پیام خوزستان

آخرين مطالب

درخواست «ژاله آموزگار» از مسئولان: باید تلاش کرد که متخصصان، استادان و دانشجویان در ایران بمانند سیاسی

درخواست «ژاله آموزگار» از مسئولان: باید تلاش کرد که متخصصان، استادان و دانشجویان در ایران بمانند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تسنیم / استاد پیشکسوت دانشکده ادبیات دانشگاه تهران گفت: همواره می‌گویم که هیچ جای جهان مثل ایران مردم و اقلیم فرهنگی و طبیعی چنین خوبی ندارد و باید تلاش کرد که متخصصان و استادان و دانشجویان در ایران بمانند و دغدغه‌هایشان کم شود.
اعضای هیئت رئیسه دانشگاه تهران با ژاله آموزگار از استادان پیشکسوت حوزه ادبیات دانشگاه دیدار کرد.
حسینی در این دیدار وی را از اساتید بسیار برجسته و شاخص دانشگاه در زمینه فرهنگ و ادبیات برشمرد که تقویت هویت فرهنگی ایرانیان به تلاش‌های ارزشمند آنها وابسته است.
بازار
وی با اشاره به بن‌مایه‌های غنی فرهنگ ایرانی، گفت: «زبان و فرهنگ اصیل ایران از غنا و ارجمندی بسیاری برخوردار است و اصالتی دارد که در کمتر فرهنگی یافت می‌شود. همین اصالت بود که بعدها با ورود اسلام توانست آن همه افتخارات علمی و فرهنگی را در تعامل و همبستگی با فرهنگ اسلامی رقم بزند.»
سرپرست دانشگاه تهران هم‌چنین افزود: «خانم دکتر آموزگار، جزو نسلی از استادان هستند که دانش عمیق را با اخلاق، فرهنگ و علم‌دوستی پیوند زدند و از چهره‌های ماندگار و همیشگی دانشگاه تهران و فرهنگ ایران هستند.»
حسینی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: «دانشگاه محل تضارب افکار و آرا است. زمانی در دانشکده‌های ما آرا مختلف و نظرات گوناگون در بین استادان مطرح می‌شد و مورد بحث قرار می‌گرفت که از نتایج آن، افکار جدید زاییده می‌شد و دانشجویان غنی و با دانشی تربیت می‌شدند که استادان امروز ما هستند. شایسته است که تجارب استادانی که از این نسل درخشان هستند، جمع‌آوری و منتشر شود تا نسل بعد نیز این تجارب را مورد استفاده قرار دهند.»
سرپرست دانشگاه تهران در پایان ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر برای استاد دکتر آموزگار، اظهار امیدواری کردند که ایشان هم‌چنان در دانشگاه حضور خود را ادامه دهند و دانشگاه را از برکات حضور خود بهره‌مند سازند.
در این دیدار، استاد ژاله آموزگار، ضمن تشکر از حضور سرپرست و مسئولین دانشگاه در سخنانی گفت: «من درخواست‌های زیادی از سوی مسئولین برای برگزاری چنین دیدارهایی دارم، اما نمی‌پذیرم. دلیل پذیرش امروز من، این است که احساس می‌کنم که از خانواده خودم که دانشگاه تهران است، اقوام و بزرگان و خویشانم به دیدار من آمده‌اند. من دانشگاه را نه بر حسب تعارف، بلکه به طور واقعی خانه خودم می‌دانم و افتخار می‌کنم که عمرم را با دانشجویان در محیط دانشگاه سپری کرده‌ام و افتخاری بالاتر از این برای خودم متصور نیستم.»
این استاد برجسته دانشکده ادبیات، هم‌چنین ادامه داد: «دانشجویان را که می‌بینم، گویی واقعاً فرزندان خود من هستند. به آنها می‌گویم شاد باشید و تلاش کنید. شادی و تلاش دو چیزی است که هم جامعه به آن نیاز دارد و هم باعث موفقیت شما می‌شود. من استادان بزرگی داشتم که از آنها بسیار آموختم و در عین حال متواضع و فروتن بودند. من در مقابل آنها کسی نیستم. در روزگار ما، مثل امروز، استادان دنبال مقاله و امتیاز و رتبه نبودند و شاید به همین دلیل بود که موفقیت‌های علمی بزرگ حاصل می‌شد. همین توصیه را هم، من امروز به همکاران و دانشجویانم دارم.»
آموزگار ادامه داد: «یکی از مهم‌ترین نیازهای امروز ما، شادی است و شادی با چیزهای ساده حاصل می‌شود. گاهی دیدن یک گل در یک باغچه، شادی‌آور است و باید فضای شادی را در جامعه تزریق کرد و تقویت نمود. هیچ کشوری مردمی مثل ما مهربان و دوست‌داشتنی ندارد و حتی در سفرنامه‌های سیاحان هم مردم ایران به روی گشاده، مهمان‌نوازی و صفات خوب شهره هستند. اما متأسفانه انگار جوری تعریف می‌شود که مردم ایران بد هستند. این تبلیغات نادرست را باید از بین برد و از محاسن و زیبایی‌های فرهنگی و رفتاری ایرانیان یاد کرد که در طول تاریخ شهره بوده و اکنون نیز همین‌گونه‌اند.»
استاد پیشکسوت دانشکده ادبیات در پایان افزود: «ایران متعلق به همه ماست. آنقدر باید این جامعه را تقویت کرد و توسعه داد که همه کسانی که ایران را ترک کرده‌اند، به ایران برگردند و به مملکت خود خدمت کنند. من در این سن و با همه تجاربی که دارم همواره می‌گویم که هیچ جای جهان مثل ایران مردم و اقلیم فرهنگی و طبیعی چنین خوبی ندارد و باید تلاش کرد که متخصصان و استادان و دانشجویان در ایران بمانند و دغدغه‌هایشان کم شود؛ چرا که این سرزمین از همه نظر غنی و نمونه و منحصربه‌فرد است.»
در پایان این دیدار که در فضایی بسیار صمیمانه انجام شد، سرپرست دانشگاه تهران، نشان دانشگاه تهران را به استاد آموزگار هدیه دادند و از زحمات این استاد برجسته تقدیر نمودند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1083882/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

