پیام
خوزستان - مهدی شاهوردی، هنرمند البرزی اخیرا با خلق دیوارنگاره میدان فلسطین، به روایت بصری مقاومت مردم غزه پرداخته و از این طریق صدای مظلومان شده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مهدی شاهوردی، هنرمند البرزی در سال 1361 متولد شده و حدود 20 سال است که در حوزه گرافیک فعالیت میکند و تجربه همکاری با سازمانها و نهادهای مختلفی را در کارنامه هنری خود دارد.
او در زمینههای طراحی جلد کتاب، پوستر، لوگو، تایپوگرافی و اینفوگرافیک فعالیت کرده و در حال حاضر به عنوان یک طراح، عمدتاً در حوزه صفحه آرایی آثار علمی و پژوهشی مشغول است.
در سال های پیش، به ویژه یک سال و نیم گذشته از عملیات غرورآفرین طوفان الاقصی، این هنرمند البرزی بیشتر تمرکز خود را بر طراحی پوسترهایی با موضوع جبهه مقاومت معطوف کرد و از آنجاکه احساس میکرد رسالتی بر دوش دارد تا با هنرش به جامعه خدمت کند، تمام تلاش خود را به کار گرفت تا بتواند در عرصه تخصصی خویش، به آنچه وظایف انسانی و هنری خود میدانست عمل کند.
وی در این رابطه میگوید: تعدادی پوستر طراحی کردم که توسط مجموعههای مختلف منتشر شد و خودم نیز در کانال شخصی خویش آنها را انتشار دادم که بعضا مورد استقبال عمومی قرار گرفتند. با انگیزه ایجاد یک بستر مشترک برای رشد و تعالی هنرمندان گرافیک و استفاده از ظرفیتهای یکدیگر و به اشتراکگذاری تجربیات، تصمیم گرفتیم به همراه چند تن از دوستان همفکر، مجمع طراحان گرافیک البرز را تاسیس کنیم.
شاهوردی تاسیس این مجمع را گامی مهم در جهت ایجاد یک جامعه هنری پویا و فعال در استان میداند و عنوان میکند: در این سالها همواره برنامههای گرافیکی مختلفی را در استانهای البرز و تهران و ... اجرا کردهایم. همکاری نزدیک هنرمندان عضو مجمع، منجر به خلق آثار ارزشمندی شده که در رویدادهای مختلف به نمایش گذاشته و با استقبال گسترده مخاطبان روبرو شدهاند.
این هنرمند البرزی بیان میکند: مجمع رسم در عین حفظ استقلال خود، همواره به دنبال گسترش همکاری با سایر نهادهای فرهنگی و هنری، به ویژه حوزه هنری استان البرز بوده است. این همکاریهای متقابل نه تنها به غنیسازی فعالیتهای مجمع کمک کرده، بلکه به توسعه و ارتقای سطح کیفی هنرهای تجسمی در استان نیز کمک شایانی داشته است.
وی با بیان اینکه حمایتهای ارزشمند حوزه هنری البرز از مجمع رسم، نشان از اهمیت و جایگاه این مجمع در حوزه فرهنگ و هنر استان دارد، اظهار میکند: سبک و تکنیک طراحی هر اثر، به عوامل مختلفی مانند موضوع، مخاطب و هدف اثر بستگی دارد. ما در طراحی آثار خود، از تنوع سبکها و تکنیکها استفاده میکنیم تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن، ایدههای خود را به تصویر بکشیم.
شاهوردی اذعان می کند: در یک سال و نیم گذشته، با توجه به رویدادهای مهم و حساس منطقه، بهخصوص مقاومت مردم فلسطین، تلاش کردیم تا با هنر طراحی، به این وقایع واکنش نشان دهیم. پیگیری روزانه اخبار و رویدادهای دردناک این مناطق، انگیزهای قوی برای خلق آثار بود. ایدههای بسیاری به ذهنم میرسید که سعی میکردم با انتخاب سبکهای مناسب، آنها را به آثار هنری تبدیل کنم.
این هنرمند البرزی در حوزه گرافیک ادامه میدهد: از جمله رویدادهایی که به آن پرداختهام، میتوان به مقاومت مردم غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی، مبارزات مردم لبنان، یمن و عراق و حوادث داخلی اشاره کرد. برای مثال، پوستر وعده صادق که به مقاومت مردم فلسطین پرداخته، از جمله آثار شاخصی است که با استقبال مخاطبان مواجه شده است.
مهدی شاهوردی اخیرا با خلق دیوارنگاره میدان فلسطین، به روایت بصری مقاومت مردم غزه پرداخته است. این اثر هنری که با استفاده از تکنیکهای نوین گرافیکی مانند هوش مصنوعی و فتومنتاژ طراحی شده، به عنوان یک نماد هنری از حمایت از مردم فلسطین شناخته میشود. در این طرح، زمینه سفید پرچم اسرائیل که مجبور به تسلیم در برابر اراده مردم غزه شده، پیام روشنی را به مخاطب منتقل میکند.
دیوارنگاره میدان فلسطین، با طراحی هنرمندانه شاهوردی، توانسته توجه بسیاری را به خود جلب کند. این اثر با استقبال گسترده مخاطبان مواجه شده و بازخوردهای مثبتی را به دنبال داشته است. این موضوع نشان میدهد که هنر میتواند نقش مؤثری در انتقال پیامها و ایجاد ارتباط با مخاطبان داشته باشد. بازخوردهای مثبت این اثر، نشان دهنده تاثیر هنر در ایجاد وحدت و همبستگی میان مردم است.
شاهوردی میگوید: البرز از پتانسیل بالایی در حوزه هنرهای تجسمی برخوردار بوده و وجود هنرمندان توانمند و خلاق در این استان، این ظرفیت را دوچندان کرده است اما برای شکوفایی این استعدادها، نیازمند حمایتهای بیشتر و ایجاد زیرساختهای مناسب هستیم. تجربه مجمع رسم نشان داده که با ایجاد یک بستر مناسب، هنرمندان میتوانند به موفقیت دست یابند و در سطح ملی و حتی بینالمللی مطرح شوند.
این هنرمندان البرزی تاکید می کند: ضروری است که نهادهای متولی فرهنگ و هنر، توجه بیشتری به این هنرمندان داشته باشند و با ایجاد امکانات و زیرساخت های مناسب و حمایتهای لازم، زمینه را برای رشد و شکوفایی آنها فراهم کنند. با این اقدام، میتوانیم به ایجاد یک جامعه هنری پویا و فعال کمک کنیم و به این ترتیب، در ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی استان نقش موثر و چشمگیری داشته باشیم.
انتهای پیام/
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1036539/مقاومت-در-قاب-هنر؛-هنرمند-البرزی-صدای-مظلومان-شد