پیام
خوزستان - معاون ابتدایی اداره کل آموزش وپرورش
خوزستان با بیان اینکه بیشترین آمار بازماندههای تحصیلی مربوط به سنین 15،16و17 ساله و 6 تا 7 سال در دوران ابتدایی است، گفت:با اجرای طرح شهید محمودوند تاکنون بیش از 9درصد از این دانش آموزان یعنی 1070 نفر جذب شدهاند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از
اهواز، سیده فرانک موسوی در تشریح آخرین خبرها از وضعیت دانش آموزان بازمانده از تحصیل در استان
خوزستان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: شناسایی و جذب دانشآموزان بازمانده از تحصیل یک اقدام ملی است و برای تحقق آن باید سایر سازمانها از جمله دستگاه قضائی در کنار آموزش و پرورش باشند.
وی ادامه داد: طرح شهید محمودوند برای بازگشت دانشآموزان بازمانده از تحصیل به کلاس درس عملیاتی شده است؛ همچنین برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل نیروی صد درصد پیگیری کننده تعیین کردیم.
معاون ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به جزییات این طرح گفت: برای شناسه هر پنج دانش آموز یک مدیر، معلم یا یکی از همکارانمان که در کادر اداری هستند جهت پیگیری تعیین شده اند.
وی با اشاره به نتیجه پیگیری های انجام شده ادامه داد: 6/91درصد افراد لازم تحصیل استان جزو بازماندهها بودند که بیشترین آمار در سنین 15_16و17 ساله بود. همچنین در دوره ابتدایی کودکان 6 تا 7 ساله بیشترین آمار را داشتند. دانش آموزانی که برای مقطع اول ابتدایی ثبت نام نکرده بودند.
موسوی اظهار داشت: زمانی که آمدیم برای همه بچه ها پیگیر کننده تعیین کردیم 9درصد معادل هزار و هفتاد و یک نفر از آنها جذب شدند که از این تعداد 921 نفر ابتدایی بودند. وضعیتی که برای ما پیش بینی کردند به این صورت بود که 30 درصد از این بچههایی که پیگیر کننده داشتند جذب کنیم ولی چیزی در حدود 10 درصد تا الان توانستیم جذب کنیم.
وی بابیان اینکه در برخی از مناطق آمار بازمانده از تحصیل مان خیلی بالاتر است گفت: از قبیل کرخه، عشایر، شادگان، هویزه، بستان و کارون بیش از 10 درصد بچههای این مناطق بازمانده اند که توجه زیادی می خواهند.
موسوی با اشاره به مشکلات پیگیرکنندگان ادامه داد: زمانی که پیگیر کننده ما از طریق کدهایی(تلفن،آدرس) که در سامانه است ارتباط برقرارمی کند با مشکلاتی از قبیل مهاجرت یا فوت کودکان مواجه می شود، البته در سامانه ثبت احوال فوت آنها ثبت نشده است، بنابراین اثبات فوت شده اینها برای ما سخت است اگرچه استشهاد محلی میکنیم ولی ثبت احوال قبول نمیکند، حتی بر اساس سه شاهد ما باز هم اداره ثبت احوال آن را فوت شده اعلام نمی کند.
معاون ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش
خوزستان گفت: همچنین بیشترین علت بازماندگی از تحصیل دانشآموزان در
خوزستان فقر مالی، فقر فرهنگی و نیز دلایل زیاد دیگری است که برای حل این مشکلات نیاز به همراهی همه دستگاهها و انجمنها با آموزش و پرورش است تا دانشآموزی در این سرزمین از مدرسه جا نماند.
وی با بیان اینکه عمده مشکل ما این است که آدرس ها تغییر کرده و نقل و مکان کرده اند و این آدرس ها مربوط به زمان تولد آنها است گفت: به عنوان مثال کودکی در اهواز متولد شده الان ممکن است در استان دیگری حتی خارج کشور رفته باشد ما گاهی اطلاعات دقیقی از این دانش آموزان در اختیار نداریم یا دانش آموز اصلا تا الان نیامده ثبت نام کند تا ما بتوانیم آن را پیدا کنیم.
موسوی تصریح کرد: سازمان هدفمندسازی یارانهها برای شناسایی مکان زندگی کودکان بازمانده از تحصیل میتواند به آموزش و پرورش کمک کند.
وی افزود: آموزش و پرورش به تنهایی توان حل تمام مشکلات دانشآموزان بازمانده از تحصیل برای بازگشت آنها به مدرسه را ندارد. تنها جذب این دانشآموزان در کلاس درس مهم نیست و باید اقدامات لازم برای ماندگاری آنها در مدرسه انجام شود.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش
خوزستان ادامه داد: آموزش و پرورش
خوزستان برای حمایت از دانشآموزان بازمانده از تحصیل و ماندگاری آنها در کلاس درس نیاز به تامین اعتبار دارد.
انتهای پیام/
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1043249/جذب-1070-دانشآموز-بازمانده-از-تحصیل-با-طرح-شهید-محمودوند