پیام خوزستان

آخرين مطالب

جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با موضوع مذاکرات ایران و آمریکا سیاسی

جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با موضوع مذاکرات ایران و آمریکا
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره جزئیات جلسه غیر علنی صحن مجلس با موضوع مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا پرداخت.
عباس گودرزی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره جزئیات جلسه غیرعلنی امروز مجلس شورای اسلامی با موضوع بررسی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا پرداخت و گفت: نشست غیر علنی مجلس با حضور نمایندگان مردم و رئیس محترم مجلس برگزار شد. کمیسیون امنیت ملی گزارشی از مسائل مربوط به مذاکرات را ارائه کرد که در این گزارش ارکان اصلی مورد تاکید جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات مطرح شد.
وی ادامه داد: پایبندی ایران به مذاکرات تا زمانی است که طرف مقابل پایبند باشد. ادامه غنی‌سازی در ایران برای استفاده صلح‌آمیز مورد تاکید ما خواهد بود. تعریف ما ممکن است با آمریکایی‌ها متفاوت باشد. معنای غنی سازی وارد کردن مواد غنی‌سازی نیست. بلکه تولید در داخل کشور هست. تضمین رفع تحریم‌ها و رفع انسداد از منابع پولی و روابط بانکی مورد تاکید جمهوری اسلامی است.
بازار
گودرزی تاکید کرد: مسائل منطقه‌ای، توان دفاعی و صفر شدن غنی سازی در مذاکرات مطلقا مطرح نیست و صرفاً موضوع هسته‌ای بحث مذاکرات است که این‌ها از جمله خطوط قرمز ما هستند. ضمانت برای بسته شدن پرونده ایران در شورای امنیت سازمان ملل مورد مطالبات جدی ایران در مذاکرات محسوب می‌شود. ایران هیچ موضوع بازرسی به جز بازرسی آژانس انرژی هسته‌ای را نمی‌پذیرد. جناب آقای قالیباف هم تاکید کردند که این گزارشی که کمیسیون امنیت ملی ارائه داد، ارکان اصلی است که مورد تاکید جمهوری اسلامی است و از خطوط قرمز ما محسوب می‌شود. ایشان در ادامه و در پایان جلسه تاکید کردند که نقش مجلس یک نقش نظارتی است و وظیفه مجلس این است که دولت در مذاکرات از چارچوب قانون راهبردی لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران خارج نشود. پس نقش مجلس نقشی نظارتی و تحقق قانونی است که برای مجلس یک خط قرمز محسوب می‌شود.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس یادآور شد: مبنای کار مجلس تحقق همین قانون است و نکته دیگری هم که آقای قالیباف تاکید کردند، این بود که ما نباید نه خیلی خوش‌بین باشیم و نه خیلی بدبین و نباید فراموش کنیم که سوابق و گذشته آمریکا مورد غفلت قرار نگیرد. همان‌طوری که امام و رهبر معظم انقلاب به ما آموختند، رابطه ایران و آمریکا رابطه گرگ و میش است و تا زمانی که دست از آن نگاه خصمانی خودش برندارد، قابل اعتماد نخواهد بود. امیدواریم که مذاکرات نهایتاً در مسیر حفظ امنیت و منافع امنیت ملی و منافع مردم به نقطه ارزشمندی برسد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1091034/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توضیحات احمدوند درباره هزینه‌های نمایشگاه کتاب 1403

گفتگوی آذری پزشکیان با شهردار باکو درباره جمعیت پایتخت جمهوری آذربایجان

حاجی بابایی در دیدار سفیر عربستان: همکاری هرچه بیشتر تهران-ریاض به نفع مردم و کشورهای منطقه است

جزئیات دادگاه منافقین؛ فرانسه به متهمان 7 مورد هواپیماربایی پناهندگی داد!

