آزادی دنیای اسلام، پیش شرط آزادی فلسطین است
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، برنامه «بدون خطخوردگی» رادیو گفتوگو در خصوص ضرورت اقدام عملی جهان اسلام در برابر جنایات غزه و نقد عملکرد سازمانهای بینالمللی با دکتر زورق کارشناس مسائل سیاسی بهصورت تلفنی گفتگو کرد.
زورق با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم اقدام عملی دنیای اسلام در برابر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، به تحلیل واکنشها و اقدامات صورتگرفته در این زمینه پرداخت و تأکید کرد: دنیای اسلام باید برای مقابله با این جنایات، فکری کرده و اقدامات مؤثری را به انجام رساند و همچنین وضعیت کنونی و موانع پیشرو را مورد بررسی قرار دهد.
این کارشناس مسائل سیاسی با ابراز تأسف از اینکه علیرغم گذشت بیش از 18 ماه از جنگ در غزه و تشدید روزافزون جنایات رژیم صهیونیستی که حتی چادرهای آوارگان، پزشکان، کادر درمان، امدادگران و خبرنگاران را هدف قرار داده، اقدامات عملی مؤثری از سوی بسیاری از کشورهای اسلامی و عربی صورت نگرفته است، اظهار کرد: هرچند نشستهایی مانند اجلاس سازمان همکاری اسلامی که با پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران نیز برگزار شده، قطعنامهها و بیانیههایی صادر کردهاند، اما انتقاد کارشناسان و افکار عمومی بر این است که این اقدامات فاقد تأثیرگذاری عملی لازم در برابر جنایات رژیم صهیونیستی بوده است و آنچنان که بایدوشاید، اقدام مؤثر عملی در مقابله با این جنایات صورت نگرفته است.
وی با اشاره به تاریخچه شکلگیری سازمان کنفرانس اسلامی (OIC) پس از بهآتشکشیدن مسجدالاقصی توسط صهیونیستها در دهه 1960 میلادی، بهنقد عملکرد این سازمان و اعضای آن پرداخت و یادآور شد: نتیجه عملی این سازمان تاکنون چه بوده است؟ متأسفانه همان کشورهایی که این سازمان را تأسیس کردند، بعدها اقدام به برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی کردند و عملاً بهجای اقدام به نفع فلسطینیان، بیشتر در راستای منافع این رژیم و صهیونیستها حرکت کردهاند.
زورق افزود: ایران بهعنوان یک کشور انقلابی که از اسلام و انقلاب اسلامی دفاع میکند، چارهای جز این ندارد که از این سازمانها بخواهد جلساتی برگزار کنند، اما واقعیت این است که این کشورها ضمن برگزاری جلسه و صدور بیانیه و محکومکردن ظاهری اسرائیل، روابط خود را با این رژیم حفظ میکنند و حتی در مواردی مانند مقابله با اقدامات یمن علیه اسرائیل، عملاً در جبهه مقابل قرار میگیرند؛ این یک کلاف سردرگم و پیچیده است.
وی با تأکید بر اینکه تا زمانی که خود دنیای اسلام به معنای واقعی آزاد نباشد، نمیتواند برای آزادی مردم غزه کار مؤثری انجام دهد، بیان کرد: کشورهایی مانند جمهوری اسلامی ایران و یمن که با انقلاب، خود را از سیطره غرب آزاد کردهاند، و همچنین گروههایی مانند حزبالله لبنان که زیر سلطه غرب نیستند، بازیگران اصلی کمک به غزه و مقابله با رژیم صهیونیستی محسوب میشوند.
این کارشناس مسائل سیاسی به تظاهرات گسترده مردمی در کشورهای غربی، از جمله آمریکا و اروپا، اشاره کرد و گفت: این تظاهرات نشان میدهد که افکار عمومی جهان، برخلاف بسیاری از دولتهایشان که متأسفانه در برابر این ددمنشی و جنایات سکوت کرده یا حتی از رژیم صهیونیستی حمایت میکنند، بیدار شده و خواستار توقف جنایات و احقاق حقوق مردم فلسطین است.
وی افزود: این تظاهرات نشانگر نارضایتی مردم از عملکرد زمامدارانشان است که علیرغم میل عمومی، با ارسال تجهیزات و اسلحه به رژیم صهیونیستی از طریق بنادر مختلف، حتی در کشورهای اسلامی مانند مغرب یا کشورهای اروپایی مانند اسپانیا، به ادامه جنایات کمک میکنند، درحالیکه همان دولتها ممکن است در ظاهر اسرائیل را محکوم کرده و فلسطین را به رسمیت بشناسند؛ این تناقض نشاندهنده نفوذ صهیونیسم حتی بر دولتهای غربی است.
زورق در تشریح وضعیت کنونی، به وجود دو چهره در دنیا اشاره و عنوان کرد: یک چهره، مردم جهان هستند که خواستار عدالت، آزادی و برخورداری همه از حقوق اساسی خود هستند؛ و چهره دیگر، صهیونیسم جهانی، امپریالیسم و رژیمهای وابسته به آنها هستند که منافع دیگری را دنبال میکنند. تقابل کنونی میان خواستههای مردمی و سیاستهای دولتهای سرسپرده ناشی از همین دوگانگی است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1087536/