پیام خوزستان
سه برابر شدن تعداد ناوگان اتوبوسرانی اهواز طی 2 سال
شنبه 20 بهمن 1403 - 16:55:15
پیام خوزستان - معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به سه برابر شدن ناوگان اتوبوسرانی اهواز طی دوسال گفت: تا پیش از پایان سال طرح محدودیت ترافیک در کیانپارس و هسته مرکزی شهر در اهواز اجرایی می‌شود.
حجت‌اله سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: شهرداری اهواز طی دو سال گذشته ناوگان اتوبوسرانی خود را سه برابر افزایش داده و اگر شرکت‌های تولید کننده به تعهدات خود عمل کنند تا پایان نیمه اول سال 1404 تعداد اتوبوس‌ها به بیش از 400 دستگاه می‌رساند.
وی افزود: در حوزه تاکسیرانی نیز اقدامات خوبی انجام شده به گونه‌ای که طی این مدت به اندازه یک و نیم برابر ده سال گذشته نوسازی ناوگان صورت گرفته و اگر بانک‌ها و صنایع در زمینه اعطای وام به رانندگان همکاری نکند عملاً تلاش‌های شهرداری اهواز در حوزه توسعه تاکسیرانی کم اثر خواهد شد.
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز ادامه داد: تاکسی تعلق به شهرداری نیست بلکه برای شهر و شهروندان است، شهرداری تنها بر عملکرد آن‌ها نظارت می‌کند و تاکنون بیش از تعهدات خود در این زمینه عمل کرده است با این حال در صورت اعطای تسهیلات، شهرداری این آمادگی را دارد تا سود مازاد بر چهار درصد را پرداخت نماید تا به اقتصاد راننده تاکسی کمک شود.
سلیمانی اضافه کرد: در خصوص ایجاد محدوده طرح ترافیک اقدامات لازم انجام شده، دوربین‌ها نصب و تا پیش از پایان سال طرح محدودیت ترافیک در کیانپارس و هسته مرکزی شهر در اهواز اجرایی می‌شود.
وی با اشاره به قدردانی رئیس سازمان محیط زیست کشور از اقدامات انجام شده در حوزه توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، گفت: رئیس سازمان محیط زیست کشور که در حال تدوین بسته‌های ویژه برای نوسازی ناوگان فرسوده هستیم که به زودی ابلاغ می‌شود.
معاون خدمات حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز ادامه داد: 1 مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان تاکید کرده است که سازمان نظام پزشکی باید مدیریت جدی‌تری بر توزیع مطب‌های پزشکی داشته باشد تا به طور عادلانه در سطح شهر مطب‌های پزشکی توزیع شود.
کد خبر 838183

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1048798/سه-برابر-شدن-تعداد-ناوگان-اتوبوسرانی-اهواز-طی-2-سال
بستن   چاپ