پیام خوزستان
لاریجانی: آمریکا و رژیم صهیونیستی سیاست را با اداره یک املاکی اشتباه گرفتند
يکشنبه 5 اسفند 1403 - 00:02:15
پیام خوزستان - ایسنا / مشاور رهبری انقلاب اسلامی در کنایه ای به سیاست های آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی سیاست را با اداره یک املاکی اشتباه گرفتند.
مهمترین بخش های اظهارات علی لاریجانی

*وضعیت فعلی حماس را ببینید، همین وضعیت را حزب الله لبنان هم دارد
*رژیم صهیونیستی با هدف از بین بردن حماس به غزه حمله کرد، الان دارد با حماس مبادله اسرا می‌کند
*آمریکا و رژیم صهیونیستی سیاست را با اداره یک املاکی اشتباه گرفتند
* شهید سیدحسن نصرالله به من گفت اگر به ایران تجاوز نظامی شود عاشورایی می‌جنگم
علی لاریجانی با حضور در گفت‌وگوی ویژه خبری با عنوان «لبنان در انتظار روزی تاریخی» در پاسخ به پرسشی درباره تحلیل وی از مراسم فردا، گفت: علی القاعده به خاطر محبوبیت بسیار مرحوم شهیدحسن نصرالله که یک انسان بزرگ بود، بسیار تشییع باعظمتی خواهد شد.
وی افزود: یکی از شخصیت‌هایی بود که جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و ستم و سیاهی داد. او کار بزرگی انجام داد. شاید در عصر حاضر هیچ ستمگری به اندازه رژیم صهیونیستی وجود ندارد که اینطور سفاکانه مردم را می‌کشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مرحوم شهیدحسن نصرالله در تمام عمر مجاهدت در راه رفع این ستم از مردم کرد و فقط هم مردم لبنان نبود، او دل مشغولی‌اش کل بشریت بود.
وی با یادآوری جمله‌ای از شهید سلیمانی با این مضمون که خود را مدافع یا سربازی هرفردی می‌دانست که به او ظلم می‌شود، اظهار کرد: شهیدحسن نصرالله واقعا نسبت به سرنوشت انسان‌ها بسیار حساس و برای همه ملت‌ها دلسوز و مخصوصاً نسبت به ایران و ملت ایران بسیار دلسوز بود.
مشاور رهبری انقلاب تاکید کرد: نکته بعدی بود که بسیار آدم منصفی بود و قدر دیگران را عزیز می‌دانست و به اندازه‌شان به بها می‌داد. منهای این ویژگی که گاهی کمتر سیاستمدارها دارند و گاهی مطلق‌گرایی یا گروه‌گرایی می‌کنند. در او هیچ‌وقت این را ندیدم با اینکه در لبنان عظیم‌ترین نیروی مقاومت را به وجود آورده بود، قدر دیگران را هم می‌دانست.
لاریجانی تصریح کرد: مثلا به مسیحیان هم اعتنا می‌کرد و می‌گفت خط قرمز ما این است که حقوق او را ضایع نکنند. می‌فهمید شرایط را باید با عقلانیتی در لبنان و تضادهای درونی که دارند چطور تدبیر کند که آرامشی بر آنجا حاکم شود.
وی یادآور شد: بسیار اخلاق‌گرا بود و شاید بیش از بیست ملاقات 3 تا 5 تا 6 ساعته با او در اوج درگیری‌ها داشتم. من واقعاً ندیدم نسبت به کسانی که خصم او بودند او جمله بی‌احترامی داشته باشد. ممکن بود نقد می‌کرد اما بسیار بااحترام نقل می‌کرد و حرف زشتی یا چیزی به کسی نسبت نمی‌داد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ویژگی‌های رفتاری مشابه مرحوم سیدحسن مدرس در دوران سیاست‌ورزی، ادامه داد: این ویژگی یک سیاستمدار پخته است که در بحران‌ها و در شرایط مختلف حد امور را رعایت کند. او واقعاً یک سیاستمدار یا یک مرد سیاسی بسیار پخته و ورزیده و در تراز یک سیاستمدار مسلمان بود.
مشاور رهبری انقلاب، صحنه سیاسی در دنیا را در حالت غیرعادلانه و غیرمعقول توصیف کرد و افزود: وضعیتی که در خود امریکا به وجود آمد؛ زمانی می‌گفتند سیاست باید بر آزادی اقتصاد نظارت کند تا از مسیرش خارج نشود، حالا یک الیگارشی به وجود آوردند که ثروتمندترین افراد دنیا بر سیاست نظارت می‌کنند و در دنیا تئوری دموکراسی واژگون و مبتذل شد.
 لاریجانی ادامه داد: ما در دورانی زندگی می‌کنیم و اتفاقاتی رخ می‌دهد که نسبت به قرن هجدهم که پایه‌گذاری مثلاً دموکراسی در غرب با آرمان‌هایی انجام شده، درست 180 درجه تغییر کرده ولی می‌گویند ما از دموکراسی و آزادی هم دفاع می‌کنیم.
وی تاکید کرد: واقعا عجیب است که خطی وجود دارد بین رژیم صهیونیستی و لبنان، آن‌ور خط می‌گویند ما همه‌جور سلاح می‌دهیم و این‌ور خط را می‌گویند باید همه‌جانبه خلع سلاح شود که البته نمی‌توانند این کار را بکنند اما ببینید تمام این تئوری چه‌قدر ظالمانه است.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1057015/لاریجانی--آمریکا-و-رژیم-صهیونیستی-سیاست-را-با-اداره-یک-املاکی-اشتباه-گرفتند
بستن   چاپ