پیام خوزستان

آخرين مطالب

ترکیب استقلال مقابل گل‌گهر در بازی حیثیتی شهرستان ها

ترکیب استقلال مقابل گل‌گهر در بازی حیثیتی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش منیبان، استقلال امروز برای پایان دادن به هفت بازی ناکامی، مأموریتی سخت در پیش دارد. آبی‌پوشان پایتخت باید در ورزشگاه شهید قاسم سلیمانی سیرجان به مصاف گل‌گهر بروند؛ تیمی سرسخت و با انگیزه که در خانه حریف دست‌وپا بسته‌ای نیست. میودراگ بوژوویچ، سرمربی اهل مونته‌نگرو استقلال، به‌خوبی می‌داند که برای زنده نگه‌داشتن امید هواداران و کاهش فشارها، چیزی جز سه امتیاز نمی‌تواند چاره‌ساز باشد.
این مربی باتجربه امیدوار است با شکستن طلسم پیروز‌نشدن‌های اخیر، نخستین گام مهم خود را با استقلال در سیرجان بردارد. با این حال، نباید فراموش کرد که گل‌گهر هم انگیزه‌های زیادی برای موفقیت دارد. آنها به دنبال حفظ جایگاه پنجم جدول رده‌بندی هستند و نمی‌خواهند امتیاز میزبانی را به‌راحتی از دست بدهند. گل‌گهر در بازی‌های خانگی نشان داده که تیمی سازمان‌یافته و پرفشار است و استقلال باید با تمرکز بالا وارد زمین شود.
ترکیب استقلال برای این دیدار به شرح زیر است:
سید حسین حسینی: گلر و کاپیتان استقلال که علی‌رغم ناکامی‌های تیمش در هفته‌های اخیر، عملکرد خوبی داشته و امیدوار است امروز به همراه تیمش با دست پر از زمین خارج شود.
رافائل سیلوا: مدافع برزیلی استقلال که پس از بازگشت مقابل فولاد نتوانست مانع شکست شود، امروز در شرایط دشوار خارج از خانه باید نمایش قابل قبولی داشته باشد.
محمدحسین مرادمند: مدافع باتجربه‌ای که درگیر شایعاتی درباره آینده‌اش است و شاید این بازی آخرین فرصت او برای اثبات خود در ترکیب استقلال باشد.
صالح حردانی: مدافع راستی که فصل خوبی را پشت سر نگذاشته و حالا امیدوار است با عملکردی خوب مقابل گل‌گهر، پاسخ منتقدان را بدهد.
آرمین سهرابیان: با توجه به وضعیت روحی جلالی پس از فوت مادربزرگش، آرمین سهرابیان در سمت چپ خط دفاعی به کار گرفته شده است.
آرش رضاوند: هافبک میانی استقلال با قابلیت‌های هجومی که باید جنگ‌های میانه میدان را به سود تیمش تمام کرده و به فاز حمله استقلال کمک کند.
دیدیه اندونگ: هافبک اهل گابن که در بازی‌های اخیر افت کرده و حالا فرصت خوبی دارد تا دوباره همان بازیکن باکیفیتی شود که هواداران انتظارش را دارند.
رامین رضاییان: بازیکن باتجربه‌ای که علی‌رغم نمایش‌های خوب، بدشانسی آورده که فصل حضورش در استقلال با یکی از بدترین فصول تاریخ این تیم همراه شده؛ او امروز مأموریت مهمی در امور هجومی دارد.
جلال‌الدین ماشاریف: وینگر ازبکستانی و خلاق استقلال که در تاکتیک‌های هجومی نقش کلیدی دارد و نگاه‌ها به درخشش او دوخته شده است.
جوئل کوجو: مهاجم اهل قرقیزستان در ترکیب اصلی قرار گرفته و به همراه آزادی به دنبال باز کردن دروازه حریف خواهد بود.
محمدرضا آزادی: مهاجم نوک استقلال که مقابل خط دفاعی قدرتمند گل‌گهر کار بسیار دشواری خواهد داشت، اما امید تیمش برای گلزنی است.
ترتیب استقلال برابر گل‌گهر:
سید حسین حسینی، رافائل سیلوا، محمدحسین مرادمند، صالح حردانی، آرمین سهرابیان، آرش رضاوند، دیدیه اندونگ، رامین رضاییان، جلال‌الدین ماشاریف، جوئل کوجو، محمدرضا آزادی.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1083288/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غزه نماد پایداری مردم فلسطین

برد خانگی فولاد مقابل شمس آذر/نزدیک تر از همیشه به پرسپولیس

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

تأکید ائمه جمعه اهل سنت گلستان بر جهاد با صهیونیست های غاصب

نجات زن 36 ساله پس از 13 ساعت عملیات بی وقفه جستو در صیدون

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

توسعه زیرساخت های ورزشی اندیمشک و حمایت شغلی از قهرمانان ورزشی باید در اولویت باشد

دبیرکل حزب الله لبنان: به هیچکس اجازه خلع سلاح مقاومت را نمی دهیم/ رژیم اسرائیل می خواهد بزرگ ترین قسمت لبنان را اشغال کند/ به بخش دیپلماسی فرصت می دهیم، اما فرصت حدی دارد

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

پایان مسابقات کشتی فرنگی بین‌المللی در اندیمشک

پایان رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک/نفرات و تیم برتر مشخص شدند

آیا ایران مقاومت عراق و یمن را معامله می‌کند؟

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

نعیم قاسم: ما از تهدیدهای آمریکا و رژیم اسرائیل نمی ترسیم

فولاد خوزستان به آسیا نزدیک تر شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برگزاری اردوی تیم ملی کبدی زنان برای قهرمانی جهان

معرفی نفرات و تیم های برتر مسابقات بین المللی کشتی فرنگی در اندیمشک

شیخ نعیم قاسم: هیچ قدرتی نمی تواند ما را شکست دهد

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شعر ترکی استاد شهریار

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

اسرائیل به دنبال اشغال لبنان است

تشدید تنش دولت ترامپ با هاروارد

خلاصه بازی فولاد خوزستان 1 – شمس آذر قزوین 0

آغاز سخنرانی مهم شیخ نعیم قاسم

برد خانگی فولاد مقابل شمس آذر/نزدیک‌تر از همیشه به پرسپولیس

یحیی برد و به یک قدمی پرسپولیس رسید