پیام خوزستان
مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان منصوب شد
سه شنبه 14 اسفند 1403 - 12:52:39
پیام خوزستان - مهر / وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی حسین براتی را به‌عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان منصوب کرد.
در متن حکم سیدعباس صالحی خطاب به حسین براتی آمده است: نظر به سوابق و تجارب موفق و ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان» منصوب می‌شوید. امید واثق است که با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری شایسته از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری آن استان و با توجه کامل به اهداف و شرح وظایف وزارت‌خانه و آن اداره‌کل در انجام شایسته وظایف و مسئولیت‌ها موفق و مؤید باشید.
بازار
حسین براتی دانش آموخته رشته علوم سیاسی است و از جمله سوابق مدیریتی و اجرایی وی می‌توان به معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مدیرکل امور استان‌ها و مجلس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، معاون امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد تهران و خوزستان، مدیر حراست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان و … اشاره کرد. پیش از این مجید منادی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان بود.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1059976/مدیرکل-جدید-فرهنگ-و-ارشاد-اسلامی-خوزستان-منصوب-شد
بستن   چاپ