پیام
خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، رزمایش ملی «سفارتخانه مقاومت»، با شعار «هر مدرسه یک سفارتخانه، هر دانشآموز یک سفیر مقاومت»، با هدف تقویت نقشآفرینی مدارس در تبیین جریان مقاومت آغاز شده است.
این رزمایش پس از شهادت شهید سیدحسن نصرالله، با تلاش دانشآموزان و فرهنگیان کشور، مسیر تازهای را در ترویج ارزشهای مقاومت گشوده است.
در گام نخست، که از مهر تا آذر 1403 برگزار شد، بیش از 850 مدرسه با مشارکت مدیران، معلمان و دانشآموزان، به «سفارتخانههای مقاومت» تبدیل شدند و فعالیتهای خود را در زمینه ارتقای آگاهی و بصیرت، آغاز کردند.
اکنون در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، همراه با شور و شعور دانشآموزان و مدارس سراسر کشور، رزمایش وارد گام دوم خود میشود.
هدف این گام، گسترش پیام مقاومت از مدرسهای به مدرسه دیگر و حتی فراتر از مرزهاست؛ تا با همدلی و اقدام مشترک، تأثیری ماندگارتر بر آینده جریان مقاومت بگذاریم.
گام دوم با شعار «روایت پیشرفت و رؤیای مقاومت» آغاز شده است و در این گام رزمایش، محوریت فعالیتها بر دو موضوع کلیدی «روایت پیشرفت مقاومت» و «رؤیای جمعی مقاومت» بنا شده است.
مقاومت از گذشته تا به امروز، با امیدها و رویاهایی که در دلها زنده ماندهاند، بر چالشها غلبه کرده و مسیر پیشرفت خود را ادامه داده است و گام دوم رزمایش تلاش دارد تا آیندهای مبتنی بر مقاومت مشترک و آرمانگرایی ترسیم کرده و «رؤیای مقاومت» را به زبان دانشآموزان جهان روایت کند.
فعالیتهای این گام، از گفتوگو درباره آینده مقاومت تا ایجاد تصویرسازیهای جمعی از «رؤیای مقاومت»، همه در قالب رویدادهایی هدفمند طراحی شدهاند و امید است این اقدامات، الهامبخش جریانهای مقاومتی در دانشآموزان سایر کشورها نیز باشد.
چگونه در گام دوم مشارکت کنیم؟
مدارس میتوانند بر اساس امکانات و خلاقیتهای خود، از قالبهای متنوع و متعدد که د ادامه میآید برای پیادهسازی این برنامهها استفاده کنند:
- برگزاری نمایشگاهها و روایتگریها
- ایجاد ایستگاههای محلی و شهری
- تولید محتوای مجازی و مکتوب
- راهاندازی مسابقات و پویشها
- برگزاری رویدادهای نوآورانه همچون ایدهپردازی آینده مقاومت
- تشکیل گروههای جهادی دانشآموزی یا رویدادهایی همچون شهرآوردهای ملی
برنامهها میتوانند در سه سطح مدرسه، محله و شهر طراحی و اجرا شوند.
ثبتنام و پشتیبانی
مدارس علاقهمند به پیوستن به این رزمایش ملی، میتوانند با مراجعه به وبسایت [ sefarat.moghavemat.org]، مدرسه خود را به عنوان یک «سفارتخانه مقاومت» ثبت کنند.
علاوه بر آن، دستورالعملها و بستههای آموزشی و محتوایی مورد نیاز در این وبسایت در دسترس خواهد بود و مدارس میتوانند از پشتیبانی فکری و هماهنگی ستاد رزمایش بهرهمند شوند.
پس از ثبتنام و تشکیل «هسته مقاومت دانشآموزی» در هر مدرسه، گزارشها و فعالیتهای انجامشده به منظور بهرهگیری از تجربهها و همافزایی، به دبیرخانه رزمایش ارسال خواهد شد.
دانش آموزان نیز میتوانند، برای ثبت خود به عنوان سفیر (دانشآموز) به تارنمای safir.moghavemat.org مراجعه کرده و خود را به عنوان یک «سفیر دانش آموز» ثبت کنند.
آغاز گام دوم با یک پویش ویژه
در آغاز گام دوم، پویشی هیجانانگیز و خلاقانه «من یک سفیر مقاومت هستم» طراحی شده است، که در این پویش، دانشآموزان به تهیه یک ویدئوی کوتاه از خود دعوت میشوند، در این ویدئو، دانشآموز پشت تابلو مدرسه خود میایستد و میگوید: «من یک سفیر مقاومت هستم و اینجا سفارتخانه مقاومت است.»
سپس این ویدئو را برای ادمینهای تعیینشده در سفارتخانه ارسال میکنند.
بهترین ویدئوها در صفحات مربوطه منتشر شده و به برگزیدگان نیز جوایزی تعلق خواهد گرفت.
این پویش، گامی مؤثر برای شناساندن «سفارتخانههای مقاومت» به ایران و جهان است.
کد خبر 6353833
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1034411/آغاز-گام-دوم-رزمایش-ملی-«سفارتخانه-مقاومت»؛مدارس-و-دانش-آموزان-چطور-ثبت-نام-کنند