پیام
خوزستان - به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، این نشست با حضور اندیشمندان و فعالان حوزه مقاومت از کشورهایی از پنج قاره جهان به میزبانی حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.
تجمع جهانی حمایت از گزینه مقاومت یک «ان جی او» مردمی است که به همت فعالان حوزه مقاومت از 35 کشور جهان تشکیل شده و بیش از یک دهه از فعالیت آن می گذرد و امروز 86 کشور و دهها مجموعه و گروه هنری فرهنگی در کشورهایی از پنج قاره جهان در قالب این تجمع فعالیت می کنند.
به گفته حجت الاسلام علی اکبر براتی نایب رئیس تجمع جهانی حمایت از گزینه مقاومت، تمام اعضای این تجمع در یک چیز مشترک هستند و آن، مقاومت در برابر جبهه سلطه و استکبار جهانی است.
در ادامه این نشست، یحیی غدار به عنوان رئیس این نشست طی سخنانی از میزبانی شایسته حوزه هنری سازمان تبلیغات جمهوری اسلامی ایران از این نشست قدردانی کرد.
غدار با تقدیر از نقش و مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال مسائل مهم جهان اسلام به ویژه مسئله فلسطین و حمایت های مستمر آن تاکید و خاطر نشان کرد که هیچ نیرو و قدرتی در جهان نمی تواند انقلاب اسلامی ایران را از بین ببرد.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران از زمان پیروزی به رهبری امام خمینی(ره) تا امروز با رهبری حکیمانه امام خامنه ای به نقش آفرینی مثبت خود در قبال مسائل امت اسلام ادامه می دهد، اگر این مرحله را با مرحله گذشته مقایسه کنیم، می بینیم که این مقطع تاریخی، مقطع خاصی برای امت اسلام است، مسائلی که امت اسلام و جهان با آن روبرو است، ولی ایران توانسته نقش سازنده، مثبت و حتی رهبری را ایفا کند.
غدار اظهار داشت: ما معتقدیم که هیچ قدرتی، نه آمریکا و نه اسرائیل و دیگران جرات ندارند کوچکترین حرکتی علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهند و حرف ها و تهدیدهایی که بر زبان جاری می کنند، همگی پوچ است و توهمی بیش نیست.
وی تاکید کرد: این تحول مثبت که انقلاب اسلامی در ایران و جهان ایجاد کرده است، همچنان ادامه خواهد یافت.
دکتر ادریس هانی اندیشمند و فرهیخته مغربی هم به تقدیر از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال مسائل مهم امت اسلام به ویژه مسئله فلسطین پرداخت و گفت: درکتابی به این نکته اشاره کردم که نبرد ما، نبرد تمدنی در طول تاریخ بوده است. هنگامی که امام خامنه ای از هنر صحبت می کنند، نشان می دهد که ایشان در زمینه هنری نقش بسیار اساسی حتی در دوران جنگ تحمیلی(رژیم صدام) علیه ایران(دوران دفاع مقدس) است.
وی با اشاره به تشدید تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام و تولید فیلمها و سریالهایی با محتوای ضد اسلامی و ضد فرهنگی برای منحرف کردن قشر جوان، بر غنی بودن فرهنگ ایران تاکید کرد و خواستار ترجمه آثار فرهنگی از جمله سریالها و فیلم های تاثیرگذار در حوزه اسلامی و مذهبی مانند فیلم حضرت مریم(س) شد که می تواند به صورت گسترده در کشورهای عربی تاثیرگذار باشد.
این اندیشمند برجسته مغربی تصریح کرد: ما در جنگ تمدنی با دشمنان، نباید خودمان را محدود کنیم و از هر ابزاری به ویژه در زمینه هنر برای مقابله با تهاجم آنها بهره بگیریم.
دکتر جمال زهران استاد دانشگاه قاهره هم در این نشست تاکید کرد: من چون در دانشگاه تدریس می کنم، ارزش قدرت نرم هنر و رسانه را به خوبی می دانم، این ابزارها هر چند غیرنظامی است، ولی نقش اساسی در افزایش بیش و بسیج ملتها علیه دشمنان امت اسلام دارد و ما باید بتوانیم در نبرد با دشمنان به خوبی از این ابزارها استفاده کنیم.
وی افزود: ما به عنوان شخصیت های فعال در حوزه مقاومت در کنار فرهنگ و رسانه باید از این ابزارها استفاده و پشتیبانی کنیم و به ویژه در خصوص نوار غزه که شاهد سانسور شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه این مردم بی دفاع هستیم، حقایق و واقعیت ها در این زمینه را به جهانیان منتقل و آنها را از جنایات صهیونیستها آگاه کنیم.
زهران اظهار داشت: امت اسلام دارای تمدن است، این در حالی است که آمریکا و اروپا تمدنی از خود ندارند و زمانی که اروپا در تاریکی به سر می برد، ما(کشورهای اسلامی) تمدن درخشان داشتیم و به عنوان مثال شخصیت های برجسته اسلامی همچون ابن سینا، حتی آثار و کتابهایشان در اروپا تدریس می شود.
این اندیشمند مصری تاکید کرد که اکثریت ملتهای اسلامی و عربی با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالف هستند.
احسان عطایا از رهبران جهاد اسلامی هم بر اهمیت ادامه حمایت از مردم مظلوم غزه و مقاومت شجاع آن تاکید کرد .
در ادامه این نشست، اعضای دیگری از تجمع جهانی دفاع ازگزینه مقاومت سخنرانی کردند که مهمترین محورهای سخنانشان به این شرح است.
