پیام
خوزستان - آفتابنیوز :
فرمانده انتظامی دزفول: حدود 10 ماه قبل خبر مرگ مردی جوان به پلیس اعلام شد، با اینکه در تحقیقات اولیه علت مرگ، مصرف دارو و خودکشی عنوان شده بود، اما کارآگاهان با بررسی دقیقتر ماجرا به این موضوع مشکوک شده و تحقیقات تخصصی را آغاز کردند.
همسر متوفی در تحقیقات اولیه منکر هرگونه اختلاف با همسرش شد و اعلام کرد همسرش به دلایل نامعلومی خودکشی کرده است که در ادامه با تیزبینی و زیرکی کارآگاهان جنایی پلیس
دزفول پس از 10 ماه لب به اعتراف گشود.
قاتل در نهایت به ارتکاب قتل با استفاده از داروهای سمی اعتراف و در بازجوییهای اولیه اختلاف خانوادگی را انگیزه قتل همسرش اعلام کرد.
همسر مقتول اعتراف کرده با مرد جوانی که لیدر تورهای طبیعتگردی بوده، آشنا شده و سپس نقشه قتل شوهرش را طراحی کرده و با خوراندن قرص برنج، وی را به قتل رسانده، اما با صحنهسازی مرگ او را خودکشی نشان داده است.
منبع: سایت برترینها
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1051291/ماجرای-عجیب-قتل-شوهر-توسط-همسر-بلاگرش