پیام خوزستان

آخرين مطالب

استراتژی هوشمندانه مقاومت در ایجاد کمین‌های مرگ برای اشغالگران گفتگو

استراتژی هوشمندانه مقاومت در ایجاد کمین‌های مرگ برای اشغالگران
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس یک کلیپ ویدئویی از جزئیات کمین مرگباری که اخیراً رزمندگان مقاومت فلسطین برای نظامیان صهیونیست در شمال نوار غزه ایجاد کرده بودند، منتشر کردند.
این عملیات، ادامه کمین مرگبار هفته گذشته در بیت حانون در شمال نوار غزه بود که در آن، رزمندگان مقاومت فلسطین با استفاده از چندین نوع سلاح یک جیپ نظامی ارتش اشغالگر را به دام انداخته و همه سرنشینان آن را به هلاکت رسانده یا به شدت زخمی کردند؛ به طوری که چندین مورد قطع عضو در میان نظامیان صهیونیست گزارش شد.
قدرت عملیات‌های گردان‌های القسام در منطقه مرزی که در معرض دید ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارد، بسیار جالب توجه است و ارتش اشغالگر از ابتدای جنگ غزه این منطقه را هدف عملیات‌های نظامی خود اعلام کرده بود.
همین موضوع سوالاتی را در مورد قدرت کمین‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه مطرح می‌کند و در عین حال تردیدهای زیادی را در مورد اعتبار ادعاهای مکرر ارتش صهیونیستی مبنی بر نابودی امکانات و قابلیت‌های مقاومت در نوار غزه به وجود می‌آورد.
استراتژی مقاومت در ایجاد کمین‌های مرگبار برای دشمن
در این زمینه یک منبع برجسته در مقاومت فلسطین، استراتژی جدید اتخاذ شده توسط رزمندگان مقاومت در تقابل با ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال ازسرگیری جنگ در 18 مارس تاکنون را فاش کرد.
این منبع در گفتگوی اختصاصی با الجزیره اعلام کرد که رزمندگان مقاومت از تجربیات طولانی خود در درگیری‌های ماه‌های گذشته جنگ استفاده کرده و شروع به اتخاذ سیاست انتظار برای هدف‌گیری و وارد کردن تلفات ویژه به نظامیان صهیونیست کرده‌اند.
به گفته این منبع که نام او فاش نشده است، ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر تلاش کرده تا از رویارویی مستقیم با نیروهای فلسطینی خودداری کند و با وجود نابودی بیش از 95 درصد منطقه بیت حانون در شمال نوار غزه و انجام حملات هوایی شدید و حملات توپخانه‌ای، اما نمی‌خواهد در اینجا پیشروی کند.
منبع مذکور تاکید کرد که بررسی رفتار ارتش رژیم صهیونیستی در میدان نبرد نشان می‌دهد که این ارتش مراقب است تا از هرگونه تلفات در صفوف خود جلوگیری کند و نمی‌خواهد تلفات دردناکی که در ماه‌های پایانی جنگ قبل از آتش بس ژانویه متحمل می‌شد را، تکرار کند.
از اکتبر 2024 تا اواسط ژانویه 2025 گردان‌های القسام از اجرای سلسله کمین‌های مرگبار در بیت حانون در شمال نوار غزه خبر داده بودند که به اذعان ارتش اسرائیل، ده‌ها نظامی این رژیم در کمین‌های القسام کشته شدند.
منبع برجسته مذکور در مقاومت فلسطین ادامه داد: قدرت کمین‌های نظامی مقاومت در بیت حانون مربوط به آن است که رزمندگان القسام در عملیات‌های خود به یک یگان نخبه متخصص در رصد حرکات دشمن و برنامه‌ریزی دقیق برای هدف قرار دادن آنها در دایره آتش تکیه دارند.
این منبع تصریح کرد: ارتش رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد که با ایجاد یک منطقه حائل در شمال و شرق بیت حانون می‌تواند دسترسی رزمندگان فلسطینی را به بیت حانون قطع کرده و نظامیان صهیونیست، آزادانه در داخل آن تردد کنند، بدون اینکه در معرض خطر قرار بگیرند. اما ارتش اشغالگر به این موضوع که ممکن است رزمندگان مقاومت فلسطین از پشت خطوط برای نیروهای اسرائیلی کمین بگذارند، فکر نکرده بود.
