پیام خوزستان

آخرين مطالب

غریب‌آبادی: اگر طرف مقابل با ادعاهای واهی به دنبال تعطیلی صنعت هسته‌ای ما باشد، نخواهیم پذیرفت سیاسی

غریب‌آبادی: اگر طرف مقابل با ادعاهای واهی به دنبال تعطیلی صنعت هسته‌ای ما باشد، نخواهیم پذیرفت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر / معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت خارجه گفت: غنی‌سازی فعالیتی نیست که وجه‌المصالحه سر میز مذاکره قرار بگیرد؛ اگر طرف مقابل با ادعاهای واهی به دنبال تعطیلی صنعت هسته‌ای ما است، نخواهیم پذیرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در برنامه امشب گفتگوی ویژه خبری راجع به دور اول و دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اظهار کرد: تا این لحظه که در برنامه صحبت می‌کنم تقاضای جدیدی از طرف مقابل برای تغییر مکان دریافت نکردیم و مکان مذاکره دور دوم در «رم» است.
وی ادامه داد: از نظر ما مکان مذاکره و بحث‌های پیرامون آن یک موضوع حاشیه‌ای است، بنا به مباحث فنی یا به تقاضای یکی از طرف‌های گفتگو و مسائل لجستیکی و پشتیبانی این مباحث مطرح می‌شود، قرار بود عمان محل ثابت گفتگوها باشد و بعد بحث رم مطرح شد. طرف ایرانی حساسیتی نسبت به این موضوع نداشته، باید تمرکز خودمان را بر محتوا و کار اصلی قرار دهیم تا اینکه خودمان را گرفتار حواشی کنیم.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه گفت: وقتی یک تا دو بار برای درخواست طرف مقابل برای تغییر مکان مواجه شدیم، آن را پذیرفتیم هرچند بهتر است که یک ثبات وجود داشته باشد. نکته مهم این است که این گفتگو در هر جایی انجام شود؛ برای هر دو طرف یک مسافت مساوی داشته باشد. عمان به ما نزدیک است و برای کشور مقابل دور است و اینها مد نظر قرار می‌گیرد.
بازار
غریب‌آبادی خاطرنشان کرد: مذاکرات در هر جایی که برگزار شود عمان واسط هست، وزیر امور خارجه عمان گفتگوها را تسهیل خواهد کرد و میانجی‌گری انجام می‌دهد، تغییر مکان پروژه کلیدی نیست اما اگر ثبات وجود داشته باشد بهتر است و به هر تقاضایی که دریافت کنیم با نظر مثبت نگاه می‌کنیم مگر آنکه کشوری برای مذاکره پیشنهاد شود که با آن مشکلات اساسی سیاسی یا ملاحظات دیگری داشته باشیم. برای رسانه‌ها و مردم این حواشی مهم است و اما بر محتوا تأثیر ندارد.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه دور اول مذاکرات را با هدف ارزیابی دو طرف از یکدیگر دانست و ادامه داد: دو طرف می‌خواستند ارزیابی کنند که آیا برای گفتگوها جدی هستند آیا امکان شکل‌گیری یک مذاکره با هدف رسیدن به یک تفاهم ممکن هست یا خیر؟ اینکه خطوط اصلی خود را با هم سهیم شوند و مواضع خود را به اطلاع طرف مقابل برسانند، از این زاویه این موضوعات در مسقط انجام شد.
غریب آبادی بیان کرد: زمان گفتگوها در دور اول کمتر از سه ساعت به پایان یافت و نقطه اختلاف کلیدی در دور اول وجود نداشت. در گفتگوهای غیر مستقیم گفتگوها به درازا می‌انجامد. اینکه دور اول با موفقیت پایان پذیرفت مبنی بر این نیست که تا پایان مذاکرات این دور از مذاکرات را مبنا قرار دهیم، مذاکره و گفتگو یک فرآیند است و باید ببینیم در ادوار بعدی گفتگوها با چه موضوعاتی مواجه خواهد شد. آیا طرف مقابل در نیت خود برای تداوم گفتگوها برای رسیدن به هدف قابل قبول برای طرفین جدی هست یا خیر؟ چه مقدار از فشارهای طرف‌های ثالث تأثیر می‌پذیرد و این در ادوار بعدی مشخص خواهد شد.
