پیام خوزستان

آخرين مطالب

تونل جنوبی خط 2 مترو شیراز از میدان آزادی تا سعدی حفاری شد سیاسی

تونل جنوبی خط 2 مترو شیراز از میدان آزادی تا سعدی حفاری شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تین نیوز |
عملیات حفاری مکانیزه (TBM) و ساخت تونل جنوبی خط دو مترو شیراز از ایستگاه آزادی تا ایستگاه سعدی به پایان رسید و همچنین در مجموع 16 همت پروژه افتتاح و رونمایی شد که این مراسم‌ها با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برگزار شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، همزمان با سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و به همت قرارگاه خاتم الانبیا (ص) آیین پایان حفاری مکانیزه خط دوم قطار شهری شیراز برگزار شد.
در دومین روز سفر سید حمید پورمحمدی، معاون رئیس جمهور به استان فارس آیین پایانی عمرانی حفاری خط دوم قطار شهری شیراز برگزار شد.
چهل و ششمین مرحله جهش عمرانی شهری در شیراز امروز، 28 فروردین برگزار شد.
در این مرحله، چند پروژه عمرانی مدیریت شهری شیراز با اعتباری بالغ بر 16 همت افتتاح و رونمایی شد که از جمله آن می‌توان به پایان عملیات حفاری مکانیزه (TBM) و ساخت تونل جنوبی خط 2 مترو شیراز از ایستگاه آزادی تا ایستگاه سعدی، رونمایی و افتتاح پروژه‌های زیربنایی با رویکرد بهبود حمل‌نقل عمومی و تسهیل ترافیک در نقاط مختلف شهر شیراز نظیر افتتاح زیرگذر نیمه‌مسقف گویم، افتتاح بزرگترین تقاطع غیرهمسطح شهری کشور و همچنین بهسازی کمربندی (بزرگراه امام خمینی) اشاره کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در حاشیه افتتاح پروژه‌های شهری شیراز، مدیران و نمایندگان استان فارس را در پیشبرد اهداف و پروژه‌های این استان و شیراز ستود و گفت: استاندار فارس استانداری مجرب است که در همه قوا در مسئولیت‌های عالی کار کرده است و تجربه و دانش فراوان دارد که می‌تواند زمینه‌ساز تحول در استان باشد.
حمید پورمحمدی با بیان اینکه همکاری تمام این مسئولان در کنار هم موجب جهش جدی در توسعه استان فارس خواهد شد، گفت: تمام خادمان استان فارس در حال تلاش و خدمت‌رسانی هستند و این را می‌توان در انجام پروژه‌های عمرانی منحصر به فرد در شیراز و استان فارس مشاهده کرد.
پورمحمدی با یادآوری اینکه طبق اعلام پیمانکاران پروژه‌های عمرانی که در شیراز افتتاح می‌شود، بنا بود این پروژه‌ها در بازه زمانی چهار ساله تمام شوند اما با جهد و تلاش، این پروژه‌ها دو ساله به اتمام رسیدند، تأکید کرد: همه پروژه‌ها عمرانی با سرعت و شتاب و با کیفیت در حال انجام هستند که در خور توجه است.
وی به نقش قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) در انجام پروژه‌های قطار شهری اشاره کرد و اقدامات آن را شگفت‌آور و با سرعت توصیف کرد که همگی ماحصل تلاش‌های مهندسان و متخصصان ایرانی است.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: افتتاح خط دوم مترو شیراز که دارای ایستگاه‌های سعدیه، حافظیه، همچنین باغ ارم است، می‌تواند تحولی برای صنعت گردشگری در این کلان‌شهر ایجاد کند ضمن اینکه از میزان ترافیک شهری هم می‌کاهد و در نهایت موجب ایجاد احساس آسایش و آرامش و کاهش مصرف سوخت در سطح شهر خواهد شد.
پورمحمدی با بیان اینکه هرچقدر این کار سرعت گیرد، انسان به معنای واقعی توسعه را حس می‌کند، تأکید کرد: دولت با هر بضاعتی که داشته باشد، برای این پروژه‌ها کمک می‌کند تا کام مردم شیرین بماند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد: با شایستگی که در تلاش شهردار و همت شور و شوق اعضای شورای شهر شیراز و مدیریت فاخر و کلان استاندار فارس و خیرخواهی و پیگیری‌هایی که نمایندگان دارند، بسیار به آینده این استان و شهر امیدوار هستیم و امیدواریم هرچه زودتر شیراز و استان فارسی که مهد تمدن ایران زمین است، به شکوه و جلال در خور خود برسد.
تدوین سند گردشگری فارس
استاندار فارس نیز در این آیین با تاکید بر اینکه توسعه شهر شیراز با سرعت خوبی در حال انجام است، گفت: زمان اجرا و بهره‌برداری از پروژه‌ها در شهرداری شیراز به موقع انجام می‌شود که مصداق این موضوع برای بنده بارها اتفاق افتاده است.
حسینعلی امیری با تاکید بر این موضوع که گردشگری از مباحث اصلی و اساسی توسعه این استان محسوب می‌شود، افزود: سند توسعه گردشگری فارس در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با همکاری سایر دستگاه‌ها در حال تدوین است که به‌زودی تصویب می‌شود.