آنچه که این منبع مقاومت فلسطین می‌گوید، با چیزی که ابوعبیده سخنگوی گردان‌های القسام، چند روز قبل گفت مطابقت دارد؛ جایی که ابوعبیده تاکید کرده بود: رزمندگان مقاومت درگیر نبردهای قهرمانانه و ایجاد کمین‌های برنامه‌ریزی شده در مسیر نظامیان صهیونیست در مکان و زمان مورد نظر خود هستند و برای انجام کمین‌های رزمی و دفاعی در تقابل با دشمن آمادگی کامل دارند.
منبع مذکور مقاومت خاطرنشان کرد: ارتش رژیم صهیونیستی نتوانسته به تونل‌های جنگی حفر شده توسط مقاومت در غزه برسد و همه شایعات در مورد توانایی این ارتش در نابودی اکثر تونل‌های حماس دروغی بیش نبوده و واقعیت‌های میدانی، نادرستی این ادعاها را ثابت می‌کند.
وی افزود: به رزمندگان حاضر در میدان دستور داده شده که از همه عملیات‌های نظامی علیه نیروهای دشمن فیلمبرداری و مستندسازی کنند و این کار برای افشای خسارات وارده به ارتش اشغالگر در داخل غزه، رد روایت‌های دروغینی که صهیونیست‌ها به مخاطبان خود القا می‌کنند و برجسته کردن موفقیت‌های مقاومت و توانایی آن در سیطره بر اوضاع است.
حسین فیاض، از فرماندهان گردان‌های القسام فرماندهی عملیات‌های نظامی در بیت حانون را بر عهده دارد. او در جریان آتش بس در یک کلیپ ویدئویی ظاهر شد و در مورد خسارات وارده به ارتش رژیم صهیونیستی و شکست این رژیم در غزه صحبت کرد. وی گفت که صهیونیست‌ها به اهداف اعلام شده خود نرسیده‌اند و این بیانگر شکست راهبردی آنهاست.
لازم به ذکر است که ارتش رژیم صهیونیستی در ماه مه 2024 ادعا کرده بود که در یک حمله هوایی در شمال غزه موفق به ترور حسین فیاض شده است، اما نادرستی این ادعا بعداً ثابت شد.
از سوی دیگر، رامی ابوزبیده، کارشناس عرب زبان امور امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی در این زمینه در گفتگو با الجزیره اظهار داشت: بیت حانون با وجود مساحت محدود تنها 12.5 کیلومتر مربع، عرصه مهم رویارویی مقاومت با دشمن صهیونیستی در غزه است؛ چرا که بیت حانون در نزدیکی حصارهای امنیتی شمالی و شرقی نوار غزه واقع شده است.
وی گفت: هدف مقاومت وارد کردن بیشترین خسارات به صفوف نظامیان صهیونیست و پایان دادن به سیطره رژیم اشغالگر بر مناطقی است که ارتش این رژیم برای استقرار در آنجا تلاش می‌کند. عملیات اخیر گردان‌های القسام نشان می‌دهد که رزمندگان مقاومت ابتکار عمل را در هدف قرار دادن اشغالگران و افزایش هزینه ادامه حضور آنها در داخل نوار غزه به دست گرفتند و ارتش رژیم صهیونیستی را مدام در حالت آماده باش و تنش قرار داده‌اند.
این کارشناس امنیتی تاکید کرد که عملیات های مقاومت به ویژه برای حامیان آن دارای ابعاد اخلاقی و معنوی نیز هست؛ زیرا رزمندگان مقاومت در منطقه‌ای می‌جنگند که در معرض نابودی کامل قرار گرفته است. شواهد بیانگر وجود شبکه پیچیده‌ای از تونل‌های مقاومت در نوار غزه بوده که صهیونیست‌ها نتوانستند به آن دست پیدا کنند و همین امر موجب می‌شود تا رزمندگان مقاومت به راحتی و به دور از چشم دشمن تردد کنند.
وی در پایان اظهار داشت: ویدئوهای منتشر شده توسط القسام، تجربه رزمی رزمندگان مقاومت را نشان می‌دهد و آنها را قادر می‌سازد تا با شرایط میدانی سازگار شوند و منابع نظامی خود را هم حفظ کنند.
کد خبر 6448525

