پیام خوزستان
شیخ نعیم قاسم: راه مقاومت و آزادی همچنان ادامه دارد
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 15:11:35
پیام خوزستان - به گزارش شبکه المنار، «شیخ نعیم قاسم» دبیر کل حزب‌الله لبنان در پیامی خطاب به مجروحان جنگ اخیر اعم از مردان، زنان و کودکان تأکید کرد: امتحان شما از کسانی که در راه خداوند مجاهدت می‌کنند، سخت‌تر است چرا که جراحت‌های دردناک شما هر لحظه همراه شماست بی‌آنکه شما را از ادامه فداکاری بازدارد.
دبیر کل حزب‌الله افزود: شما پیرو حضرت ابا الفضل العباس (ع) هستید؛ کسی که پاسدار راه سیدالشهدا حضرت امام حسین (ع) در اوج فداکاری در راه خدا و ایثار در راه او در کربلا برای یاری دین خدا و حق بود.
شیخ نعیم قاسم همچنین گفت: دشمن شما رژیم اسرائیل و حامی آن آمریکا، وحشی‌ترین طاغوت در جهان امروز ماست اما شما با جراحت خود آمال و آرزوهای آن را درهم شکسته و اهدافش را شکست دادید و تبدیل به صدای حقیقت شدید؛ شما وفاداران به سید شهدای امت اسلامی سید حسن نصرالله و تمامی شهدا، اسرا، مجروحان و مومنان این راه هستید؛ خداوند متعال شما را زنده نگه داشت تا مأموریت خود را کامل کنید و در حد توان خود ایفای نقش کنید.
وی تاکید کرد: راه مقاومت و آزادی ادامه دارد و با مجاهدان، مجروحان، اسرا و ملت وفادار و شریف، قوی‌تر می‌شود و این راه انبیا و ائمه، سیره حضرت مهدی (عج) و سیره امام خمینی (ره)، ولی ما امام خامنه‌ای (دام ظله)، سید شهدای امت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین است.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1047367/شیخ-نعیم-قاسم--راه-مقاومت-و-آزادی-همچنان-ادامه-دارد
بستن   چاپ