پیام خوزستان
چالش‌های مرسدس در فصل جدید فرمول یک
سه شنبه 21 اسفند 1403 - 14:32:32
پیام خوزستان - تسنیم/ توتو وولف تیم‌هایی را نام می‌برد که در ابتدای فصل نسبت به مرسدس برتری خواهند داشت.
 توتو وولف، رئیس تیم فرمول یک مرسدس بنز نظر خود را در مورد عملکرد آتی این تیم در نخستین گرندپری فصل جاری در استرالیا به اشتراک گذاشت و به چالش‌های پیش‌روی تیمش اشاره کرد.
وولف با اشاره به این که ما در گرندپری استرالیا نخستین سطرهای فصل آینده را خواهیم نوشت، گفت: با حضور جورج راسل و کیمی آنتونلی دو استعداد بومی از برنامه نوجوانان‌مان، ما مجموعه‌ای از رانندگان قوی داریم که تجربه، جوانی و سرعت باورنکردنی را ترکیب می‌کند. این یک ترکیب شگفت‌انگیز است که ما را به دوره بعدی هدایت می‌کند.
رئیس تیم مرسدس افزود: زمستان امسال سختی زیادی داشتیم. رقبای ما در سال 2024 با قدرت تمام وارد میدان شده‌اند و می‌دانیم که فراری، ردبول و مک لارن باید از همان ابتدا برتری سرعتی نسبت به ما داشته باشند، البته می‌توانیم از کار انجام‌شده در پیش‌فصل و تست‌های بحرین راضی باشیم. هر دو راننده اصلی مرسدس پس از سه روز کار بازخورد مثبتی درباره خودروی W16 ارائه کردند و به نظر می‌رسد که ما پیشرفت‌هایی را به دست آوردیم.
توتو وولف در پایان خاطرنشان کرد: تنها چیزی که اهمیت دارد، عملکرد کورنومتر ماست. مطمئناً در آخر هفته آینده تصویر واضح‌تری از این موضوع دریافت خواهیم کرد. رقابت در استرالیا همیشه عالی است و این یک چالش برای رانندگان و یک آزمایش دشوار برای خودروها خواهد بود.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1062097/چالش‌های-مرسدس-در-فصل-جدید-فرمول-یک
بستن   چاپ