پیام خوزستان
لزوم تغییر قانون مطبوعات برای حمایت حرفه‌ای از خبرنگاران
سه شنبه 23 بهمن 1403 - 19:53:55
پیام خوزستان - دیدارنیوز: دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی دولت سیزدهم به بسته شدن پرونده دو خبرنگار زن واکنش نشان داد.
به گزارش دیدارنیوز، سکینه سادات پاد، درباره عفو نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو خبرنگار بازداشت شده پس از مرگ مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد تهران و ناآرامی‌های گسترده در ایران در حالی که آنها تنها در حال تهیه عکس و گزارش بودند، نوشت: از نخستین لحظات پیگیری پرونده دو خبرنگار، خانم‌ها الهه محمدی و نیلوفر حامدی منتظر خبر خوش آزادی‌شان بودم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اصحاب رسانه پژواک امین جامعه و حاکمیت هستند. قانون مطبوعات نیاز به تغییرات در جهت حمایت حرفه‌ای از این قشر مهم را دارد. قبلا پیشنهاد اصلاحات و ارتقاء داده بودم.

پیام خوزستان


http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1051363/لزوم-تغییر-قانون-مطبوعات-برای-حمایت-حرفه‌ای-از-خبرنگاران
بستن   چاپ