پیام خوزستان
استفاده از علوم و فناوری‌های جدید و به روز در فولاد خوزستان باید نهادینه شود
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 20:47:47
پیام خوزستان - به گزارش می‌متالز، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان گفت: استفاده از فناوری‌ها و علوم به روز و جدید در فولاد خوزستان باید نهادینه شود.
وی افزود: برای برون رفت از مشکلات موجود، همدلی و انسجام سازمانی باید در سازمان اتفاق بیفتد و در بحران‌ها مدیریت مبتنی بر فرصت‌محوری، موردنیاز است.
ابراهیمی تاکید کرد: ادبیات گفتارمحوری باید جای خود را به ادبیات برنامه‌محوری مبتنی بر واقعیت نگری و نه ایده‌آل نگری بدهد.
چالش‌های انرژی در سال جاری، ما را تحت فشار قرار داد و در زمان باقی مانده، باید حداکثر استفاده برای جبران عقب‌افتادگی‌های تولید انجام شود.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: در سال آینده تقسیم هزینه‌های واحد‌ها بر اساس بودجه مبتنی بر سیستم انجام خواهد شد. در شرایط موجود که تهدید‌های فراوانی ما را احاطه کرده، تفکر سیستمی بسیار به ما کمک خواهد کرد.
ابراهیمی با اشاره به وابستگی معیشت هزاران خانواده در استان به این مجموعه، گفت: چرخ فولاد خوزستان اگر بچرخد، زندگی بسیاری از خانوار‌های این استان روی روال خواهد بود. باید تلاش کنیم تا مجموعه روی پای خود بایستد تا معیشت هم استانی هایمان با چالش مواجه نشود.
وی افزود: مسوول مستقیم هر پروژه، با تفویض اختیاری که انجام می‌شود، مدیر آن پروژه است. در پروژه‌ها نباید نیروی انسانی ابزاری برای دریافت مطالبات پیمانکار شود. در شرایط فعلی حقوق و دستمزد نیروی انسانی، باید هم‌زمان با دیگر کارکنان شرکت پرداخت شود.
ابراهیمی ادامه داد: اطلاعات عملکرد پروژه‌ها باید از لحاظ مالی و صنعتی منسجم شود. آمادگی لازم برای ساماندهی و بازسازی فرآیند‌های شرکت باید ایجاد شود.
مدیرعامل افزود: استفاده از علم جدید و به روز در فولاد خوزستان باید نهادینه شود. حرکت به سمت هوش مصنوعی در کشور اتفاق افتاده و برای پیشرفت و عقب نماندن از این چرخه و به کارگیری تجهیزات، بحث آی‌تی و هوش مصنوعی در معاونت فن‌آوری تعریف و اجرایی شود. نیاز به تشکیل کمیته‌ی با موضوع هوشمندسازی احساس می‌شود.
وی با اشاره به عقب ماندن شرکت در استفاده از تکنولوژی، گفت: ما متناسب با شرایط حرکت نکرده‌ایم، کاری که از 10 الی 20 سال پیش باید انجام می‌دادیم، در سه سال گذشته در حال انجام است.
گفتنی است، در جلسه‌ی یاد شده در کنار بررسی مصوبات جلسه پیشین، بخش‌های مختلف به ارائه‌ی گزارش پرداختند.

پیام خوزستان

پیام خوزستان

پیام خوزستان


http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1047618/استفاده-از-علوم-و-فناوری‌های-جدید-و-به-روز-در-فولاد-خوزستان-باید-نهادینه-شود
بستن   چاپ