پیام خوزستان
قضاوت پنج داور ایرانی در کشتی قهرمانی آسیا
سه شنبه 7 اسفند 1403 - 12:22:36
پیام خوزستان - ایرنا /پنج داور بین‌المللی کشتی ایران، در رقابت‌های قهرمانی بزرگسالان آسیا به قضاوت خواهند پرداخت.
مسابقات کشتی قهرمانی آسیا طی روزهای 5 تا 10 فروردین در امان پایتخت کشور اردن برگزار می‌شود. با تصمیم کادرفنی، قرار است تیم ملی کشورمان با ترکیبی از نفرات امید به این رویداد اعزام شود.
همچنین پنج داور کشورمان نیز در این رویداد به قضاوت می‌پردازند.
نیما صادقی داور المپیکی کشورمان اظهار کرد: براساس قوانین اتحادیه جهانی کشتی، داوران المپیکی می‌بایست در رقابت‌های قاره‌ای بزرگسالان شرکت کنند. قهرمانی آسیا یکی از مراحل کنترل آنان محسوب شده که نیاز است داوران هر ساله در این مسابقات خود را محک بزنند.
وی تصریح کرد: بر این اساس، من به همراه محمد مصلایی‌پور، سعید عباسی، کامران سلطانی‌زاده و مهدی بشیرزاده به مسابقات قهرمانی آسیا که در کشور اردن برگزار می‌شود، اعزام خواهیم شد.
داور درجه S1 (المپیکی) به برگزاری رقابت‌های قهرمانی جام باشگاه‌های جهان در تهران اشاره کرد و گفت: این مسابقات در حالی به میزبانی کشورمان برگزار شد که عملکرد داوران مطلوب بود. در این مسابقات هیچ مشکلی وجود نداشت و درخواست چلنج‌ها از سوی تیم‌ها، پایین بود.
صادقی در خصوص کنار گذاشته شدن محمد مصلایی‌پور رئیس کمیته داوران فدراسیون کشورمان از عضویت در شورای داوری اتحادیه جهانی، توضیح داد: کرسی داوران اتحادیه جهانی کشتی معمولا هر چهار سال یکبار دچار تغییراتی می‌شود. بعد از المپیک پاریس، رئیس کمیسیون داوری کشورمان از این عضویت کنار رفت که باید به این تصمیم احترام گذاشت و سعی کرد تا در دوره بعدی بتوان کرسی خود را بدست آوریم.

پیام خوزستان



http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1057769/قضاوت-پنج-داور-ایرانی-در-کشتی-قهرمانی-آسیا
بستن   چاپ