وی افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما نه دچار خوش‌بینی افراطی هستیم و نه دچار بدبینی افراطی بلکه متکی بر واقعیات حاکم بر گفتگو برنامه‌های خود را تنظیم می‌کنیم. در دور اول مذاکرات وقتی نظرات جمهوری اسلامی را به اطلاع طرف مقابل رساندیم خطوط اصلی خودمان را برای شکل‌گیری گفتگو و تفاهم به اطلاع رساندیم و کاملاً این موارد مشخص هستند.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه همچنین بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران برای گفتگو و مذاکره جدی هست و این‌طور نیست که به صورت تاکتیکی وارد گفتگو شود و این اولین بار نیست و ایران همواره با جدیت وارد گفتگو شده، ادوار قبلی را مشاهده کنید که وقتی وارد گفتگویی می‌شود در اجرای تعهدات خود جدی بوده و این جدیت به اطلاع طرف مقابل رسید که ما به دنبال اتلاف وقت نیستیم.
غریب‌آبادی افزود: ما آمادگی داریم که گفتگوها نه تنها در یک روز بلکه در روزهای مختلف ادامه دهیم و ببینیم که آیا می‌توانیم به تفاهم برسیم یا خیر؟ موضوع دوم تهدیدات است که طرف مقابل آیا مانند ایران جدی هست و یا با یک نیت واقعی وارد این گفتگوها نشده است؟ تهدیدات و تجمیع تجهیزات نظامی که آمریکا در منطقه انجام داده است می‌تواند جدیت و نیت تفاهم را در مذاکرات زیر سوال ببرد.
وی در همین رابطه ادامه داد: این موضوع سوال مهمی بود که از سوی طرف ایرانی مطرح شد اعتقاد ما این است که گفتگوها باید ناظر بر دو موضوع باشد اول موضوع هسته‌ای و آن چیزی که طرف‌های مقابل به غلط مطرح می‌کنند که ما از برنامه‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران نگران هستیم و این نگرانی وجاهتی ندارد چرا که همواره فعالیت‌های هسته‌ای ما تحت نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شده است. هیچ انحرافی از فعالیت‌های ما در امور هسته‌ای گزارش نشده و همواره بر صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای ایران تاکید شده است.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران همواره آمادگی داشته است که راجع به نگرانی‌های فعالیت‌های هسته‌ای خود و اعتمادسازی صحبت کند. موضوع دیگر رفع تحریم‌ها است که ما با تحریم‌های یکجانبه، ظالمانه و غیرقانونی مواجه هستیم. تحریم‌ها باید به گونه‌ای رفع شود که مردم ارتفاع عملی به برند آنکه روی کاغذ تحریم‌ها رفع شود.
غریب‌آبادی خاطرنشان کرد: ما به این کاری نداریم که این تحریم‌ها با چه طرحی وضع شده است آیا حقوق بشری و یا هسته‌ای است، اگر تحریمی وضع شده است که بر انتفاع اقتصادی ما تأثیر می‌گذارد آن تحریم باید رفع شود و از نظر ما این گفتگوها این دو محور اساسی را دارد.
وی با طرح این موضوع که دو محور اساسی ایران در مذاکرات دور اول از سوی طرف مقابل مورد پذیرش بود، ادامه داد: ما فراتر از این موضوعات، موضوعی برای مذاکره نداریم در واقع مسائل فرا هسته‌ای برای گفتگو نخواهیم داشت. از این منظر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای حصول یک تفاهم برد - برد برای طرفین طبق یک تفاهم عادلانه و منطقی و پایدار، بدون هیچ گونه تأخیری وجود دارد.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه با بیان اینکه در دور دوم گفتگوهای غیر مستقیم میان ایران و آمریکا تمرکز بر تعیین چارچوب و دستور کارها است، اظهار کرد: اگر قرار است ما در موضوع هسته‌ای و بحث اعتمادسازی به برنامه هسته‌ای ایران و رفع تحریم‌ها با شیوه ملموس صحبت کنیم، باید روی چه مواردی بحث کنیم و چه تحریم‌هایی حذف شود؟ باید به طور جزئی وارد متن نویسی شویم.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تصریح کرد: جزئیات تفاهم در مذاکرات دور دوم کار ساده‌ای نیست بلکه پیچیده است و اگر طرف مقابل ما رویکرد و سیاستی را که در دور اول با آن وارد مذاکره شد در دور دوم ادامه دهد، به نظر من دور از واقعیت نیست که بتوانیم در دور دوم هم پیشرفت داشته باشیم.
