پیام
خوزستان - ایسنا /دانشگاههای انگلیس که به دنبال صرفهجویی در زمان و هزینه از طریق خودکار کردن مصاحبههای خود با دانشجویان بینالمللی هستند، با یک تهدید جدیدی روبرو شدهاند: متقاضیانی که از دیپ فیک استفاده میکنند.
به نقل از گاردین، اینرولی، یک پلتفرم نرمافزاری که توسط تعدادی از دانشگاهها برای خودکارسازی فرآیندهای درخواست و مصاحبه استفاده میشود، افشا کرد که اخیرا متقاضیانی را شناسایی کرده که از فناوری دیپ فیک برای ضبط مصاحبههای آنلاین خود استفاده کرده بودند.
دیپ فیک از تصاویر یا صداهای تولید شده توسط هوش مصنوعی برای جایگزینی چهرهها و صداها استفاده میکند و به متقاضیان این امکان را میدهد تا کلمات یا لهجهشان را با نسخهای روانتر جایگزین کنند و یا این واقعیت را پنهان کنند که شخص دیگری به طور کامل پاسخها را میدهد.
اگرچه اینرولی اعلام کرده که در حال حاضر تعداد این افراد کشف شده بسیار اندک است ( تنها حدود 30 مورد از 20 هزار مصاحبه در طول ماه ژانویه )، اما هشدار داده میشود که این فناوری میتواند آینده کلاهبرداریهای آنلاین باشد.
فیبی اودانل، رئیس خدمات اینرولی با بیان اینکه دیپ فیکها، کابوس ارزیابی کنندگان مصاحبهها هستند، گفت: «این شبیه چیزی است که از یک فیلم جاسوسی بیرون آمده است. تشخیص این موارد فوق العاده سخت است، اما غیرممکن نیست. این یک روند کوچک اما رو به رشد است و ما مصمم هستیم که با گسترش کار و فناوریهای خود، از آن پیشی بگیریم ».
سال گذشته نیز مدیر اجرایی WPP، بزرگترین گروه تبلیغاتی جهان، اعلام کرد که هدف یک کلاهبرداری با استفاده از دیپ فیک قرار گرفته بود که طی آن فردی با استفاده از صوت و ویدیوی تولید شده توسط هوش مصنوعی توانست به جای نماینده این گروه، در یک کنفرانس آنلاین شرکت کند.
در همین حال، اینرولی اعلام کرده که با استفاده از روشهایی همچون تشخیص چهره و تطبیق پاسپورت، سعی میکند در مقابل این گونه کلاهبرداری مقابله کند.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1052308/نگرانی-دانشگاههای-انگلیس-از-تقلب-و-کلاهبرداری-با-«دیپ-فیک»