پیام
خوزستان - صدا و سیما / مدیرعامل هلال احمر استان
خوزستان با بیان اینکه تیمهای ارزیاب در حال بررسی زلزله شهرستان
اندیمشک هستند، گفت: تیمهای امدادی هلال احمر استان
خوزستان در آماده باش کامل هستند.
حسن عبودی، مدیرعامل هلال احمر استان
خوزستان در ارتباط تلفنی با شبکه خبر، اظهار داشت: تیمهای امدادی و جمعیت هلال احمر شهرستانهای شوش، شوشتر، دزفول،
اندیمشک در آماده باش هستند و چهار تیم ارزیاب به منطقه اعزام شدند.
![]()
وی با بیان اینکه تا کنون خسارتی، گزارش نشده است، از مردم خواست خونسردی خود را حفظ کنند و اطلاعات و اخبار را تنها از مراجع رسمی از جمله رسانه ملی پیگیری کنند و به شایعات، توجه نکنند.
مدیرکل مدیریت بحران استان
خوزستان هم در ارتباط تلفنی با شبکه خبر با اشاره به اینکه زلزله ها، مصدوم و یا خسارتی گزارش نشده است، گفت: پایشها به صورت میدانی در حالانجام است و تیمهای عملیاتی و امدادی در منطقه مستقر شدند و در آماده باش هستند.
وی از مردم خواست نکات ایمنی را رعایت کنند و از قرار گرفتن در مناطقی که احتمال خطر دارد دوری کنند.
توضیح ویدیو
دو زمین لرزه به بزرگی «چهار و چهار» و «پنج و چهار» دهم ریشتر، شهر «حسینیه»
اندیمشک در استان
خوزستان را لرزاند.
ابتدا زمین لرزهی «چهار و چهار دهم» ریشتری در ساعت 22 و 18 دقیقه و در عمق 10 کیلومتری زمین رخ داد و هفت دقیقه بعد در ساعت 22 و 25 دقیقه، زمین لرزه دیگری به بزرگی «پنج و چهار دهم» ریشتر در عمق 15 کیلومتری زمین اتفاق افتاد.
لرزش این زمین لرزهها در برخی از شهرهای لرستان از جمله در شهرهای دورود، پلدختر، کوهدشت، الیگودرز، سپیدشت و خرم آباد نیز احساس شد.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1054555/تیمهای-امدادی-هلالاحمر-در-آمادهباش-کامل-هستند