پیام خوزستان
آخرین وضعیت آرمان امیدی خواننده خوش صدای عصر جدید بعد از تصادف !
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 13:48:47
پیام خوزستان - رئیس بیمارستان گلستان اهواز از وضعیت خوب آرمان امیدی خبر داد.
به گزارش حوادث پلاس به نقل از رکنا، رئیس بیمارستان گلستان اهواز در اعلام جدیدترین وضعیت آرمان امیدی، خواننده مسجد سلیمانی گفت: سطح هوشیاری آرمان از 3 به 7 افزایش داشته و به همین دلیل خونریزی او قطع شده و واکنش هایی را به محیط اطراف خود نشان داده است.
شرایط او استیبل است.
عارف شرهانی سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از کشته شدن دو نفر و مصدوم شدن 6 تن در حوادث خوزستان خبر داد . اظهار کرد: در پی واژگونی یک خودروی پژو پارس که ساعت 22:05 شامگاه شنبه (13 بهمن ماه) در مسجدسلیمان رخ داد، یک مرد 28 ساله و یک زن 30 ساله فوت کردند که براساس گزارشات دو متوفی خواهر و شوهرخواهر آرمان امیدی بودند.
وی افزود: همچنین در این حادثه یک مرد ساله مصدوم شد که توسط تکنسین‌های اورژانس 115 به بیمارستان 22 بهمن مسجدسلیمان انتقال یافت.
وی افزود: با پیگیری‌های استاندار خوزستان، نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و با هماهنگی اورژانس هوایی و هوانیروز ارتش، از بیمارستان 22 بهمن مسجدسلیمان به بیمارستان گلستان اهواز اعزام شد.
دکتر نیک خلق ادامه داد: این نوجوان که دچار آسیب شدید شده بود، پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی در مسجدسلیمان، هم اکنون در بیمارستان گلستان اهواز به عنوان مرکز تخصصی تروما، تحت خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمانی قرار دارد.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1044814/آخرین-وضعیت-آرمان-امیدی-خواننده-خوش-صدای-عصر-جدید-بعد-از-تصادف-!
بستن   چاپ