پیام
خوزستان - فارس / سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایذه با اشاره به دستگیری یک نفرشکارچی متخلف در تالاب میانگران گفت: این فرد پس از دستگیری و تشکیل پرونده، تحویل مراجع قضایی و راهی زندان شد.
کامران اسفندیاری، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایذه با اشاره به دستگیری شکارچی متخلف در تالاب میانگران اظهار کرد: این فرد در حین گشت و کنترل پرسنل یگان حفاظت محیط زیست در تالاب میانگران شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفت.
![]()
وی افزود: فرد متخلف پس از دستگیری و تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی و سپس راهی زندان شد.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایذه اضافه کرد: گشت و کنترلهای پرسنل یگان حفاظت این اداره در تالاب میانگران، مناطق حفاظت شده و سایر مناطق بهصورت روزانه در حال انجام است و با هرگونه تخلف طبق مقررات برخورد قاتونی صورت خواهد گرفت.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1058973/شکارچی-متخلف-در-تالاب-میانگران-بازداشت-و-راهی-زندان-شد