پیام خوزستان

آخرين مطالب

آینده روشن ملت ایران سیاسی

آینده روشن ملت ایران
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نویسنده حجت‌الاسلام محمد‌حسین احمدزاده‌ فرد – عضو هیأت‌علمی دانشگاه
در شرایطی که دشمن با همه امکانات و عِدّه و عُدّه خود به میدان آمده، پیروز میدان در هر صورت ملت ایران و جبهه مقاومت است؛ چرا که فشار دشمن و تهدید او به اوج خود رسیده (فوّآره چون بلند شود، سرنگون شود)؛ یا تهدید خود را عملی می‌سازد، یا این‌که حیثیت او بر باد است و با ایستادگی جبهه مقاومت و تشکیل امت واحده، باد بادکنکی او خالی و تکبر استکباری او ریخته خواهد شد.
ملت ایران به لطف الهی و با توجهات خاص حضرت ولی‌عصر(عج) و در سایه رهبری داهیانه و حکیمانه رهبر فرزانه و حکیم در اوج عزت است و دشمن نمی‌تواند او را وادار به عقب‌نشینی کند زیرا او به عهد خود وفادار نیست و با زبان زور و تهدید وارد عرصه شده غافل از این‌که ما ملت امام حسینیم و امت اسلام شعاری از سرور شهیدان دریافت نموده («هیهات منّاالذّله») که نتیجه شیرین این مقاومت، عزّت و اقتدار (احدی‌الحسنیین) یعنی یکی از دو نیکی نصیب نه‌تنها ملت ایران بلکه امت اسلامی می‌شود. 
یعنی یا مقاومت او نتیجه می‌دهد و دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند که پیروز میدان، جبهه مقاومت و ملت سرافراز ایران است و یا اگر دست از پا خطا کند و اشتباه غیرقابل جبران و بازگشتی مرتکب شود، همان‌طور که ایران اعلام نموده، دو تنگه‌ مهم جهان (تنگه‌ هرمز و تنگه‌ باب‌المندب) بسته و حلقوم مستکبران زیاده‌خواه، فشرده و نفس آنان به شماره خواهد افتاد و با هدف قرار‌گرفتن پایگاه‌های مهم آمریکا و دشمن، به‌ویژه 10 پایگاه مهم منطقه و پایگاه راهبردی دیه‌گو گارسیا در اقیانوس هند، شکست تلخی را تجربه خواهد نمود و بساط آنها برای همیشه از منطقه و حتی بخش‌هایی از جهان برچیده خواهد شد و ملت مظلوم و تحت ستم منطقه از ظلم مضاعف استکبار و دست‌نشانده‌های آنها خلاص شده و نفس راحتی خواهند کشید. ما امیدواریم هیچ‌گاه جنگی رخ ندهد ولی ما مصلحت خود را نمی‌دانیم‌، ای‌بسا مصلحت ما و جهان اسلام و آینده بشریت و زمینه‌سازی برای برقراری عدالت در وقوع جنگی باشد که دشمن آغاز کند و نتواند پایان دهد مگر به نابودی او و شکسته‌شدن هیمنه‌ او در سطح جهان بینجامد که اگر مصلحت در این باشد چه‌بسا وقوع آن لطفی برای امت اسلامی خواهد بود که زمینه‌ وحدت بیشتر جهان اسلام و کشورهای اسلامی و منطقه ازجمله عربستان، کویت، عراق، یمن، بحرین، امارات، ترکیه، سوریه، فلسطین لبنان، افغانستان و پاکستان و… را فراهم خواهد کرد و این پیروزی بزرگی است که با اقدام‌های دیگر و هزاران گردهمایی و سخنرانی و دعوت امت اسلامی به وحدت و انسجام به‌دست نخواهد آمد ولی در سایه جنگ‌ ناخواسته و تحمیلی با سرعت ما‌فوق‌تصور، به‌خودی خود با توجه به سابقه 8 ساله دفاع‌مقدس جانانه ملت ایران در مقابل متجاوزین، به‌ویژه استکبار و همه کشورهای حامی حزب بعث اتفاق خواهد افتاد و درصورت خطای محاسباتی دشمن، ایران اسلامی و جبهه مقاومت سلاح‌ها و امکانات بی‌نظیر و ما‌فوق‌تصور خود را که تاکنون پنهان نموده، به نمایش خواهد گذاشت و از غرب آسیا دورترین نقطه جهان و دنیا را مورد هدف قرار خواهد داد، به‌گونه‌ای که جهانیان انگشت حیرت به دهان گرفته و چشم‌شان خیره خواهد شد. ملت ایران در صحنه‌های اخیر به‌ویژه در راهپیمایی 22 بهمن و راهپیمایی روز قدس و همچنین در نماز دشمن‌شکن عید سعید فطر حضور همه‌جانبه و حمایت خود از ولایت و ارزش‌ها و منافع ملی و جهان اسلام را به رخ جهانیان کشیدند. در پایان دعا می‌کنیم که خداوند متعال آنچه صلاح و خیر ملت ایران و امت اسلامی است را مقدر و ظهور آخرین حجت بالغه خود را به امت اسلامی مرحمت فرماید. 
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1089875/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستانک/عاقبت ثروتمندان و فقیران از نظر بهلول

