پیام خوزستان
بازیگر نقش صدام حسین: بعد از اجرای این نقش، بارها گریستم
سه شنبه 23 بهمن 1403 - 19:53:33
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار فرهنگی ایونا به نقل از خبر آنلاین, در حاشیه جشنواره فیلم فجر «کاظم بنی تمیم» بازیگر نقش صدام فیلم «صددام» با پوشش و لباس نظامی صدام حسین - رییس جمهور عراق که هشت سال جنگ را به ایران تحمیل کرد- در جشنواره حاضر شد که با واکنش منفی بعضی از روزنامه نگاران و منتقدان روبرو شد. کاظم بنی تمیم از عرب‌های خوزستان ایران است و می گوید 8 سال جنگ را در اهواز و خوزستان بوده و جنگیده و هیچ نسبت و قرابتی با نقشش ندارد.
این فیلم کارگردانی پدرام پورامیری و تهیه‌کنندگی مجتبی رشوند است و بازیگران آن رضا عطاران، آزاده صمدی، پریناز ایزدیار، عباس جمشیدی‌فر، امیراحمد قزوینی و سیاوش چراغی‌پور بودند. بغض بازیگر نقش صدام؛ «بارها بعد از اجرای این نقش گریه کردم»
کاظم بنی تمیم، بازیگر نقش صدام حسین در فیلم «صدام»، در حاشیه جشنواره فیلم فجر با پوشش و لباس نظامی صدام حسین حاضر شد که با واکنش منفی برخی از روزنامه نگاران و منتقدان روبرو شد.
کاظم بنی تمیم از عرب‌های خوزستان ایران است و می‌گوید 8 سال جنگ را در اهواز و خوزستان بوده و جنگیده و هیچ نسبت و قرابتی با نقشش ندارد. این فیلم به کارگردانی پدرام پورامیری و تهیه‌کنندگی مجتبی رشوند ساخته شده و بازیگران آن رضا عطاران، آزاده صمدی، پریناز ایزدیار، عباس جمشیدی‌فر، امیراحمد قزوینی و سیاوش چراغی‌پور هستند.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1051357/بازیگر-نقش-صدام-حسین--بعد-از-اجرای-این-نقش،-بارها-گریستم
بستن   چاپ