غریب‌آبادی در رابطه با نگرانی‌های پیرامون دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، گفت: مرجع این نگرانی‌ها کاملاً مشخص است و آن آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است که هیچ گزارشی تاکنون در این زمینه ارائه نکرده است. صرفاً ادعا می‌کنند که ایران مواد لازم برای تولید 7 یا 9 بمب اتمی را دارد، کشورهایی هستند که عضو NPT هستند و مواد برای تولید صدها کلاهک هسته‌ای را دارند. چرا داد این کشورها راجع به این موارد بلند نمی‌شود؟ مادامی که نظارت آژانس وجود داشته باشد ابراز این نگرانی‌ها معنایی ندارد.
وی گفت: تولید کلاهک هسته‌ای صرفاً به داشتن مواد آن نیست بلکه آنها می‌خواهند یک بحران تصنعی ایجاد کنند. ما در منطقه خودمان رژیم صهیونیستی را داریم. اگر واقعاً نگرانی آمریکا راجع به سلاح هسته‌ای واقعی است، به رژیم صهیونیستی فشار وارد کند که به ان پی تی بپیوندد و خلع سلاح هسته‌ای انجام دهد.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه یادآور شد: در دور اول هم دو طرف در مذاکره این آمادگی را داشتند که لازم باشد مذاکرات را برای دور دوم ادامه دهند، حالا در دور دوم مذاکرات نیز این آمادگی وجود دارد چه کارشناسان در دو حوزه درگیر شوند و اگر نیاز شد متن نویسی را آغاز کنند. این منوط به این است که دستور کار با تفاهم و دوجانبه صورت بگیرد.
غریب‌آبادی در رابطه با توئیت ویتکاف مبنی بر اینکه ایران حق داشتن غنی‌سازی را نخواهد داشت اما پیشتر در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز گفته بود اگر غنی‌سازی تا سقف 3.67 که در برجام مشخص شده پیش برویم مشکلی نخواهند داشت؛ گفت: طبیعتاً برای رئیس هیئت مذاکره کننده آنچه مهم است اطلاع و آگاهی از نظرات و مواضع طرف مقابل سر میز گفتگو است، نمی‌شود در تحلیل‌های خودمان مواضع رسانه‌ای طرف مقابل را نادیده بگیریم، باید مواضع و تغییرات را رصد و اندازه‌گیری کنیم و تحلیل‌های خودمان را داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه باید روی مواضعی در مذاکرات حساب کنیم که طرف مقابل سر میز گفتگو به عنوان نظر کلیدی خود مطرح می‌کند، خاطرنشان کرد: برنامه غنی‌سازی جمهوری اسلامی ایران کاملاً بومی و متکی بر تلاش دانشمندان سازمان انرژی اتمی است. هیچگاه هم از تعهدات خودم فعالیت‌های هسته‌ای فراتر نرفتیم و انحرافی نداشتیم. هیچ مقرره‌ای رو هم در معاهده NPT و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نداریم که بگوید کشورها حق غنی‌سازی ندارند و یا تا چه درصدی باید غنی‌سازی کنند. صرفاً این موضوع مطرح است که نباید به سمت انحراف و مقاصد نظامی برود.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه ادامه داد: ما در رابطه با غنی‌سازی هسته‌ای دانشمندان شهید دادیم و آیا می‌توانیم از این موضوع دست برداریم؟ فعالیت غنی‌سازی فعالیتی نیست که وجه‌المصالحه سر میز مذاکره قرار بگیرد، اگر دغدغه طرف مقابل راجع به تسلیحاتی شدن غنی‌سازی است این مورد بحث مذاکره است اما با ادعاهای واهی اگر هدفشان تعطیلی صنعت هسته‌ای باشد این مسموع نخواهد بود. این موارد موضوعاتی نیست که بخواهیم سر میز مذاکره آنها را به بحث و بررسی بگذاریم.