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1091362/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

هدف‌گذاری 102 همتی فروش محصولات فولاد خوزستان در سال 1404/ تمرکز بر بازار شمال آفریقا در سال جاری

شدت آلودگی هوا استان خوزستان را به تعطیلی کشاند

تیوی بیفوما پرسپولیسی شد

ساخت طولانی‌ترین پل معلق کشور در آذربایجان‌شرقی

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

افزایش حقوق بازنشستگان به حساب‌هایشان نشست

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

تحریم‌های تازه آمریکا علیه برنامه موشکی ایران

سخنگوی کمیسیون عمران: اکثر نمایندگان مجلس از پاسخ‌های وزیر راه قانع شدند

عراقچی همتای الجزایری را از روند گفت‌وگوها با آمریکا مطلع کرد

فرار دسته جمعی صهیونیست‌ها برای هیچ!

این ستاره استقلالی می شود؟/ تماس گزینه نقل و انتقالاتی پرسپولیس با ستاره استقلال سوژه شد

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های نوبت صبح در 12 شهرستان خوزستان

گام‌های استوار صادرکننده نمونه کشور در مسیر خودکفایی و توسعه بازار‌های جهانی

اظهارنظر کنت برانا درباره «تام کروز»: او هنوز هم دست کم گرفته می‌شود

رونمایی از اولین پوستر رسمی فیلم توقیفی «خانه ارواح»

از تجربه «پایتخت» عبرت بگیرید آقای جبلی!

لحظه‌ شگفت‌انگیزی که 101 سگ خالدار خلق شدند!

هشدار محققان: داروهای رایجی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

هدف‌گذاری 102 همتی فروش محصولات فولاد خوزستان در سال 1404؛ تمرکز بر بازار شمال آفریقا در سال جاری

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

رمان «ناخلف» به چاپ رسید

دو خط کتاب/ ملت عشق

مشاور امنیت ملی کاخ سفید باز هم از «گزینه‌های روی میز» علیه ایران گفت

سپاه، شناور حامل سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس را توقیف کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا ایران را تحریم کرد

رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات دوره هفتم شوراها 11 اردیبهشت 1405 برگزار می‌شود

الله‌کرم: هدف آمریکا از مذاکره، «تضعیف مقاومت» است/ زیدآبادی: مذاکرات مسقط برای هر دو طرف گریزناپذیر است

بقائی: روشنگری درباره نقش تجهیزکنندگان صدام به سلاح شیمیایی در دستورکار وزارت خارجه است

تأکید تخت‌روانچی بر تسریع در اجرایی شدن توافقات بین ایران و عراق

آمادگی تیم‌های روانشناختی خوزستان برای کمک به مردم هرمزگان

روایت مقاومت یک روستا در برابر خشکسالی 20 ساله + فیلم

فیلم «صیاد» تا امروز چقدر فروخت؟

جواد قارائی «ایرانگرد» جدید را آماده کرد

بازیگر هری پاتر: فکرش را نمی‌کردم حضورم در این سریال جنجال به پا کند