ماهواره ناهید 2 تا دو ماه آینده پرتاب می‌شود

ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

سردار شریف: در تاریخ‌نگاری جبهه مقاومت باید متفاوت‌تر عمل کنیم

سردار شریف: تمام منطقه خاستگاه ذاتی جبهه مقاومت است

ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و اقتصاد ورزش در کشور

سیاست دولت چهاردهم فرصت دادن به بانوان است

حسینی: شهدا الگوی صبر و جهاد در دفاع از ارزش‌ها هستند

رشد 2 هزار درصدی دستگاههای خدمات موتوری شهرداری اهواز

چهره طبیعی و واقعی مریم کاویانی در سن 55 سالگی / خانم بازیگر بدون آرایش و میکاپ ! + عکس جدید

از سنگر مدرسه تا سنگر مقاومت؛عهد و همدلی دانش آموزان فومنی با فلسطین

چهره ها/ «شری» پایتخت با این عکس جذاب خودنمایی کرد

احمد مهران‌فر نقشش در «خجالت نکش» و «پایتخت» را شبیه بهم ایفا کرد؟

چهره ها/ محمدرضا گلزار: خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند!

نشانه‌های حیات در فراسوی منظومه / کشفی تازه از سیاره K2-18b

برهم‌نهی کوانتومی چگونه آینده رایانه‌ها را تغییر می‌دهد؟

هوای اهواز و سوسنگرد در وضعیت «قرمز»

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند

نیمار یک ماه خانه‌نشین شد

ترجمه «زیر گنبد» استیون کینگ منتشر شد

روایت خبرنگار اعزامی صداوسیما از جزئیات و زمان آغاز دور دوم مذاکرات

سلیمی نمین: پزشکیان مثل روحانی مذاکره را به برگی برای افزایش قدرت تبدیل نکرد

ویدیو/ شعار «درویش حیا کن» در ورزشگاه آزادی

تقلای ناکام «شاباک» برای جاسوسی در نوار غزه

ایذه در آستانه ثبت به عنوان شهر ملی گلیم

درآمد عجیبی که صداوسیما از «پایتخت» به جیب زد!

آیا هوش مصنوعی نژادپرست است؟

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

آنچلوتی قصد کناره‌گیری ندارد

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

از خوش‌باشی‌های بیخودی تا ریاضت‌های تارک دنیایی

هشدار سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح

وزیر خارجه ایتالیا: رم میزبان گفت‌وگوهای سطح بالا برای تسهیل یک راه‌حل مثبت خواهد بود

روایت شنیده‌نشده از عقد اخوت سردار حجازی با سردار سلیمانی و سیدحسن نصرالله

تقویم نجوم 1404 (بخش پنجم) + دانلود جدول رصد

غزه؛ نماد ایستادگی در برابر ظالم

5 نکته از «پایتخت» که احتمالا برایتان غریب باشد

بنظر شما لاله مرزبان به آقای خواننده شباهت دارد؟

یادگیری چگونه در مغز شکل می‌گیرد؟

تغییر جدی در فهرست یارانه بگیران؛ با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

تنها شهر با وضعیت قرمز آلودگی هوا در خوزستان

سخنگوی وزارت خارجه درخصوص دومین دور مذاکرات: مسیر پیش رو هموار نیست

عراقچی وارد رم شد

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درخصوص انتخاب محل و محتوای مذاکرات

عراقچی: در اوج همکاری با روسیه در تاریخ روابط 500 ساله خود هستیم

سپاهان کابوس پرسپولیس/ شکست‌های مکرر در برابر حریف سرسخت