پیام خوزستان
پژوهشکده منطقه‌ای استاندارد در حوزه نیشکر تاسیس می‌شود
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 17:10:29
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، فرزانه انصاری ظهر امروز سه‌شنبه در مراسم معارفه سرپرست اداره‌کل استاندارد خوزستان با تقدیر از زحمات علی داودی، مدیرکل پیشین استاندارد خوزستان، بر جایگاه استراتژیک این استان و عملکرد مثبت اداره کل استاندارد آن در ارزیابی‌های اخیر تأکید کرد.
انصاری با اشاره به قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، این سازمان را مرجع رسمی حاکمیتی در سیاست‌گذاری، نظارت و هدایت نظام استاندارد خواند و بر نقش آن در اطمینان‌بخشی به کیفیت کالا و خدمات تأکید کرد.
وی همچنین با استناد به فرمایشات رئیس‌جمهور مبنی بر اولویت کیفیت بر کمیت در تولید، وظیفه اصلی سازمان را تضمین کیفیت کالاهای وارداتی و صادراتی عنوان کرد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، عملکرد اداره کل استاندارد خوزستان را مثبت ارزیابی کرد و از سایر دستگاه‌های اجرایی خواست تا برای بهبود شرایط تولیدکنندگان با این اداره کل همکاری بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به رتبه دوم خوزستان در تولید ناخالص داخلی کشور، بر نقش حیاتی استانداردسازی در ارتقا شاخص‌های اقتصادی تأکید کرد.
انصاری همچنین به اهمیت تدوین استانداردهای ملی برای تعیین کیفیت و بررسی تأثیر استانداردسازی بر اقتصاد اشاره و بیان کرد که این شاخص‌ها باید به دولت ارائه شوند.
وی افزود: «باید نیازهای کشور را شناسایی کرده و با برنامه‌ریزی دقیق، هزینه‌های دولتی را کاهش دهیم تا استانداردها در دسترس عموم قرار گیرند و سهم بیشتری از بازارهای جهانی را کسب کنیم.»
با توجه به شرایط خاص اقلیمی خوزستان، انصاری بر اهمیت هوشمندسازی استانداردها در حوزه کشاورزی و تدوین استانداردهای مرتبط با این شرایط تأکید کرد.
وی همچنین از برنامه‌های آینده سازمان ملی استاندارد ایران برای تأسیس پژوهشکده‌های منطقه‌ای، به‌ویژه در حوزه نیشکر، خبر داد.
کد خبر 6368552

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1045956/پژوهشکده-منطقه‌ای-استاندارد-در-حوزه-نیشکر-تاسیس-می‌شود
بستن   چاپ