پیام خوزستان
مدیرکل بحران خوزستان: خسارتی از زمین‌لرزه اندیکا گزارش نشده است
چهارشنبه 8 اسفند 1403 - 17:03:09
پیام خوزستان - ایرنا / مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: بر اساس ارزیابی‌های اولیه، هیچ خسارتی از منطقه دچار زمین‌لرزه در استان در 36 کیلومتری منطقه قلعه خواجه اندیکا گزارش نشده است.
علی عبدالهی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان بیان کرد: زمین‌لرزه‌ای به بزرگی 4.6 ریشتر ساعت 14:52 دقیقه امروز در 36 کیلومتری منطقه قلعه خواجه و 60 کیلومتری ایذه در عمق 12 کیلومتری از زمین رخ داده است.
وی گفت: بر اساس ارزیابی اولیه انجام شده تاکنون خسارتی در این مناطق گزارش نشده و همچنان ارزیابی برای شناسایی خسارت احتمالی مالی و جانی ادامه دارد.
قلعه خواجه یکی از مناطق شهرستان اندیکا در استان خوزستان است که در فاصله تقریبی 150 کیلومتری از اهواز قرار دارد؛ این منطقه در شمال شرقی استان و در دامنه‌های کوه‌های زاگرس واقع شده و دسترسی به آن از طریق جاده‌های خاکی و صعب‌العبور ممکن است.


http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1058225/مدیرکل-بحران-خوزستان--خسارتی-از-زمین‌لرزه-اندیکا-گزارش-نشده-است
بستن   چاپ