نظر فواد ایزدی درباره بازگشایی سفارت آمریکا

سیدحسن خمینی: علت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی برای همگان اعلام شود

6هزار و 970 تن کلزا از کشاورزان دزفول خریداری شد

تیم‌های امدادی و روانی خوزستان آماده کمک در حادثه بندرعباس هستند

نخستین دوره رسمی مربیگری درجه 3 بک‌گمون در تهران برگزار شد

قتل نگهبان ساختمان به خاطر دست‌درازی به پسر جوان | دستم را کشید و گفت مقاومت نکن

100 سالگی شاهکار چارلی چاپلین در کن

لیاقتت همون دختر چشم سفیده!

وقتی می‌میریم چه اتفاقی در مغز ما می‌افتد؟

چگونه حسگر‌های کوانتومی دقت را به اوج می‌رسانند؟

مناسبت روز/ یکشنبه، 7 اردیبهشت‌ماه

انوشیروانی: فدراسیون جهانی کمی به ما بی‌اعتماد است

مذاکره بغداد و دمشق درباره احیای خط لوله نفت عراق به سوریه

شاعرانه/جوانی خود مرا تنها امید زندگانی بود

ابراز همدردی کوبا با مردم و دولت ایران

قالیباف: مجلس گزارشی دقیقی درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم می‌دهد

تحلیل سی‌ان‌ان از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا

آزادی زندانیان جرائم غیرعمد به همت خادمان حضرت رضا (ع)

اعتراض دوباره طرفداران استقلال به مدیرعامل در ورزشگاه آزادی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

هشدار جهانی و تلاش‌های استانی برای مهار بیماری مالاریا در خوزستان

تالاسمی‌های خوزستان، سفیران امید در گردشگری سلامت؛ میزبانی بهبهان از دومین گشت درمانی-تفریحی بیماران خاص

حلوایی که دزدانه طبخ شد

رئال مادرید با بارسلونا شرافت‌مندانه بازی کرد

کمک 10 میلیارد ریالی خیران آستانه ای برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد

فرانسیس فورد کاپولا از انتشار رمان مصور «مگالوپولیس» خبر داد

وضوح اندازه ها و فواصل واقعی در منظومه شمسی

ما به التفاوت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی کی واریز می‌شود؟

کسب مدال طلای شطرنج‌باز خوزستانی در مسابقات غرب آسیا

14 مدال رنگارنگ دستاورد موی‌تای‌کاران خوزستانی در انتخابی تیم‌ملی

پیام تسلیت استاندار خوزستان در پی حادثه تلخ در بندر شهید رجایی

ناامیدی جوکوویچ پس از شکست در مسترز مادرید

شعری از محمد زارعی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

بارزانی حادثه انفجار بندر شهید رجایی را به ایران تسلیت گفت

لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در دستور کار مجلس

یمن، قاتل خاموش پهپاد‌های آمریکایی

اسباب کشی ستایش و طاهر

«منگی» تجربه‌ای سخت و پیچیده بود؛ به جشنواره فجر برمی‌گردم

طرح دانشمندان بریتانیایی به‌زودی اجرا می‌شود: کاهش نور خورشید برای مقابله با گرمایش زمین

نگرانی یووه از مذاکره ستاره جنجالی با یونایتد

مرگ رقیب ادن هازارد در مسابقه دوچرخه‌سواری!

آرزوهای جنجالی‌ترین بوکسور جهان

عباسی: ایران می تواند بازرسی عادی بازرسان آژانس را بپذیرد

سقف و کف «حقوق» بازنشستگان کشوری در سال جاری

معجزه پزشکی / پیوند مجدد سر زنی که از بدن جدا شده بود

پیام تسلیت و اعلام آمادگی کامل خوزستان برای کمک به آسیب‌دیدگان حادثه بندرعباس

حمله مدیرعامل فولاد خوزستان به رفتار اخیر خداداد عزیزی

تمرین ویژه استقلالی‌ها برای کسب جام (عکس)

مافیا و انحصار اقتصادی نمی‌خواهد قیمتها پایین بیاید

فولاد اکسین خوزستان در "ایران اکسپو 2025"؛ بازیگر کلیدی در تحول صنعت فولاد ایران