پیام خوزستان

وی تصریح کرد: پروژه‌هایی که شهرداری شیراز در دست اجرا دارد و یا به بهره‌برداری رسانده نیز در راستای تکمیل پازل زیرساخت گردشگری است.
استاندار فارس ابراز امیدواری کرد که با تناسب محیطی، محلی و امکانات تاریخی و فرهنگی شیراز شاهد تحول باشیم، بیان کرد: تهیه سند توسعه گردشگری از الزامات مورد تاکید رهبرمعظم انقلاب نیز بوده است.
ضرورت حمایت دولت از قانون درآمدهای پایدار
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز هم در مراسم افتتاحیه این پروژه‌ها خطاب به معاون رئیس جمهور خواستار ابلاغ مراتب قدردانی مدیریت شهری این کلانشهر از همکاری مسئولان ارشد استان فارس با مدیریت شهری به هیات دولت شد و گفت: احترام و همکاری صمیمانه با محوریت مردم داری و مردم محوری در شیراز حاکم است.
سید ابراهیم حسینی اضافه کرد: شیراز همانگونه که در طول تاریخ رکوردشکن در حوزه‌های شعر و ادب و علم بوده امروز هم در حوزه فنی و عمرانی شهری سرآمد شده است.
وی با اشاره به قانون درآمدهای پایدار، خواستار حمایت دولت در جاهایی که تکلیف قانونی دارد شد و گفت: همچنین دولت رفع موانع مدیریت واحد شهری را در دستور کار قرار دهد.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به سفر رهبرمعظم انقلاب نزدیک به 17 سال پیش به استان فارس و اعطای لقب سومین حرم اهل بیت(ع) به شیراز، بیان کرد: اقتضائات این مهم به خوبی تبیین نشده است و باید آن را به جایگاه اصلی خود برسانیم که در این راستا سند جامع حرم اهل بیت(ع) تدوین شده است که در سطح کلان کشور هم باید جایگاهی داشته باشد، بر مبنای این سند، برنامه شهرداری شیراز برای 20 ساله آینده تدوین شده است.
وی اظهار کرد: عملیات حفاری مکانیزه TBM و ساخت تونل جنوبی خط 2 مترو شیراز از ایستگاه آزادی تا ایستگاه سعدی با اعتبار 3400 میلیارد تومان انجام شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1084449/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستانک/ ادیسون و مادر

حضور معاون پارلمانی جدید دولت در مجلس؛ قالیباف خیرمقدم گفت

غریب‌آبادی درباره مذاکرات رم به کمیسیون امنیت ملی گزارش می‌دهد

برگه برنده ایران در مذاکره از زبان فرجی‌راد

شهرام دبیری به دنبال جانشینی پزشکیان؟!

