات زن 36 ساله پس از 13 ساعت عملیات بی وقفه جستو در صیدون

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

توسعه زیرساخت های ورزشی اندیمشک و حمایت شغلی از قهرمانان ورزشی باید در اولویت باشد

دبیرکل حزب الله لبنان: به هیچکس اجازه خلع سلاح مقاومت را نمی دهیم/ رژیم اسرائیل می خواهد بزرگ ترین قسمت لبنان را اشغال کند/ به بخش دیپلماسی فرصت می دهیم، اما فرصت حدی دارد

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

پایان مسابقات کشتی فرنگی بین‌المللی در اندیمشک

پایان رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک/نفرات و تیم برتر مشخص شدند

آیا ایران مقاومت عراق و یمن را معامله می‌کند؟

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

نعیم قاسم: ما از تهدیدهای آمریکا و رژیم اسرائیل نمی ترسیم

فولاد خوزستان به آسیا نزدیک تر شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برگزاری اردوی تیم ملی کبدی زنان برای قهرمانی جهان

معرفی نفرات و تیم های برتر مسابقات بین المللی کشتی فرنگی در اندیمشک

شیخ نعیم قاسم: هیچ قدرتی نمی تواند ما را شکست دهد

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شعر ترکی استاد شهریار

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

اسرائیل به دنبال اشغال لبنان است

تشدید تنش دولت ترامپ با هاروارد

خلاصه بازی فولاد خوزستان 1 – شمس آذر قزوین 0

آغاز سخنرانی مهم شیخ نعیم قاسم

برد خانگی فولاد مقابل شمس آذر/نزدیک‌تر از همیشه به پرسپولیس

یحیی برد و به یک قدمی پرسپولیس رسید