غریب آبادی یادآور شد: درخواست ما این است که اگر طرف مقابل در گفتگو جدی است با درخواست‌های منطقی وارد گفتگو شود و از درخواست‌های غیر واقعی که حاکی از آن باشد که حس بی‌اعتمادی بیشتری را در جمهوری اسلامی ایران کند، وارد مذاکره نشود.
وی یادآور شد: مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران که باید مد نظر طرف مقابل در گفتگو باشد به طریق مقتضی به اطلاع آنها رسانده شده است.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در رابطه با دومین تحریمی که راجع به نفتکش‌ها دور اول مذاکرات از سوی آمریکایی‌ها علیه ایران شکل گرفته است، بیان کرد: یکی از دلایلی که جمهوری اسلامی ایران مذاکره مستقیم با آمریکایی‌ها را نپذیرفت همین استفاده از تهدید و تحریم است، آمریکا کشوری است که در گذشته نزدیک به تعهدی که پیوسته بود پایبند نبود و از توافق هسته‌ای خارج شد، به زعم خودشم سیاست فشار حداکثری را در پیش گرفتند. اگر قرار است گفتگویی شکل بگیرد مانند این است که دو انسان با هم اختلافات عمیقی داشتند و درگیر بودند و اگر بخواهند اختلافات‌شان را بدون هیچ پیش زمینه‌ای برطرف کنند، اصولی را بررسی می‌کنند و میانجی در نظر می‌گیرند تا بررسی کنند که امکان برقراری صلح بینشان وجود دارد یا خیر.
غریب آبادی با تاکید بر اینکه تحریم و فشار با مذاکره تناسب هم‌خوانی ندارد، تاکید کرد: جمهوری اسلامی برای آنکه باب مذاکره باز نگه دارد گفتگوی غیر مستقیم را پیشنهاد داد که مورد تأیید طرف مقابل قرار گرفت. اگر آمریکایی‌ها تهدیدی بکنند جمهوری اسلامی هم مکانیزم‌های خاص خودش را دارد. اگر امنیت ملی ما را تهدید کنند همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما هم امنیت ملی آنها را تهدید می‌کنیم تا و اگر اقدامی انجام دهند ما هم علیه امنیت ملی آنها اقدامی انجام می‌دهیم.
وی تحریم را کارآمد ندانست و افزود: اهداف آمریکایی‌ها از تحریم‌ها این بود که ایران از برنامه هسته‌ای خود دست بردارد و موجب تغییراتی در رفتار و سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در مقابل آمریکا وهم‌پیمانانش شود، ما شاهد چنین اتفاقاتی نبودیم و تحریم موجب فشار مردم شد اما باید در داخل طبق گفته رهبری سیاست خنثی‌سازی تحریم را تقویت کنیم تا کمتر به بیرون و رفع تحریم از طریق مذاکره محتاج باشیم.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه با طرح این موضوع که اگر آمریکایی‌ها پذیرفتند امروز با ایران مذاکره کنند ناشی از فاکتورهای مختلف است، گفت: این مذاکره ناشی از ضعف جمهوری اسلامی ایران نیست، کشورهایی که ضعیف باشند طرف مقابل خواسته خود را به آنها تحمیل می‌کند. ایران هیچگاه تحمیل و تهدید را نپذیرفته است و محکم در برابر این تهدیدها ایستاده است. این نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران همچنان در موضع قدرت قرار دارد و همچنان تحریم‌ها اثرگذار نیست و ایران کشوری اثرگذار است.
غریب‌آبادی ادامه داد: رسیدن به یک تفاهم برای دو طرف در چارچوب برای هر دو طرف مفید است. طرف آمریکایی مکرر اعلام کرده ایران به سلاح اتمی دست پیدا نکند و ما این را قبول داریم و اصلاً این موضوع در دکترین هسته‌ای و برنامه‌های نظامی کشور ما قرار ندارد. فرمول ما اعتمادسازی شیوه عملی و ملموس در برابر رفع تحریم برای انتفاع اقتصادی مردم کشورمان است. در توافق هسته‌ای هم به نوعی این اتفاق انجام شد.
