وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عازم رم شد
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - ایسنا / سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به نمایندگی از مسعود پزشکیان رئیسجمهور، برای شرکت در مراسم تشییع پاپ فرانسیس عازم رم شد.
به گزارش ریاست جمهوری، پزشکیان در پیامی به مناسبت درگذشت پاپ فرانسیس با تسلیت و ابراز همدردی با جامعه جهانی مسیحیت و پیروان کلیسای کاتولیک، از تلاشهای ماندگار او در مسیر ترویج صلح، عدالت، گفتوگو و همزیستی ادیان یاد کرد.
رئیس جمهور همچنین با تجلیل از مواضع انساندوستانه پاپ، بهویژه محکومیت صریح جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تأکید کرد که یاد و نام او در دل وجدانهای بیدار و آزادیخواهان جهان ماندگار خواهد بود.
بازار ![]()
پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان، که در سالهای اخیر نقش برجستهای در ترویج گفتوگوی ادیان ایفا کرده بود، روز دوشنبه یکم اردیبهشت ماه در سن 88 سالگی در واتیکان درگذشت.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1088974/