پیام خوزستان
افتتاح 2200 واحد مسکن و 56 کیلومتر راه در خوزستان
چهارشنبه 3 بهمن 1403 - 11:59:16
پیام خوزستان - ایسنا / وزیر راه و شهرسازی همراه با رئیس جمهور عصر چهارشنبه سوم بهمن ماه به منظور بازدید و یا آغاز به کار تعدادی از پروژه‌های حوزه راه و مسکن استان خوزستان عازم اهواز می‌شود. 
فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی و نماینده دولت در خرمشهر، امروز همراه با رئیس‌جمهور به استان خوزستان سفر می‌کند. این سفر با هدف بررسی و پیشبرد پروژه‌های مهم حوزه راه و شهرسازی در این استان انجام می‌شود.
صادق در بدو ورود خود به اهواز از پروژه فاز 2 محوطه و مرکز پایش تصویری و تجهیزات فرودگاه این شهر بازدید خواهد کرد. بازدید از کمربندی ورود به محور اهواز – خرمشهر و بازدید از 74 دستگاه ماشین‌آلات واردشده به استان نیز در برنامه‌های بعدی وی قرار دارد.
همزمان با سفر وزیر راه و شهرسازی به خوزستان، 2 هزار و 200 واحد مسکن ملی و همچنین پروژه‌های حوزه راه‌سازی به طول 56 کیلومتر افتتاح خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی سپس وارد خرمشهر خواهد شد و از سایت 100 هکتاری الحاقی به شهر خرمشهر و همچنین محله سوم خرداد (بافت فرسوده) این شهر بازدید می‌کند.
بازدید از محله بازار سیف و صفا و گفتگو با مردم محلی از دیگر برنامه‌های صادق در این سفر است.
کلنگ‌زنی ایستگاه راه‌آهن در شلمچه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های سفر وزیر راه و شهرسازی است. وی همچنین از بندر خرمشهر نیز بازدید خواهد کرد.
شرکت در جلسه شورای اداری خرمشهر و جلسه شورای هماهنگی اهواز از دیگر برنامه‌های این سفر است.
این سفر در راستای تلاش برای توسعه زیرساخت‌های عمرانی، حمل‌ونقل و ارتقای سطح خدمات به مردم خوزستان انجام می‌شود.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1035113/افتتاح-2200-واحد-مسکن-و-56-کیلومتر-راه-در-خوزستان
بستن   چاپ