رژیم صهیونیستی، اولین دشمن بشریت است و باید در زمینه مقابله با این رژیم و نیز مقابله با فرهنگ امپریالیستی که بر جهان سلطه یافته، فعالیت منسجم و هماهنگی داشته باشیم .
دولت آمریکا به این خاطر شهید سلیمانی را ترور کرد، چون احساس می کرد او خطری برای آمریکا و طمع ورزی های این کشور به شمار می رود.
جنگ رسانه ای شدیدی علیه قهرمانان واقعی همچون شهید سلیمانی از سوی دشمنان جریان دارد به همین سبب باید شخصیت های واقعی مانند شهید سلیمانی را به جهانیان معرفی و با اوهام دولت آمریکا علیه آزادگان و قهرمانان واقعی خود مقابله کنیم.
نبرد امروز ما با صهیونیست ها و آمریکا این است که ما به عنوان محور مقاومت بایداحساس مسئولیت بیشتری داشته باشیم و در راستای آگاه سازی مردم دنیا علیه دشمنان بیشتر تلاش کنیم.
رسانه های غربی هرگز بی طرف نیستند و ادعای بی طرفی آنها، دروغ است، ما باید با هم افزایی در راستای ارسال حقیقت و فرهنگ مقاومت به جهانیان تلاش کنیم.
ضرورت دارد زبان مشترکی برای غلبه بر جنگ رسانه های و نرم دشمنان و ارسال حقایق به جهانیان ایجاد شود، ارسال پیام واقعی از همه چیز قوی تر است.
صهیونیستها همچنان به توطئه های خود علیه امت اسلام ادامه میدهند، به همین سبب مقاومت باید ادامه پیدا کند و نباید امید خود را از دست بدهیم.
باید برنامه هایی برای مقابله با طرحها و توطئه های رژیم صهیونیستی در قاره آفریقا تدوین و اجرا شود، صهیونیستها به طور خاص علیه جوانان قاره آفریقا فعالیت می کنند.
محور مقاومت باید با ابتکارعمل های پیاپی، رژیم صهیونیستی را در موضع انفعال قرار دهد و محاسبات این رژیم را برهم بزند. وحدت میادین دوباره باید فعال شود.
شرایط امروز رژیم صهیونیستی، به این رژیم اجازه ادامه جنگ را نخواهد داد.
لزوم فعال سازی سازمان های مردم نهاد(ان جی او ها) برای حمایت از مقاومت یکی دیگر از محورهای مورد تاکید سخنرانان در این نشست بود.
افزایش نفرت از صهیونیسم در جهان در پی جنایات جنگی و ضد بشری مستمر رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و تجاوزات پیاپی این رژیم به کشورهای منطقه و اشغال بخشهایی از خاک سوریه از دیگر نکاتی بود که سخنرانان در این نشست به آن اشاره کردند.
تاکید بر لزوم مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان علیه امت اسلام و تقویت رسانه های محور مقاومت برای خنثی سازی توطئه های دشمنان یکی دیگر از نکات مورد توجه در سخنرانی شرکت کنندگان در این نشست بود.
محمد مهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در سخنان پایانی در این نشست گفت: هنرمندان ایرانی به ویژه پس از عملیات طوفان الاقصی توانستند در موضوع فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی و امپریالیسم جهانی آثار و محصولات ارزشمندی تولید کنند.
وی خاطر نشان کرد: برای مبارزه هنری رسانه ای به همکاری مشترک میان ملتها و گروهها و سازمانهای هنری نیاز داریم.
وی در پاسخ به پیشنهاد یکی از سخنرانان خارجی در این نشست درباره اهمیت ترجمه فیلمهای تولید شده در حوزه مقاومت و انقلاب اسلامی به زبانهای مختلف گفت: ترجمه خوب است، ولی کار مشترک بسیار اهمیت دارد و ما برای همکاری مشترک فرهنگی هنری آمادگی داریم و البته همکاری هایی را عملا در این زمینه آغاز کرده ایم.
دادمان اظهار داشت: نکته ای که ما در حوزه هنری بر آن تمرکز کرده ایم، توجه به مخاطب کودک و نوجوان و تولید محصولاتی در ارتباط با این قشر است و باید برای انتقال فرهنگ مقاومت به نسل کودک و نوجوان در جهان، محصولات فرهنگی تولید کنیم.
وی خاطر نشان کرد: ما با امپراطوری رسانه ای غرب روبرو هستیم که اجازه نمی دهند محتواهای مقاومت و انقلاب اسلامی به دلهای تشنه حقایق در جهان نفوذ کند و باید در این زمینه با هم افزایی و تشریک مساعی با این توطئه ها مقابله کنیم.
دادمان گفت: نکته مهم دیگری که باید در دستورکار قراردهیم، معرفی قهرمانان واقعی خودمان در برابر قهرمانان پوشالی دست ساز صنعت پروپاگاندای آمریکایی صهیونیستی است.
وی در پایان اظهار داشت: باید سازمان تماشای جدیدی را تاسیس کنیم تا محصولاتی را با فرهنگ مقاومت تولید و منتقل کنیم و این میتواند دستورکار مجامع گفتمانی مقاومت باشد.
انتهای پیام/
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1019782/تاکید-بر-اهمیت-اتحاد-رسانهای-فرهنگی-محور-مقاومت-برای-مقابله-با-جنگ-نرم-محور-صهیونیستی-آمریکایی