پیام خوزستان
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران خبر داد
تلاش شبانه‌روزی بیش از 14 هزار نفر برای راه‌اندازی خط لوله بندرعباس - رفسنجان
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 11:03:40
پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به راه‌اندازی فاز نخست خط لوله انتقال بندرعباس - سیرجان - رفسنجان از تلاش شبانه‌روزی بیش از 14 هزار نفر از کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در بازه زمانی 40 روزه برای راه‌اندازی فاز نخست این پروژه خبر داد.

علی احمدی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با اشاره به راه‌اندازی فاز نخست خط لوله انتقال بندرعباس - سیرجان - رفسنجان اظهار کرد: به‌دلیل آماده نبودن دستگاه‌های الکتروپمپ، به اجبار سه دستگاه توربین سولارسنتار برای مراکز بندرعباس، قطب‌آباد و مهرآران تهیه شد تا فاز نخست خط با تولید بیش از 80 هزار بشکه در روز وارد مدار بهره‌برداری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه عمده ناترازی نفت‌گاز و چالش تأمین سوخت موردنیاز نیروگاه‌ها با راه‌اندازی خط لوله انتقال بندرعباس - سیرجان - رفسنجان برطرف می‌شود، افزود: خوشبختانه این خط لوله هم‌اکنون در وضع مطلوبی است و با راه‌اندازی نهایی آن، دغدغه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برای تأمین سوخت نیروگاهی رفع می‌شود.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران یادآور شد: راه‌اندازی دستگاه‌های توربین مراکز انتقال نفت نیازمند یکسری تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی بود تا امکان بهره‌برداری از خط جدید فراهم شود، به همین دلیل اوایل آبان امسال با تلاش شبانه‌روزی همکارانم در این شرکت، فرآورده نفت‌گاز از بندر دریافت و به خط جدید تزریق شد تا افزون بر راه‌اندازی، مورد بهره‌برداری نیز قرار گیرد.
احمدی‌پور تصریح کرد: در بازه زمانی حدود 40 روزه، بیش از 14 هزار نفرساعت نیروی انسانی زحمت‌کش شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت در شرایط سخت آب و هوایی و سرمای هوا تلاش کردند تا 460 کیلومتر خط لوله وارد مدار انتقال قرار گیرد.
وی ادامه داد: روزانه بیش از 80 هزار بشکه فرآورده نفت‌گاز برای تأمین خوراک نیروگاه‌ها از سوی خط لوله 26 اینچ تأمین می‌شود که این مقدار انتقال نیازمند تردد 400 تانکر 30 هزار لیتری است که با وجود ترافیک سنگین جاده رفسنجان، مخاطرات جاده‌ای نیز به‌دنبال دارد.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در پایان با بیان اینکه هم‌اکنون از یک‌سوم ظرفیت این خط لوله برای انتقال فرآورده استفاده می‌شود، اظهار کرد: بخش عمده تجهیزات الکتروموتورها در مسیر رسیدن به تلمبه‌خانه‌ها هستند و با نصب به‌موقع کابل‌ها و تابلوهای راه‌انداز برق می‌توان امیدوار بود تا پایان سال بتوان از ظرفیت کامل این خط لوله برای انتقال فرآورده از جنوب به نیمه شمالی استفاده کرد.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1003551/تلاش-شبانه‌روزی-بیش-از-14-هزار-نفر-برای-راه‌اندازی-خط-لوله-بندرعباس---رفسنجان
بستن   چاپ