پیام خوزستان
خداحافظی هالپ از دنیای تنیس
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 09:48:12
پیام خوزستان - تسنیم /تنیسور برجسته رومانیایی و قهرمان دو دوره گرنداسلم جزئیات بیشتری درباره تصمیمش برای پایان دادن به دوران حرفه‌ای ارائه کرد.
سیمونا هالپ، شماره یک پیشین جهان پس از شکست مقابل لوسیا برونزتی ایتالیایی (1:6، 1:6) در دور اول تورنمنت WTA-250 در کلوژ-ناپوکا گفت: آرامش پیدا کردم و پاک هستم. رسوایی دوپینگ روی روان من تأثیری نداشت، اما من را از مسیر خارج کرد. می‌خواهم استراحت کنم و از نظر روحی خسته هستم. دیگر نمی‌خواهم برنامه‌ریزی کنم، نمی‌دانیم در زندگی چه اتفاقی خواهد افتاد، اما این خداحافظی با مردم کلوژ-ناپوکا بود. این پایان درستی است، زیرا اگر هر روز تمرین نکنید، با آن کنار نخواهید آمد
این تنیسور رومانیایی خاطرنشان کرد: نمی‌خواهم همه چیز خیلی ساده به نظر برسد. احساسات و تجربیات زیادی در درون من وجود دارد. واقع‌بین هستم و می‌دانم چه کاری باید انجام دهم. مغز و بدن من دیگر نمی‌توانند این کار را انجام دهند. از نظر حرفه‌ای آن‌قدر از خودم راضی هستم که تصمیم‌گیری برایم آسان بود. فهمیدم که در 15 سال گذشته چقدر برایم سخت بوده است. شاید چیز دیگری در زندگی وجود داشته باشد و می‌خواهم از آنچه اکنون احساس می‌کنم، لذت ببرم. فکر می‌کنم زمان آن رسیده که به جهات دیگری نگاه کنیم.
سیمونا هالپ پیش از این به دلیل نقض قوانین ضد دوپینگ به مدت چهار سال محروم شد که دادگاه داوری ورزش (CAS) شکایت او را پذیرفت و مدت آن را به 9 ماه کاهش داد.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1046365/خداحافظی-هالپ-از-دنیای-تنیس
بستن   چاپ