پیام خوزستان
زنگنه: شکایت‌های متعددی از خالی‌فروشی آنلاین طلا داریم
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 09:42:37
پیام خوزستان - ایلنا /یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت:ما الان موارد متعدد شکایت داریم که طرف رفته است پول داده و طلا خریده، الان به هر دلیلی می‌خواهد طلایی که خریداری کرده است را تحویل بگیرد و آن مجموعه طلا ندارند بدهند، در واقع خالی فروشی کرده‌اند. 
محسن زنگنه درباره پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا و هشدار درباره این نوع خرید و فروش گفت: وقتی وزیر اقتصاد سیگنال می‌دهد همین می‌شود. ببینید ما مردم خوب و فهمیده‌ای داریم، می‌دانند پول‌شان را کجا بگذارند.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان این‌که هر زمان مردم متضرر شدند به جهت اعتمادی بوده که به مسئولین ‌کردند، یادآور شد: در بورس هم در سال‌های 97 و 98 این اتفاق افتاد و امروز متاسفانه در حوزه طلا‌. با این عنوان که قیمت طلا در حال بالا رفتن است و اونس جهانی در حال بالا رفتن است مشخص است با این اظهارات این حجم از سرمایه وارد حوزه طلا می‌شود.
وی ادامه داد: بعد اگر بنا به هر دلیلی طلا سقوط کند و حباب طلا بشکند واقعا جمع کثیری از مردم متضرر می‌شوند. ضمن این‌که واقعا درست است این منابع از بانک و بورس بیرون بیاید و به سمت طلا برود؟ این تدبیر دولت را می‌خواهد.
زنگنه با اشاره به این‌که پلتفرم‌ها بدون مجوز هستند، عنوان کرد: ما الان موارد متعددی از شکایت داریم که طرف رفته پول داده و طلا خریده، الان به هر دلیلی می‌خواهد طلایی که خریداری کرده را تحویل بگیرد و آن مجموعه طلا ندارند که بدهند، در واقع خالی‌فروشی کرده است. وقتی بدون ضابطه تبلیغ می‌کنند و بیلبورد می‌زند، همین می‌شود.

وی تاکید کرد: مردم اعتماد می‌کنند، مردم می‌خواهند تورم باعث کاهش ثروت‌شان نشود، می‌روند طلا می‌گیرند، اگر خدایی ناکرده به هر دلیلی بابت این پولی که داده‌‌اند طلا نگیرند، فردا مسئولیت گرفتاری این 10 میلیون نفری که من شنیده‌‌ام طلا خریداری کرده‌اند با وزارت اقتصاد و دولت است.
این نماینده مجلس گفت: متاسفانه در این مواقع وزیر اقتصاد که باید جایگاه نظارتی و هدایت نقدینگی به سمت صحیح را داشته باشد خودش می‌آید امیدواری می‌دهد ‌که طلا ارزان نمی‌شود و خب همین می‌شود که مردم هم می‌خرند.
وی درباره این‌که در صورت خالی فروشی پلتفرم‌ها در حوزه طلا تاوان این کار را چه کسی باید بدهد، گفت: دولت برای چه پول مردم را بدهد، این شرکت‌ها خصوصی هستند؛ اکثرشان متاسفانه خصوصی هستند و وقتی مشکلی ایجاد شود مسلما دولت هزینه‌ای متقبل نمی‌شود.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1045510/زنگنه--شکایت‌های-متعددی-از-خالی‌فروشی-آنلاین-طلا-داریم
بستن   چاپ