وی بیان کرد: در زمان اوباما هم وقتی مذاکرات شکل گرفت، آنها با سیاست صفر کردن غنی‌سازی شروع کردند اما خروجی کار این نبود زیرا ایران مواضع اصولی داشت و این فناوری بومی ما است و آن را از کسی نگرفته‌ایم.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه یادآور شد: بعد از تفاهم‌های شکل گرفته میان ایران و آمریکا در دوره اوباما از او پرسیدند تو که هدفت این بود که فناوری هسته‌ای را از ایران بگیری حالا به کجا رسیده‌ای؟ گفته بود اگر دست من بود من پیچ و مهره‌های صنعت هسته‌ای ایران را هم باز می‌کردم.
غریب‌آبادی رابطه با سفر گروسی به تهران بیان کرد: ما همواره با آژانس تعامل داریم و البته این بین‌المللی تحت تأثیر سیاست‌های اعضای خود قرار دارند و همواره تعامل و همکاری ما با آژانس قرار بوده و هیچ‌گاه قطع نشد است، اگر ما تمام تعهدات فر اپادمانی خود را متوقف کردیم این برخورد با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نبود زیرا ما در این رابطه تعهدی نداشتیم چرا که طرف مقابل طرف مقابل تمام تعهدات رفع تحریمی خود را کنار گذاشت. کشوری مثل ایران که فعالیت‌های هسته‌ای متعددی دارد رفت و آمد مسئولان آژانس و مسئولان کشورمان به وین امری عادی است.
وی همچنین گفت: هم اکنون برای راستی آزمایی زود است اما اگر تفاهمی شکل بگیرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موضوع راستی‌آزمایی را انجام می‌دهد. امروز آقای گروسی گفت بدون آژانس هر تفاهم یک تکه کاغذ است، خیلی زود هنگام است که آقای گروسی راجع به همچنین موضوعی صحبت کند. هر تفاهمی شکل بگیرد طبیعتاً آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دعوت خواهد شد و راستی‌آزمایی مورد بحث و بررسی و تفاهم واقع خواهد شد و همین موضوع باید راجع به رفع تحریم نیز همین اتفاق بیفتد سازوکارهایی داشته باشیم که ببینیم طرف مقابل به تعهدات خود در رابطه با رفع تحریم عمل می‌کند یا خیر؟ از این منظر تعاملات با آژانس بسیار مهم است و باید ادامه یابد.
غریب‌آبادی با تاکید بر اینکه همواره گفته‌ایم آژانس نباید تحت فشار سیاسی برخی کشورهای خاص قرار بگیرد، افزود: آژانس متعلق به همه کشورهای عضو NPT است و باید مواضع شفافی بگیرد.
جایی که ما تعهدی نسبت به پادمان داریم، سخت اجرا می‌کند، اما همان تأسیسات را وقتی راستی آزمایی می‌کند و مورد تهدید قرار می‌گیرد، سکوت می‌کند و این موضوعی بود که امشب آقای عراقچی به گروسی تذکر داد.
وی در رابطه با سفر وزیر امور خارجه کشورمان به روسیه پیش از دور دوم مذاکرات و این پرسش که آیا این سفر ارتباطی به مذاکرات دارد یا خیر گفت: روسیه کشور مهمی برای جمهوری اسلامی ایران است و روابط ما با روسیه یک راهبردی است. این روابط اقتضائات خاص خود را دارد و همکاری در همه زمینه‌ها است.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه با طرح این موضوع که وزیر امور خارجه کشورمان برای رساندن پیام مقام معظم رهبری به پوتین به سوریه سفر می‌کند، ادامه داد: همچنین راهکارهای گسترش و تقویت روابط دوجانبه، چند جانبه و بین‌المللی را مورد بررسی قرار خواهند داد. ما در موضوع هسته‌ای با روسیه و چین تعاملات نزدیکی داریم.
وی همچنین افزود: ما در هر دوری که با اروپایی‌ها گفتگو کردیم به دوستان روسی و چینی نکات را منتقل کردیم. موضع چین و روسیه در رابطه با مسائل هسته‌ای ایران منطقی است که باید تهدیدها متوقف شود و بر ضرورت رفع تحریم‌های ظالمانه نظر دارند و تنها راهکار را مذاکره می‌دانند.
