پیام خوزستان
سند پرسپولیس برای تغییر نکردن تاریخ دربی
پنجشنبه 2 اسفند 1403 - 14:00:50
پیام خوزستان - ورزش 3 /باشگاه پرسپولیس پیش از بازی الهلال درخواست تغییر زمان بازی با فولاد را به طور رسمی مطرح کرده بود.
در حالی که درخواست باشگاه استقلال برای تعویق دربی 105 تهران به دلیل صعود این تیم به مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا و دیدار حساس برابر النصر عربستان، باعث واکنش منفی سرخ‌ها شده است، باشگاه پرسپولیس اقدام به انتشار سندی کرده است که موضع این باشگاه را درباره چنین درخواستی را به دلیل تعویق نیفتادن بازی‌شان در موقعیت مشابه روشن می‌کند.
بر اساس نامه رسمی این باشگاه، پرسپولیس پیش از دیدار با الهلال عربستان، با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان لیگ، خواهان تعویق مسابقه برابر فولاد خوزستان شده بود. این باشگاه به فشردگی بازی‌ها و نیاز به آماده‌سازی بهتر برای دیدار آسیایی اشاره کرده بود، اما امیرحسین روشنک، مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر، در پاسخ رسمی خود اعلام کرده بود که با توجه به تقویم فشرده مسابقات و فاصله کم بین بازی‌ها، امکان تغییر زمان این دیدار وجود ندارد.

پیام خوزستان

انتشار این نامه از سوی پرسپولیس، واکنش‌هایی را در فضای فوتبالی کشور به همراه داشته و مدیران این باشگاه تأکید می‌کنند که باید عدالت رعایت شود. اکنون باید دید سازمان لیگ در قبال درخواست استقلال چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد و آیا همان استدلالی که برای پرسپولیس ارائه شده بود، در مورد استقلال نیز اعمال خواهد شد یا خیر.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1056294/سند-پرسپولیس-برای-تغییر-نکردن-تاریخ-دربی
بستن   چاپ