پیام خوزستان
فراخوان‌ تظاهرات در تل‌آویو برای آزادی فوری اسرای صهیونیستی
شنبه 25 اسفند 1403 - 16:31:52
پیام خوزستان - هیئت خانواده‌های اسیران صهیونیستی با هشدار به نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم بابت مانع تراشی او در دستیابی به توافق با حماس، خواستار مشارکت برای تظاهرات در مقابل وزارت امنیت این رژیم شدند.

پیام خوزستان

این هیئت تاکید کرد به «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر این رژیم اجازه نخواهیم داد توافقنامه کنونی را نابود کند و هشدار دادند نابودی تونل‌های غزه، زندگی فرزندانشان را تهدید می‌کند.
این هیئت همچنین تاکید کرد عدم دستیابی به توافقنامه در زمان کنونی منجر به مرگ اسیران زنده موجود در تونل‌ها می‌شود؛ به صورتی که حتی امکان بازگشت جسدهای آنها نیز در آینده مقدور نخواهد بود.
«یائیر لاپید»، رئیس اپوزوسیون پارلمان رژیم صهیونیستی پیشتر گفته بود که این رژیم نمی‌تواند به شهروندان صهیونیستی دروغ بگوید؛ بازگشت به جنگ به معنای مرگ اسیران است.
وی در ادامه افزود: پیش از بازگشت به نبرد لازم است بدانیم هدف جنگ چیست؟ پس از 15 ماه نبرد در غزه چه چیزی را می‌خواهیم محقق کنیم؟ چه ابزارهایی برای اداره جنگ نزد ماست؟ چه کسی غزه را بعد از جنگ مدیریت خواهد کرد؟ چه کسی بازسازی غزه را مدیریت خواهد کرد؟ چه کسی به توزیع کمک‌های انسانی اقدام خواهد نمود؟
این مسئله زمانی مطرح می‌شود که حماس موافقت خود را با آزادی سرباز صهیونیستی که دارای تابعیت آمریکایی است، به علاوه 4 جسد دیگر از چند تابعیتی‌ها را با تاکید بر تعامل با پیشنهاد میانجیگران برای از سرگیری مذاکرات آتش‌بس در غزه و معامله تبادل اسیران به شکل مثبت و مسئولانه اعلام کرد.
منبع: مهر

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1064061/فراخوان‌-تظاهرات-در-تل‌آویو-برای-آزادی-فوری-اسرای-صهیونیستی
بستن   چاپ