ما با شرکای روسی و چینی خود همواره تعاملات خود را حفظ می‌کنیم.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: زمان برگزاری دور اول مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط من در روسیه بودم و با وزیر امور خارجه روسیه گفتگو داشتم و آنها را در جریان مذاکرات قرار دادم و آقای عراقچی نیز فردا شخص رئیس جمهور روسیه را در جریان مذاکرات قرار می‌دهد و این کار لازم و ضروری است.
در خصوص چین نیز با سفیر چین دیداری در وزارت خارجه داشتیم و نکات مذاکره‌ها به اطلاع طرف چینی رسیده و این تعامل و تماس همچنان ادامه پیدا خواهد کرد.
غریب آبادی در پاسخ به این پرسش که آیا در مذاکرات میان ایران و آمریکا اروپایی‌ها را کنار گذاشته‌ایم؛ گفت: مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا هست، البته با اروپا گفتگوهای خود را برقرار کردیم و چهار گفتگو انجام شده و روز گذشته هم معاون سیاسی وزارت خارجه با سفرای انگلیس، آلمان و فرانسه صحبت کرده است.
وی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها هستند که تحریم‌ها را علیه کشور ما وضع کرده‌اند؛ ادامه داد: طبیعتاً باید کشوری که تحریم‌ها را وضع کرده است در نقطه ثقل گفتگوها قرار بگیرد و اروپا مهم است.
خود آنها اذعان کرده‌اند که اگر گفتگوها قبل از اینکه آمریکایی‌ها وارد گفتگوی مستقیم با ایران شود شامل گفتگو نشوند، اروپایی‌ها قادر نخواهند بود مسئولیت‌های خود را در حوزه رفع تحریم انجام دهند و ما به این واقف هستیم.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه همچنین ادامه داد: نتیجه گرفتن از مذاکرات بستگی به اراده طرف مقابل دارد و اگر با رویکرد دور اول وارد مذاکرات شوند به نظر من تصویب تفاهم چندان طولانی نخواهد بود.
اما اگر شاهد تغییر مواضع آنها باشیم، طبیعتاً سازنده نخواهد بود و فرایند گفتگوها پیچیده‌تر خواهد شد.
غریب‌آبادی در رابطه با سطح مذاکره کنندگان عنوان کرد: ویتکاف در نظام سیاسی آمریکا از یک وزیر بالاتر است. ویتکاف و وزیر امور خارجه آمریکا به فرانسه می‌روند و این طور اعلام کردند که ویتکاف با رئیس جمهور فرانسه دیدار می‌کند و وزیر امور خارجه با همتای فرانسوی خود.
ویتکاف بارها به روسیه سفر کرد و یک روز قبل از مذاکرات مسقط در سن پترزبورگ حدود 5 ساعت با پوتین دیدار داشت.
در مذاکرات طرف مقابل ویتکاف وزیران خارجه ما است. وی در رابطه با حاشیه‌هایی که در خصوص با یک خودکار دور اول مذاکرات برای ایجاد شده بود، گفت: ما نمایندگان ملت بزرگ ایران هستیم و مردم شریف ما باید این اعتماد را داشته باشند که نمایندگان آنها در مجامع مهم سعی می‌کنند نماد فرهنگ و تمدن ایرانی باشند.
مشخص است که منافقین به هر طریقی می‌خواهند ضربه وارد کنند و ما نیز به هر شکلی تلاش کرده بودیم با این گروهک منافقین مبارزه کنیم و من زمانی که در قوه قضائیه بودم با جدیت پرونده برای منافقین را با جدیت دنبال کردیم و همینطور بحث آزادسازی آقای حمید نوری را پیگیری می‌کردیم.
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تصریح کرد: در مسیر کارمان تزلزلی راه نخواهیم داد و افتخار می‌کنیم که در راستای منافع ملی کار می‌کنیم و تلاش می‌کنیم نماینده شایسته‌ای برای مردم و کشورمان باشیم و مسائل حاشیه‌ای کوچک‌ترین خللی برای ادامه کار ما ایجاد نمی‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1083532/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غزه نماد پایداری مردم فلسطین

