پیام خوزستان
اختصاص زمین شماره 2 و زمین شماره 3 ورزشگاه آزادی به پرسپولیس
جمعه 24 اسفند 1403 - 16:59:00
پیام خوزستان - به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، با درخواست سرمربی پرسپولیس و در نشستی که با حضور مسوولان باشگاه و بانک شهر برگزار شد در اختیار گرفتن 2 زمین فوتبال مناسب در برنامه سرخ‌پوشان قرار گرفت.
کارتال برای این منظور مجموعه ورزشی آزادی را مورد توجه خود داشت تا با توجه به خواست سرمربی، اتلاف زمان بازیکنان در ترافیک و مسیر را هم کاهش دهد.
در همان جلسه از سوی مدیرعامل بانک شهر و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به سرمربی اعلام شد تهیه امکانات مورد نیاز خود را قطعی بداند و بدون نگرانی فقط روی بازی‌ها، برنامه‌هایش و تمرینات متمرکز شود.
حالا به فاصله کمی از آن جلسه و بر اساس نیاز اسماعیل کارتال، پرسپولیس از این پس با سطح و استاندارد بالاتر و جدیدتری از امکانات سخت‌افزاری کار خود را دنبال می‌کند.بر این اساس، باشگاه پرسپولیس در توافقی تازه، زمین شماره 2 آن مجموعه را نیز در اختیار سرخپوشان ایران قرار داد.
حسین بادامکی، معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس، با تایید این مطلب عنوان کرد: خدا را شکر امروز قرارداد خوبی امضا شد.پس از درخواست کارتال برای در اختیار داشتن دو زمین تمرین مناسب که ترجیحا کنار هم باشند، درویش برای مهیا کردن امکانات موردنظر دستورات لازم را صادر کرد و امروز قرارداد نهایی امضا شد.
وی ادامه داد: باشگاه پرسپولیس همچنین با انتقال بخشی از امکانات و تجهیزات به زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی نسبت به تجهیز یا ایجاد بخش‌های پزشکی و فیزیوتراپی، جایگاه مربیان و کادرفنی، سالن جلسات و استقرار وسایل ورزشی و بدنسازی جهت تامین نیازهای تیم اقدام کرده است.
به این ترتیب، ورزشگاه شهید کاظمی هم که زمین آن در حال ترمیم است، برای فصل جدید رقابت‌ها در اختیار کادرفنی پرسپولیس خواهد بود.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1063606/اختصاص-زمین-شماره-2-و-زمین-شماره-3-ورزشگاه-آزادی-به-پرسپولیس
بستن   چاپ