پیام خوزستان
آتش سوزی در بخش عراقی هورالعظیم و احتمال سرایت به بخش ایرانی
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 14:40:36
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، سید عادل مولا پیش از ظهر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از شب گذشته بخش عراقی تالاب هورالعظیم دچار آتش‌سوزی شده و برآورد می‌شود حدود 300 هکتار از مساحت این تالاب درگیر حریق شده است. دود ناشی از این آتش‌سوزی شهرهای دشت آزادگان و به ویژه هویزه را تحت تأثیر قرار داده است.
وی با بیان اینکه این اولین بار است که در فصل زمستان چنین آتش‌سوزی گسترده‌ای در تالاب رخ می‌دهد، افزود: این اتفاق نگرانی‌ها را در خصوص وضعیت تالاب افزایش داده است. خشک بودن قسمت‌های زیادی از تالاب به دلیل شرایط اقلیمی و خشکسالی، عامل اصلی این آتش‌سوزی است.
مولا ادامه داد: در حال حاضر 52 درصد از مساحت بخش ایرانی تالاب هورالعظیم آبگیری شده است، اما با توجه به آغاز فصل گرما، تبخیر زیاد آب و کاهش آورد رودخانه‌ها، نگرانی‌ها در مورد وقوع آتش‌سوزی در بخش ایرانی تالاب دوچندان شده است.
وی هشدار داد: در صورت عدم بارندگی مناسب در مدت کوتاه، خطر آتش‌سوزی در بخش ایرانی تالاب هورالعظیم در تابستان بسیار محتمل است.
این مقام مسئول تأکید کرد: برای جلوگیری از وقوع فاجعه‌ای مشابه در بخش ایرانی تالاب، نیاز به اقدامات فوری و آبگیری بیشتر عرصه‌های خشک‌شده تالاب است.
همچنین به دنبال آلودگی شدید هوا ناشی از دود آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم، مدارس، ادارات و دانشگاه‌های شهرستان هویزه امروز یکشنبه 26 اسفندماه تعطیل شدند. این تصمیم با هدف حفظ سلامت دانش‌آموزان، دانشجویان و کارکنان ادارات اتخاذ شده است.
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان اعلام کرد: به دلیل آلودگی هوا ناشی از دود آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم و تأثیرات آن بر شهرستان هویزه، تصمیم به تعطیلی مدارس، ادارات و دانشگاه‌های این شهرستان گرفته شده است. محمد جواد اشرفی افزود: این تصمیم با هدف حفظ سلامت دانش‌آموزان، دانشجویان و کارکنان ادارات در هویزه اتخاذ شده و امروز یکشنبه 26 اسفندماه تعطیل می‌باشند.

کد خبر 6409636

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1064786/آتش-سوزی-در-بخش-عراقی-هورالعظیم-و-احتمال-سرایت-به-بخش-ایرانی
بستن   چاپ