پیام
خوزستان - به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، دبیر همایش بین المللی"طوفانالاقصی؛ روایت ها و واقعیت ها" گفت: آنچه در غزه و فلسطین روی داده، جنگ اسرائیل علیه حماس و مقاومت نبوده، بلکه جنگ تمام غرب علیه مقاومت بوده است.
اکبر نصراللهی با اشاره حمایت های راهبردی و کشورهای غربی بویژه آمریکا از رژیم صهیونیستی افزود: اسرائیل در جنگ 16 ماهه علیه مقاومت، فقط ویترین و مجری بوده است؛ تجهیزات، فرماندهی و راهبردهای کشتار مردم در غزه، لبنان، سوریه و یمن، با آمریکا بوده است.
دبیر همایش بین المللی" طوفانالاقصی؛ روایت ها و واقعیت ها " با تشکر از خبرنگاران و روایان مقاومت گفت: آنچه که رسانههای جریان های اصلی تا امروز از وضعیت غزه و فلسطین روایت کرده اند، همه واقعیت نیست؛ دانشگاهیان و رسانه ها موظف هستند هم واقعیت ها را بشناسند و هم آنها را با بسته بندی مناسب سریع، صحیح و جامع روایت کنند و به افکار عمومی بشناساند.
رییس دانشکدگان جامعه و رسانه همچنین با آسیب شناسی پوشش اخبار مقاومت گفت: باوجود اقدامات درخور قدردانی رسانه های ایرانی درروایت جنایات رژیم صهیونیستی و مقاومت مردم فلسطین،غزه و لبنان، همچنان بواسطه روایت غیرحرفهای، ناکافی، غیرروندی و غیرهم افزا ابهامات زیادی درباره طوفان الاقصی و نیروهای مقاومت وجود دارد.
نصراللهی تاکید کرد: طوفان الاقصی واکنش طبیعی حماس و مردم غزه به سال ها جنایات رژیم صهیونیستی بوده است و نباید آن را از هفتم اکتبر و از "وسط" روایت بلکه باید از "اول" یعنی دهه ها سال ستم و تحقیر و حبس و بی عدالتی و از موضع و جایگاه مردم غزه و حماس قضاوت و روایت کرد.
وی افزود: نتانیاهو" بارها نابودی حماس" و "آزادی گروگان ها " را دو هدف خود اعلام کرد: اما در جنگ 16 ماهه باوجود قتلعام 62 هزار نفر از مردم غزه و تخریب گسترده و بی سابقه نتوانسته است به هیچ یک از اهداف خود برسد درعین حال لشکر رسانه ای رژیم صهیونیستی راهبرد "روایت پیروزی " را در دستور کار خود قرار داده اند.
نویسنده کتاب راهنمای پوشش خبری گفت: رسانههای مستقل و مردمی با روایت روندی، حرفه ای، جامع و هم افزا می توانند با راهبرد"روایت پیروزی" رژیم صهیونیستی مقابله و روایت واقعی و درست " شکست " را محقق کنند.
دبیر همایش بین المللی" طوفانالاقصی؛ روایت ها و واقعیت ها" در بخش دیگری از سخنان خود با ارائه گزارشی از این همایش گفت: از زمان افتتاحیه همایش طوفانالاقصی در تاریخ 6 آذر 1402 تا امروز یعنی برگزاری اختتامیه آن، 35 پنل تخصصی در خصوص غزه و فلسطین در واحدهای مختلف سراسر کشور دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و حدود 100 استاد دانشگاه و محقق در این زمینه سخنرانی کردند. برگزاری 35 پنل و ارائه 100 سخنرانی بین افتتاحیه و اختتامیه یعنی 13 ماه نشان دهنده این است که دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع فلسطین نگاه احساسی، مقطعی و سطعی ندارد بلکه ریکرد روندی، عمقی و جامع دارد.
نصراللهی در پایان با اشاره به نقش مهم دانشگاه افزود: موضوع فلسطین و روایت جنایات و نسل کشی رژیم صهیونیستی به افتتاحیه و اختتامیه و دانشگاه آزاد محدود نیست؛ وقایع فلسطین با توجه به دارا بودن همه ارزش های خبری و همه نوع جنایت و اقدامات ضد حقوق بشری، باوجود تلخی هایی که داشت فرصت خوبی برای دانشگاهیان برای تحقیق و بررسی های علمی در زمینه های مختلف از جمله اجتماعی، اقتصادی، نظامی، زیست محیطی، حقوق بشری ورسانه ای است.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1046655/«طوفان-الاقصی»-واکنش-طبیعی-غزه-به-سالها-جنایت-رژیم-صهیونیستی