واعظی: دور سوم مذاکرات جدی‌تر برگزار خواهد شد

گزینه پیشنهادی یک نماینده برای وزارت اقتصاد؛ رئیس کمیسیون اقتصادی وزیر می‌شود؟

واکنش علی‌آبادی به پیشنهاد ادغام وزارت نیرو و نفت: از وقتی بچه بودم این بحث‌ها مطرح بوده است

رفع تنش آبی در 4 روستای استان خوزستان

کشف 80 میلیارد ریال طلای قاچاق توسط پلیس راه آهن

جزئیات آلودگی هوای شهرهای خوزستان

جولان دوباره بز کوهی در طبیعت سردشت

بغض اهالی فرهنگ و رسانه تبریز برای مظلومیت خواهرخوانده

جانشین فرمانده کل سپاه: اگر انقلاب اسلامی و سپاه نبود، این افتخارات و برکات به‌دست نمی‌آمد

چمران: تهران پیشتاز نوسازی بافت‌های فرسوده است

ایران مقتدر جلوی دشمن کوتاه نمی‌آید

مواج شدن تنگه هرمز و خلیج‌فارس

تنها چیزی که از ما باقی ماند؛ عشق به آزادی بود

نوسازی 5 خط اتوبوسرانی در منطقه 21 تهران

هوای اهواز و هویزه در وضعیت قرمز/ چهار شهر ناسالم است

سردار فدوی: سپاه پیشگام محور مقاومت است

تحقق نوسازی 5 خط اتوبوسرانی در غرب تهران

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیشگام محور مقاومت‌ است

هزاران اسرائیلی خواستار بازگشت اسیران و پایان جنگ غزه شدند

کمیسیون اطلاعات و آمار پیشکسوتان و ایثارگران دفاع مقدس استان گلستان

توضیح چمران درباره افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی

تلاش کاردانو برای عبور از مقاومت 0.63 دلار؛ تحلیل آینده قیمت ADA

توضیحات شهاب حسینی درباره سریال «آبان» و جایزه بهترین بازیگر مرد

شروین حاجی‌پور برای «وحشی» هومن سیدی خواند

مقدم: سوال مردم این بود که چرا «پایتخت» پخش نمی‌شود؟ نمی‌دانستند مشکلات چیست

تابلوی رنگارنگ شکارچی در دل آسمان

برداشت گندم و کلزا در شادگان آغاز شد

وینگر آلومینیوم در تیررس سپاهان

خروجی‌های پرسپولیس پس از ناکامی در چهار جام

فدراسیون جهانی والیبال 78 ساله شد

شکست دختران والیبال سایپا در لیگ قهرمانان آسیا

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا و جانبازان استان مرکزی

سخنان ارزشمند دکتر کاکاوند

عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از تهدید نظامی ایران

ویتکاف، پیام مذاکرات رم را بی‌واسطه به موساد رساند

نماینده مجلس: آقای روانچی گفت ما هرچیزی خواستیم آمریکایی‌ها قبول کردند

روایت مقام دولت شهید رئیسی از حواشی واردات واکسن کرونا

آیا نظر ایران نسبت به عربستان عوض شده است؟

فلاحت پیشه: مذاکرات نقطه اوج تنش را پشت سر گذاشت

سپاه در خط مقدم مقابله‌ با توطئه‌های دشمنان علیه مردم است

شروط چهارگانه رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ غزه؛ حماس زیر بار نمی رود

حضور دوباره بز کوهی در مناطق مرزی سردشت ثبت شد

سردار فدوی: نباید در برابر دشمن تا بن دندان مسلح کوتاه آمد

حادثه رانندگی جان یکی از دانش آموزان عشایر چهارمحال و بختیاری را گرفت

ارتش تابلوی آزادی و آزادگی را در تاریخ ترسیم کرد