روز اول نمایشگاه ایران اکسپو در غرفه شرکت فولاد خوزستان

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان: قطعی VAR در ورزشگاه فولاد ربطی به نوسان برق نداشت/ گل‌محمدی لیست نداده است

روند قیمت طلا و انواع سکه در بازار؛ طلای 18 عیار گرمی چند است؟ | جدول قیمت ها

همدردی احساسی شروین حاجی پور با مردم بندرعباس؛ چقد آدم حسابیه ایرانی جماعت

هشدار نارنجی وقوع گرد و خاک در خوزستان

قیمت طلا، سکه و ارز امروز؛ 9 اردیبهشت| تمام سکه 71 میلیون و 400 هزار تومان

چهره ها/ شیرازگردی مهراب قاسم‌خانی و خانواده‌اش

بغض خانم مجری صداوسیما روی آنتن زنده

کل کل رضا عطاران و بهاره رهنما در «طبقه حساس»

ساعت کوانتومی بدون عقربه: کشف روش جدید برای سنجش زمان

دستگیری عاملان اصلی نزاع مسلحانه در خرمشهر؛ بازداشت عاملان تیراندازی در حمیدیه

نجات محکوم به قصاص پس از 12 سال در شوشتر

راسل: اگر زودتر به مرسدس می‌آمدم، قهرمان می‌شدم

حمایت جهانی از حرکت شمشیربازان سوئیس به نفع غزه

کسب 9 مدال رنگارنگ تکواندوکاران ایران در جام باشگاه‌های آسیا

بوژوویچ: سرمربی بزرگترین باشگاه ایران بودم

برگزاری جلسه ستاد اجرائی شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

بخشنامه جدید وزارت اقتصاد برای یکپارچه‌سازی حساب‌های دولتی

دو کتاب پیشنهادی برای هدیه روز دختر

واکنش مقام سپاه به ادعای نظامی بودن محموله منفجر شده در بندر شهید رجایی

استیضاح وزیر راه کلید خورد

درخواست دختر شهید از رهبر انقلاب؛ حالا که به سن تکلیف نرسیدم، میشه شمارو بغل کنم؟

بازدید وزیر ورزش وجوانان ازاماکن فضاهای ورزشی رودان

پژواک 1403 با حضور برنامه‌سازان جبهه مقاومت بین‌المللی شد

جزئیات کشته شده‌های ارتش اسرائیل در نوار غزه

شوراهای شهر، نماد مردم‌سالاری محلی

برگزاری کارگاه‌های بافت گردی و شوشتر شناسی در قاب دوربین شهروندخبرنگار

80 ساختمان از 100 ساختمان خطرناک تهران ایمن‌سازی شدند

تلاش برای جهت‌دهی به افکارعمومی در ایران

آزادی 157 زندانی با بدهی 366 میلیارد تومانی در سال 1403

«نقش» با فرم ویدئوکست اعتراضی، هنر مقاومت را روایت می‌کند

کولی بازی خلیل؛ اول قبول کرد بعد زیرش زد!

تدارک شبکه‌های تلویزیونی در «دهه کرامت»

خاطرات خنده دار هنرمندان از دزدهای با معرفت

همه چیز درباره فصل سوم سریال خاندان اژدها

کشف یک ابر مولکولی عظیم در نزدیکی منظومه شمسی

پیش‌بینی بازگشت تومور مغزی در کودکان با هوش مصنوعی

هدف‌گذاری 20 میلیارد دلاری برای صادرات به عراق با محوریت خوزستان

رونمایی از تغییرات جدید قوانین والیبال

حضور کامران قاسم‌پور در جام تختی قطعی شد

برنامه شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

یک استقلالی در لیست خرید پرسپولیس

مادر شهیدان والامقام «احمد و محمود رضاپور» به لقاءالله پیوست

شاخص بورس 7 هزار واحد رشد کرد

کتابی که توسط یک خانم مسلمان ژیمناست نوشته شده است

کتابی که داستان زندگی حضرت معصومه (س) را روایت می‌کند