برد خانگی فولاد مقابل شمس آذر/نزدیک تر از همیشه به پرسپولیس

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

تأکید ائمه جمعه اهل سنت گلستان بر جهاد با صهیونیست های غاصب

نجات زن 36 ساله پس از 13 ساعت عملیات بی وقفه جستو در صیدون

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

توسعه زیرساخت های ورزشی اندیمشک و حمایت شغلی از قهرمانان ورزشی باید در اولویت باشد

دبیرکل حزب الله لبنان: به هیچکس اجازه خلع سلاح مقاومت را نمی دهیم/ رژیم اسرائیل می خواهد بزرگ ترین قسمت لبنان را اشغال کند/ به بخش دیپلماسی فرصت می دهیم، اما فرصت حدی دارد

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

پایان مسابقات کشتی فرنگی بین‌المللی در اندیمشک

پایان رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک/نفرات و تیم برتر مشخص شدند

آیا ایران مقاومت عراق و یمن را معامله می‌کند؟

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

نعیم قاسم: ما از تهدیدهای آمریکا و رژیم اسرائیل نمی ترسیم

فولاد خوزستان به آسیا نزدیک تر شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برگزاری اردوی تیم ملی کبدی زنان برای قهرمانی جهان

معرفی نفرات و تیم های برتر مسابقات بین المللی کشتی فرنگی در اندیمشک

شیخ نعیم قاسم: هیچ قدرتی نمی تواند ما را شکست دهد

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شعر ترکی استاد شهریار

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

اسرائیل به دنبال اشغال لبنان است

تشدید تنش دولت ترامپ با هاروارد

خلاصه بازی فولاد خوزستان 1 – شمس آذر قزوین 0

آغاز سخنرانی مهم شیخ نعیم قاسم

برد خانگی فولاد مقابل شمس آذر/نزدیک‌تر از همیشه به پرسپولیس

یحیی برد و به یک قدمی پرسپولیس رسید