پیام خوزستان
خیران شیراز با کمک 70 میلیاردی خود در جشن گلریزان سنگ تمام گذاشتند
جمعه 24 اسفند 1403 - 14:52:18
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شیراز، اسحاق ابراهیمی مدیرکل زندان‌های استان فارس اظهار داشت: جشن گلریزان فرصتی است تا با همدلی و همکاری یکدیگر، گامی برای آزادی هم‌استانی‌های عزیز برداریم که به دلیل مشکلات مالی در زندان به سر می‌برند.
وی افزود: در آیین بیست و سومین جشن گلریزان، خیران شیرازی سنگ تمام گذاشتند و مبلغ 70 میلیارد تومان پرداخت کردند و این مبلغ در اختیار ستاد دیه استان قرار گرفت.
مدیرکل زندان‌های استان فارس گفت: در حال حاضر یک‌هزار و 257 نفر زندانی محکوم مالی در زندان‌های سراسر استان فارس داریم که 61 نفر زن و مابقی آقایان هستند و 500 میلیارد تومان برای آزادی زندانیان مورد نیاز است.
ابراهیمی گفت: از ابتدای امسال تاکنون 960 زندان جرائیم غیرعمد از زندان‌های فارس آزاد شدند که 156 میلیارد تومان از محل کمک‌های خیرین برای آزادی زندانیان پرداخت شده است.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط برپایی موکب‌ کمک‌های مردمی در فارس به منظور کمک به مقاومت یک‌هزار و 257 زندانی چشم‌ انتظار کمک‌های خیران اهدای بیش از یک‌و‌نیم کیلو طلا به مردم لبنان و فلسطین در شیراز

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1063517/خیران-شیراز-با-کمک-70-میلیاردی-خود-در-جشن-گلریزان-سنگ-تمام-گذاشتند
بستن   چاپ